- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.181
canım benim inş.mutlu haber veririm size.adetim gelecegine yakın 3 gün öncesinden benim gögüslerim şişer ve çok acırdı.suanda hiçbirsey yok.yanı adetim gelmeyecek sanırım:)haticemm bende sabah listede seni arıyordum hadi müjdeli haberi versin diye hoşgeldin bakalım umarım beklediğin gelmez hamiş olursun kan testi hemen yaptırma diyolar genelde sen normal bi test yap bakalım neler çıkacak ....merakla bekliyorum valla böyle güzel haberleri almak benide umutlandırıyor ve mutlandırıyor
osmanımı berre
canım benim inş.mutlu haber veririm size.adetim gelecegine yakın 3 gün öncesinden benim gögüslerim şişer ve çok acırdı.suanda hiçbirsey yok.yanı adetim gelmeyecek sanırım:)
eşim idrar testi yaptıracagına kan testi yaptır diyor.bende hemen çıkmaz diye teraddütlüyüm.inş.hamişimdir.bizim daha ilk denememiz inş.tutmuştur
evet canım artık eskisi kadar merak etmiyorum yeni bölümünü ama yinede izlicem sanırım...:97:
KIZLAAARRRR BANA DUA EDIN NOLURRRROGLEDEN SONRA ICIN RANDEVU ALDIM DOKTORDAN BAKALIM BEBIS VAR MI ???? UZULMEK ISTEMIYORUMMMMM
BEN adanalıyım ama ankarada yasıyorum ailem adanadaaaarkadaslar adanalı yada k.maraslı varmı aranızda?
ben öyle bişeyler duydum bu formda arkadaşlardan kan testi yaptırmak hemen iyi değilmiş doktorların bile tavsiye etmediğini söylüyorlardı nedenini tam olarak şuan hatırlamadığım için bişey diyemem ama konuyla ilgili birileri varsa yardımcı olurlar ama sen hiç test yapmadıysan onun keyfini çıkar derim ben çift çizgi çıkarmış düşünsene inallahta öyle çıkar hatta 5 çizigi filan çıksın ohhhhhhhhhh
inşallah hürrem allah kalbine göre versin
BEN adanalıyım ama ankarada yasıyorum ailem adanadaaa
ben öyle bişeyler duydum bu formda arkadaşlardan kan testi yaptırmak hemen iyi değilmiş doktorların bile tavsiye etmediğini söylüyorlardı nedenini tam olarak şuan hatırlamadığım için bişey diyemem ama konuyla ilgili birileri varsa yardımcı olurlar ama sen hiç test yapmadıysan onun keyfini çıkar derim ben çift çizgi çıkarmış düşünsene inallahta öyle çıkar hatta 5 çizigi filan çıksın ohhhhhhhhhh
iyi diyelim iyi olsun son 2 gün ama ben biliyorum ki hamiş değilim 6.hislerim öyle diyor banasende ne var ne çok
ne güzel bak hemseri çıktık ama gurbetteyiz:).... seninde basından geçti dimi kürtaj benimde öyle oldu dertleşelim bence ben şimdi hamileyimm darısı senin basına insallahhhbende adanalıyım aılem adana huzurevlerınde ama ben k.maraşta yaşıyorum cnm
arkadaslar adanalı yada k.maraslı varmı aranızda?
günü geçen kızlar var onları neden uyarmıyorsunuz sonuçlarını neden yazmıyolar gıcık oluyorum yada çıkartsınlar listeden
Günaydın arkadaşlar. Bilgemadamcım bende de sanki hafif karın ağrısı var benim hep ööle olur bi kaç gün öncesinden hafif hafif başlar çok sinirim bozuldu
canım benım bence kan testını sımdı yaptırma ben adetım gecıktıgının 2. Gunu yaptırdım 0.1 negatıf dedıler cok uzuldum ayrıca hıcbır adet belırtısıde yasamadım yıne adet olmayınca dun ıcıme kurt dustu ıdrar testı yaptım 2.cızgı hafıf sılıktı sonra yanlıstır dedım 3 test daha yaptım aynı gun ıcınde yanı aynı gunde 4 testte de cıktı bugun sabah tekrar yaptım kı gecıkmenın 7.gunu cıft cızgı gordum ogleden sonrası ıcınde doktordan randevu aldım bakalım hayırlısı hakkımızda hamısmıyım bılemıyorum ama eger hamıle ısem kan testlerıne de guvenmıycem artık
ohhhhhhhhhhhh çıksın kız 5 çizgi çıksın....agzından bal damlıyor.önceki hafta idrar testi yapmıştım.mide bulantım çok olduğu için .tabiki negatif çıktı.neyse cumaya kadar beklicem bakalım bekleyebilirsem...senin bat da benden 2 gün sonra inş.gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?