- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.221
inşallah bebişin seninledirve rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder
bende sendenim canım seni çok iyi anlayorum.haftaya güzel haberler veririm inş.
günaydın anne adayları
size bir sorum olacak.adet tarihi hesaplamakla ilgili kafam karıştıda.örneğin sat 14 nisan olsun bir sonraki adet tarihinizi 14 mayıs olarak mı kabul ediyorsunuz yoksa 28 gün ekleyerek 11 mayıs olarakmı kabul ediyorsunuz.bir arkadaşım diyorki hep normal olarak 28 gün eklenir eğer 11 mayısda olmuyorsa gecikme var denirmiş.anlatabilidimmi bilmiyorum ama ..sizce nasıl hesaplanıyor??
inşallah allah kalbine göre versin cnaım bende doktora gitmek istiyorum da kocam izin vermiyo kendimi çok yıpratıyomuşum ... bu yüzden bana papağan aldı :) çocuk gibi oyalicakmış beni
kızlar üzülmeyin bebişlerimiz ne zaman geleceğini çok iyi bilir başka şeylere yoğunlaşın
hahhah koptum yaa kırmızı kurdela sana çok yakışmış yaw
ok zaten gurbetteyim dertleselım ben 2004te k.marasa adanadan okumaya geldım ebe-hemşirelık bolumunu bıtırdım 2008de karsıma eşim çıktı ben evlılık düşünmuyorum derken tanıştık nişanlandık evlendık bu ıkı yılda(2010da)
bu ay 1 yıl olacak evlenelı ocak ayında 8 haftalık bebegımı kaybettım kurtajla alındı 3 ay korundum yenı bıkac aydır başladık bakalım kısmet cnm seninde allahım kucagına sağlıklı sıhhatlı almayı nasıp eder inşallah sen ne zmn düşük yaptın?
hahhah koptum yaa kırmızı kurdela sana çok yakışmış yaw
14 nisan sa eğer 12mayıs olması gerekir diye biliyorum 2gün aşağı
14 nisan sa eğer 12mayıs olması gerekir diye biliyorum 2gün aşağı
test yapmak yok kzılar kendinize sınır koyun rahatlayın azıcık öss de bile bu kadar test çözmemiştirsiniz
test yapmak yok kzılar kendinize sınır koyun rahatlayın azıcık öss de bile bu kadar test çözmemiştirsiniz
canım adet günlerini sen hesaplaman lazım 14 nisandan önce ne zaman oldun hatta bir önceki yanı şubattan itibaren bak bakalım 28 günde mi olyorsun eğer düzenin 30 ise zaten ona göre hesapla 14 nisanda olduysan eğer 28 gün çekiyorsa 12 mayısata olursun yok 30 çekiyorsa 14 mayısta olursun okksağol canım cevabın için .ya ben 14 mayısı bekliyordum öyleeee..test yapacam da sabırsızlıkdan zor tutuyorum kendimi...
kızlar aranızda hıc daha once hamılelık yasamıs olan var mı
kızlar aranızda hıc daha once hamılelık yasamıs olan var mı
herkesin hamilelik haberlerini duymak istiyorum ben merak ediyorum bakıyorum günü geçmiş ama hala ne olduğu yazmıyor . üzülüyorum bir kaç kız var kolera demişti forma girmiyolar galiba ( öyle hatırlıyorum ) onlaara gıcık oluyorum senin günün düzensizse yapabileceğin birşey yok canım ..... hem adet düzensizliği olanlar önce tedavi görmesi gerekmiyormu ? düzenlilikten sonra bebeiş olmaz mı öyle dye biliyorum da
ben yaşadım bir kez.9.haftada 31 aralık günü sonlanıdırldı.Devam etseydi gebeliğim şuan 6 .ayda olacakdım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?