- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
canım geçen ay adetin sonuna doğru başlamıştık. Yeni deniyoruz bakalım allah nasip eder inşallahhh
İnşallah cnm.Bu güzel duyguyu allah isteyen her kadına yaşatsın...
benimki bugün olması lazım ama olmadı bir sonraki 18 mayıs
Slm canım klomeni ilk defamı kullanicaksin benim ikinci ay bu ay kullandım 4. Gunu başladım günde 2 tane 5 gun kullandım klomen bana ii geldi gecen ay Progestanim 34 cikti ins sanada ii gelirYaşım 31 cnm.şu an reglyim zaten.Yani bu ayda hayal kırıklığı.Yarın klomen'e başlıyorum.Bakalım ne olacak...
kızlar aklıma ne geldi bebiş çalışmaları yapıyoruz ya aranızda folik asit kullanan varmı ben bir türlü başlayamadımda
folik asit kullanmak gerekiyormuş.bende başlayamadım bir türlü canım.
Slm canım klomeni ilk defamı kullanicaksin benim ikinci ay bu ay kullandım 4. Gunu başladım günde 2 tane 5 gun kullandım klomen bana ii geldi gecen ay Progestanim 34 cikti ins sanada ii gelir
kızlar aklıma ne geldi bebiş çalışmaları yapıyoruz ya aranızda folik asit kullanan varmı ben bir türlü başlayamadımda
dAHA SONUÇ VERMEDİ Mİ çalişmalar
bebüşler bize gelinnn annişler sizi beklerayy ya ne kadar bebiş isteyen anniş var bende dahillllllll yaa su dizileri anlamıyomm hemen ilk ilişkide hamiş kalıyolar ya deli oluyoss kocişimle biz bukadar istiyos millet catır catır doğuruyooo
düşünsenize bi de tecavüz ediyo adam hemen akabinde hamiş :)) nasıl tutturuyolar anlamıyorum .tuttur .com :)bebüşler bize gelinnn annişler sizi beklerayy ya ne kadar bebiş isteyen anniş var bende dahillllllll yaa su dizileri anlamıyomm hemen ilk ilişkide hamiş kalıyolar ya deli oluyoss kocişimle biz bukadar istiyos millet catır catır doğuruyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?