Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ne güzel bak hemseri çıktık ama gurbetteyiz:).... seninde basından geçti dimi kürtaj benimde öyle oldu dertleşelim bence ben şimdi hamileyimm darısı senin basına insallahhh

ok zaten gurbetteyim dertleselım ben 2004te k.marasa adanadan okumaya geldım ebe-hemşirelık bolumunu bıtırdım 2008de karsıma eşim çıktı ben evlılık düşünmuyorum derken tanıştık nişanlandık evlendık bu ıkı yılda(2010da)
bu ay 1 yıl olacak evlenelı ocak ayında 8 haftalık bebegımı kaybettım kurtajla alındı 3 ay korundum yenı bıkac aydır başladık bakalım kısmet cnm seninde allahım kucagına sağlıklı sıhhatlı almayı nasıp eder inşallah sen ne zmn düşük yaptın?

Valla istesende bırakmam cnm çünkü benimde desteğe ihtiycaım var, ben çok kafama takıyorum galiba, bi de nereye gitsem herkes çocuk çocuk diyip duruyor, ne zman die soruyor ondan artık çok kötü oluyorum. Keşke yanılsak bi süpriz olsa cnm ya, bak sende beliri de yok belki hamilesindir belli mi olur. Benim 14 üne kadar bile gecikme normal hatta 15ine bazen yapıyor ama o güne kdr gelir kesin :2:

Bende böyle poz vermek istiyorum, başıma kırmızı kurdela takmak istiyorummm

günaydın yeni hamileler ve biran önce hamile kalmak için sabırsızlananlar günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkesin hamilelik haberlerini duymak istiyorum ben merak ediyorum bakıyorum günü geçmiş ama hala ne olduğu yazmıyor . üzülüyorum bir kaç kız var kolera demişti forma girmiyolar galiba ( öyle hatırlıyorum ) onlaara gıcık oluyorum senin günün düzensizse yapabileceğin birşey yok canım ..... hem adet düzensizliği olanlar önce tedavi görmesi gerekmiyormu ? düzenlilikten sonra bebeiş olmaz mı öyle dye biliyorum da

kızlar bişey sorcam. benm bugün adetimin son günü sayılır ama ateşimde ciddi bir artış oldu. neden acaba. yumurtlama olmaz heralde. gerçi dün bi arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. ve sadece adetinden sonra 2 gün ilişkiye girmeyle hamile kaldı

Ben nasıl sabredecegım yaaaa doktora gıdene kadar elım ayagım buz gıbı oldu ders calısmam lazım calısamıyorum yemek yapmam lazım yapamıyorum saat 4 e kadar boyle nasıl sabretcem ((((

bende kızlar sizlere haftaya olumlu veya olumsuz cevap verecegim.bugun adetim gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.cumaya test yaptıracagım haftaya pazartesi cevabımı verecegim sabırsızlıktan ölecegim yaaaaaaaaa

Ben nasıl sabredecegım yaaaa doktora gıdene kadar elım ayagım buz gıbı oldu ders calısmam lazım calısamıyorum yemek yapmam lazım yapamıyorum saat 4 e kadar boyle nasıl sabretcem ((((
bende sendenim canım seni çok iyi anlayorum.haftaya güzel haberler veririm inş.

bende kızlar sizlere haftaya olumlu veya olumsuz cevap verecegim.bugun adetim gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.cumaya test yaptıracagım haftaya pazartesi cevabımı verecegim sabırsızlıktan ölecegim yaaaaaaaaa

inşallah allah kalbine göre versin cnaım bende doktora gitmek istiyorum da kocam izin vermiyo kendimi çok yıpratıyomuşum ... bu yüzden bana papağan aldı :) çocuk gibi oyalicakmış beni

hahhah koptum yaa kırmızı kurdela sana çok yakışmış yaw

günaydın anne adayları

size bir sorum olacak.adet tarihi hesaplamakla ilgili kafam karıştıda.örneğin sat 14 nisan olsun bir sonraki adet tarihinizi 14 mayıs olarak mı kabul ediyorsunuz yoksa 28 gün ekleyerek 11 mayıs olarakmı kabul ediyorsunuz.bir arkadaşım diyorki hep normal olarak 28 gün eklenir eğer 11 mayısda olmuyorsa gecikme var denirmiş.anlatabilidimmi bilmiyorum ama ..sizce nasıl hesaplanıyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…