- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
inş.canım ama kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum bu duruma.belkide havalardan dolayıda olabilir.allahım hayırlısı neyse o olsun.
psikolojik olmasın kızlar dikkat edin hee...
kendimizi kaptırmayalım lütfen...
yaşım 31 cnm.şu an reglyim zaten.yani bu ayda hayal kırıklığı.yarın klomen'e başlıyorum.bakalım ne olacak...
dogru söylüyorsun canım psikolojik olabilir
kizlar ben kacar, eve gitme vaktidir.... Herkese iyi haftasonu diliyorum canlar
OFF YA İNSANIN KENDİNİ KAPTIRASI GELİO AMAAA. HAMİŞ OL DA YANINA YAZALIM HAMİŞ DİE BİDE NAZAR BONCUKU KOYARIZ[/QUOT
ayyy ya yanımda olmanız okadar güzelki herkese çok tesekkür ediyorum..burada okadar güzel insanlarla karşılaştımki....hepiniz çok iyisiniz.burda insan kedi ailesine bile açamadığı konuları burada açıyor nekadar güzel birşey.
sanada ii hafta sonları canım...kizlar ben kacar, eve gitme vaktidir.... herkese iyi haftasonu diliyorum canlar
kizlar ben kacar, eve gitme vaktidir.... herkese iyi haftasonu diliyorum canlar
o zaman bidahaki adet tarihini yaz canım emi
kızlar sohbet çok güzel hiç ayrılasım gelmiyor ama çıkmak zorundayım...birazda işlerime bakayım....ii hafta sonları yenibir hafta içine güzel haberler alarak girmek ileğiyle..hepinizi kocam öpüyorum
OFF YA İNSANIN KENDİNİ KAPTIRASI GELİO AMAAA. HAMİŞ OL DA YANINA YAZALIM HAMİŞ DİE BİDE NAZAR BONCUKU KOYARIZ[/QUOT
ayyy ya yanımda olmanız okadar güzelki herkese çok tesekkür ediyorum..burada okadar güzel insanlarla karşılaştımki....hepiniz çok iyisiniz.burda insan kedi ailesine bile açamadığı konuları burada açıyor nekadar güzel birşey.
CANIM BENİM YAAABU TIPİĞİ AÇARKEN BENDE BU KADAR DEĞERLİ İNSANLARLA KARŞILAŞACAĞIMI İNAN BİLMİYORDUM. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMMM
oh oh iki dakka ayrıldık muhabbetin dibine vurmuşsunuz bakıyorum. Bende gidiorum artık. Görüşmek üzere
valla benimki günü gününe olmaz ama tahmini 20 mayıs olur.sen ne kadar zamandır istiyorsun bebişi..
benimki bugün olması lazım ama olmadı bir sonraki 18 mayısValla benimki günü gününe olmaz ama tahmini 20 mayıs olur.Sen ne kadar zamandır istiyorsun bebişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?