- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.201
ne güzel bak hemseri çıktık ama gurbetteyiz:).... seninde basından geçti dimi kürtaj benimde öyle oldu dertleşelim bence ben şimdi hamileyimm darısı senin basına insallahhh
inşallah diyeceğim ama gelecekmiş bu ayda beni yalnız bırakmayacakmış gibi hissediyom ben
bende hiç öle belirtiler olmadığı için öle elim yüzümde bekliyorum günlerin geçmesini ama sanki adet olacakmışım gibi his var içimde genelde yanılmam bakalım bekleyelim ve görelimnapalım ikimizinde olmazsa bu ay beraber el ele bidahaki aya inşallah derisss bu yolda elimi bırakma emii
günaydın yeni hamileler ve biran önce hamile kalmak için sabırsızlananlar günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım adetim düzensiz buraya zaten yazıyorum düzensiz bekliyorum gelebilir diye.Diğer arkadaşlarında belki sebepleri vardır belkide siteye giremiyorlardır.Böyle gıcık falan yazınca moralim bozuldu bunu belirtmeden geçemeyeceğim.
günaydın yeni hamileler ve biran önce hamile kalmak için sabırsızlananlar günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın bernardoooooo....nasılsın
bende kızlar sizlere haftaya olumlu veya olumsuz cevap verecegim.bugun adetim gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.cumaya test yaptıracagım haftaya pazartesi cevabımı verecegim sabırsızlıktan ölecegim yaaaaaaaaaherkesin hamilelik haberlerini duymak istiyorum ben merak ediyorum bakıyorum günü geçmiş ama hala ne olduğu yazmıyor . üzülüyorum bir kaç kız var kolera demişti forma girmiyolar galiba ( öyle hatırlıyorum ) onlaara gıcık oluyorum senin günün düzensizse yapabileceğin birşey yok canım ..... hem adet düzensizliği olanlar önce tedavi görmesi gerekmiyormu ? düzenlilikten sonra bebeiş olmaz mı öyle dye biliyorum da
KIZLAAARRRR BANA DUA EDIN NOLURRRROGLEDEN SONRA ICIN RANDEVU ALDIM DOKTORDAN BAKALIM BEBIS VAR MI ???? UZULMEK ISTEMIYORUMMMMM
bende kızlar sizlere haftaya olumlu veya olumsuz cevap verecegim.bugun adetim gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.cumaya test yaptıracagım haftaya pazartesi cevabımı verecegim sabırsızlıktan ölecegim yaaaaaaaaa
bende sendenim canım seni çok iyi anlayorum.haftaya güzel haberler veririm inş.Ben nasıl sabredecegım yaaaa doktora gıdene kadar elım ayagım buz gıbı oldu ders calısmam lazım calısamıyorum yemek yapmam lazım yapamıyorum saat 4 e kadar boyle nasıl sabretcem((((
bende kızlar sizlere haftaya olumlu veya olumsuz cevap verecegim.bugun adetim gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.cumaya test yaptıracagım haftaya pazartesi cevabımı verecegim sabırsızlıktan ölecegim yaaaaaaaaa
Valla istesende bırakmam cnm çünkü benimde desteğe ihtiycaım var, ben çok kafama takıyorum galiba, bi de nereye gitsem herkes çocuk çocuk diyip duruyor, ne zman die soruyor ondan artık çok kötü oluyorum. Keşke yanılsak bi süpriz olsa cnm ya, bak sende beliri de yok belki hamilesindir belli mi olur. Benim 14 üne kadar bile gecikme normal hatta 15ine bazen yapıyor ama o güne kdr gelir kesin :2:
Bende böyle poz vermek istiyorum, başıma kırmızı kurdela takmak istiyorummm
inşallah bebişin seninledirVe rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder
hayırdır canım önemli birseyin yoktur inş.bomba olmaya devam moralleri düzgün tutalım hamiş kalalımhayatım çok iyiyim nedense :) dün akşam çok kötüydüm bugün bomba gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?