Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

14 nisan sa eğer 12mayıs olması gerekir diye biliyorum 2gün aşağı

inşallah allah kalbine göre versin cnaım bende doktora gitmek istiyorum da kocam izin vermiyo kendimi çok yıpratıyomuşum ... bu yüzden bana papağan aldı :) çocuk gibi oyalicakmış beni

bende esime adetimin geciktiğini söyledim.zaten 1 aydırda mide bulantısı ve baş dönmesi vardı bende .eşim simdiden dikkat et.zıplama, ani hareket yapma.yan yatma,karnına dikkat et.............. simdiden yandık diyorum:)

Son düzenleme:
kızlar üzülmeyin bebişlerimiz ne zaman geleceğini çok iyi bilir başka şeylere yoğunlaşın

ahhh bı yogunlasabılsek :))) ıcımdekı test yapma durtusunu yenemıyorum bı turlu bıde yapısıyordum onlara hayalı cızgıler goruyordum kendıkendıme esım guluyordu halıme o kadar vahımdı...sımdı de cıft cızgıyı gordum bu seferde ınanamıyorum yokmus gıbı dusunuyorum doktorun cevabına gorede oyle dusunucem :)

hahhah koptum yaa kırmızı kurdela sana çok yakışmış yaw

Valla haberi aliim hamileyim diye kafama takıp oturacam kırmızı kurdelayı eşimi de ööle karşılicam, kesin derki aklını yedin iyice tööbe tööbe, ne güzel hayaller gerçek olur inşallah , yedim yanii , şimdilik kaçtım kızlar görüşürüz sonraaa.

bende canım 2003 te adanadan ayrıldım iş için önce 3 yıl izmir sonrada ankara doğalgaz işindeyim buraya geelince ailemde rahatladı yakın diye sık sık geliyorlar eşimle tanıştık ve bizde 2010da evlendik:)
ocak 21de kürtaj oldum aynıyız anlaşılan bebek 7 haftayı doldurmuştu ama kalbi durdu çok üzüldüm ama sağlık herşeyden önemli ben çok şiddetli grip olmuştum ateşler içinde 4 gün yattıktan sonra bebeğimi kaybettim doktorlar ilk gebeliklerde olabilir diyor ateşe yormadılar zaten sağlıksız ise vucut atarmış bebeği şimdi ilk aylar korunduk bu ayda çok aslında aklımda yoktu açıkcası mayıs için çalışmalara başlıcaktımmki süpriz yaptı çünki eşim doktor ve cerrah hep amiliyatlar ve nöbetlerden dolayı haftada 2 gün felan evde oluyor yumurtlamayı kaçırdık dedim ama sans insallah sanada sağlıklı bebişler verir allah ve istayen bu topikte dört gözle beklyen herkesin bebiş haberlerini en yakın zamansda alırız insallah canım .ailem adanada ablem orda öğretmen barış mançoda oturuyorlar sık sık giderim zaten bakarsın karşılaşırız bebişlerimizi arkadaş yaparız hadi bekliyorum hayırlı haberlerii okkk

sağol canım cevabın için .ya ben 14 mayısı bekliyordum öyleeee..test yapacam da sabırsızlıkdan zor tutuyorum kendimi...
canım adet günlerini sen hesaplaman lazım 14 nisandan önce ne zaman oldun hatta bir önceki yanı şubattan itibaren bak bakalım 28 günde mi olyorsun eğer düzenin 30 ise zaten ona göre hesapla 14 nisanda olduysan eğer 28 gün çekiyorsa 12 mayısata olursun yok 30 çekiyorsa 14 mayısta olursun okk

kızlar aranızda hıc daha once hamılelık yasamıs olan var mı

evet ben ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım nedenkiii belirtilen içinse ne yalan söylim herkeste farklı ben şimdi mesela şiddetli akıntı oldu vedehalsizlik oldu onun dışında pek belirti yaşamadım ama öğrendikten sonra hemen göğüsler şişti ve ağrıdı birde göğüs kısmındaki koyu renkler varya dahada koyulaşıyor dikkat edin ona...

Canım düzensiz derken çok değil bazen 30 günde gelir bazen aşar bende kendimden emin değilim yani.Dr gitmem gerekiyor bu konuda ama önce 1-3 ay deneyim belki olur dedim.Bazı adet düzensizliği olan insanların çocukları oluyor canım.Rabbim verdikten sonra her şekilde veriyor.AMa bize ne vakit ve nasıl verecek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…