Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Yaşım 31 cnm.şu an reglyim zaten.Yani bu ayda hayal kırıklığı.Yarın klomen'e başlıyorum.Bakalım ne olacak...
Slm canım klomeni ilk defamı kullanicaksin benim ikinci ay bu ay kullandım 4. Gunu başladım günde 2 tane 5 gun kullandım klomen bana ii geldi gecen ay Progestanim 34 cikti ins sanada ii gelir

kızlar aklıma ne geldi bebiş çalışmaları yapıyoruz ya aranızda folik asit kullanan varmı ben bir türlü başlayamadımda

Son düzenleme:
Slm canım klomeni ilk defamı kullanicaksin benim ikinci ay bu ay kullandım 4. Gunu başladım günde 2 tane 5 gun kullandım klomen bana ii geldi gecen ay Progestanim 34 cikti ins sanada ii gelir

evet cnm ilk defa.Umarın banada iyi gelir.Ama içimde öyle bir his varki sanki bu kez olacak...

bebüşler bize gelinnn annişler sizi bekler ayy ya ne kadar bebiş isteyen anniş var bende dahillllllll yaa su dizileri anlamıyomm hemen ilk ilişkide hamiş kalıyolar ya deli oluyoss kocişimle biz bukadar istiyos millet catır catır doğuruyooo

anacım onlar adı üstünde dizi.Hayelde bende ilk gece kalıyorum ama gerçekte olmuyor.Zaten şu hayallerde olmasa hayat çekilmez valla.

düşünsenize bi de tecavüz ediyo adam hemen akabinde hamiş :)) nasıl tutturuyolar anlamıyorum .tuttur .com :)

işin sırrını bizde sölesinler dimi kızlarrrrr hemen ilk ilşkide biz okadar ovulasyon testleri gün saymalar ateş ölçmeler yapıoruz tutmuyoo onların hemen ilk gecede neyseee :95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…