Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım benim inş.mutlu haber veririm size.adetim gelecegine yakın 3 gün öncesinden benim gögüslerim şişer ve çok acırdı.suanda hiçbirsey yok.yanı adetim gelmeyecek sanırım:)
eşim idrar testi yaptıracagına kan testi yaptır diyor.bende hemen çıkmaz diye teraddütlüyüm.inş.hamişimdir.bizim daha ilk denememiz inş.tutmuştur

ben öyle bişeyler duydum bu formda arkadaşlardan kan testi yaptırmak hemen iyi değilmiş doktorların bile tavsiye etmediğini söylüyorlardı nedenini tam olarak şuan hatırlamadığım için bişey diyemem ama konuyla ilgili birileri varsa yardımcı olurlar ama sen hiç test yapmadıysan onun keyfini çıkar derim ben çift çizgi çıkarmış düşünsene inallahta öyle çıkar hatta 5 çizigi filan çıksın ohhhhhhhhhh

günü geçen kızlar var onları neden uyarmıyorsunuz sonuçlarını neden yazmıyolar gıcık oluyorum yada çıkartsınlar listeden

canım benım bence kan testını sımdı yaptırma ben adetım gecıktıgının 2. Gunu yaptırdım 0.1 negatıf dedıler cok uzuldum ayrıca hıcbır adet belırtısıde yasamadım yıne adet olmayınca dun ıcıme kurt dustu ıdrar testı yaptım 2.cızgı hafıf sılıktı sonra yanlıstır dedım 3 test daha yaptım aynı gun ıcınde yanı aynı gunde 4 testte de cıktı bugun sabah tekrar yaptım kı gecıkmenın 7.gunu cıft cızgı gordum ogleden sonrası ıcınde doktordan randevu aldım bakalım hayırlısı hakkımızda hamısmıyım bılemıyorum ama eger hamıle ısem kan testlerıne de guvenmıycem artık

ohhhhhhhhhhhh çıksın kız 5 çizgi çıksın....agzından bal damlıyor.önceki hafta idrar testi yapmıştım.mide bulantım çok olduğu için .tabiki negatif çıktı.neyse cumaya kadar beklicem bakalım bekleyebilirsem...senin bat da benden 2 gün sonra inş.gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günü geçen kızlar var onları neden uyarmıyorsunuz sonuçlarını neden yazmıyolar gıcık oluyorum yada çıkartsınlar listeden

canım adetim düzensiz buraya zaten yazıyorum düzensiz bekliyorum gelebilir diye.Diğer arkadaşlarında belki sebepleri vardır belkide siteye giremiyorlardır.Böyle gıcık falan yazınca moralim bozuldu bunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. Bilgemadamcım bende de sanki hafif karın ağrısı var benim hep ööle olur bi kaç gün öncesinden hafif hafif başlar çok sinirim bozuldu

bende hiç öle belirtiler olmadığı için öle elim yüzümde bekliyorum günlerin geçmesini ama sanki adet olacakmışım gibi his var içimde genelde yanılmam bakalım bekleyelim ve görelimnapalım ikimizinde olmazsa bu ay beraber el ele bidahaki aya inşallah derisss bu yolda elimi bırakma emii

ayyy canım inş.hamişsindi.listemiz hamişlerle dolsun...cumaya kadar bekliyim ozaman

inşallah diyeceğim ama gelecekmiş bu ayda beni yalnız bırakmayacakmış gibi hissediyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…