- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.421
berremmmm benim küçük meleğimmmmmm günaydınnnnn
migi
matrax
nisanur_2007
beyaz_papatyam
Cansi
rabia1984
kızlardan haber yok mu acaba ?
kızlarrr sanırım bende hamileyim dun doktora gıttım kucuk bı kese gordu ama cok kucuk dedı kan tahlılıne de bakalım emın olalım dedı dun betahcg sonucu 103.89 cıktı . bugun doktorumla konusucam.sızce bu deger ıle kesın hamıleyım dıyebılırmıyım
sinek18 dün bende yemekteyken arkadasıma kahve falınabaktırdım.dilek tuttum tabiki dileğim belli
falım açılmadı fincanla tabak yapışmış arkadaş dileğin tutmuş dedi.aglayacaktım nerdeyse:)
kızlarrr sanırım bende hamileyim dun doktora gıttım kucuk bı kese gordu ama cok kucuk dedı kan tahlılıne de bakalım emın olalım dedı dun betahcg sonucu 103.89 cıktı . bugun doktorumla konusucam.sızce bu deger ıle kesın hamıleyım dıyebılırmıyım
ahh madamım benim...
çok özledim istanbulu...
2 hafta sonra ordayım inşallah...
Nasılsın canım...
günaydın kızlar ya ben hamileyim galiba ama nedense emin olamadım.3 tane test yaptım üçide pozitif çıktı.Hemde çizgiler öyle silikte değildi ben şimdi hamilemiyim.Ama bende hiç belirti yok.Akşamdan beri apral gibiyim varmı yokmu eşim hamilesin diyor ama nedense ben halen inanamıyorum.
gunaydın zuyalcım nasılsın
günaydın kızlar ya ben hamileyim galiba ama nedense emin olamadım.3 tane test yaptım üçide pozitif çıktı.Hemde çizgiler öyle silikte değildi ben şimdi hamilemiyim.Ama bende hiç belirti yok.Akşamdan beri apral gibiyim varmı yokmu eşim hamilesin diyor ama nedense ben halen inanamıyorum.
gel berrecim gel beklerim banada gel nereye geliyorsun istanbulda hangi tarafa
canım sımdıden hayırlı olsun sanaaynı durumu 2 gun once ben yasadım.ımkanın varsa hemen ıyı bı hastaneye gıt bı muayene ol kan tahlılı yaptır.ben dun gıttım doktor kucuk bı kese gordu ama emın olamadı kan tahlılı pozıtıf cıktı bugun konusucam bakalım.ayrıca bende de hıc belırtı yok sadece kasıklarımda hafıf yanma bas agrısı o da dunden berı var bırde 1 haftadır mıde bulantılarım vardı.
benim regli belirtilerim başlamasına rağmen mutluyum hamiş haberleri aldıkça inşallah hamişsindir sizler açtınız yolu bizlerde arkanızdan gelecez inşallah
hürremm ne güzel bi habercik bu böyle aynı dileklerim senin içinde geçerli sizleri böle hamiş bilmek bize de umut veriyor bende belirtisizim bu konuda bakalım yarın son gün neler olacak hep beraber görücez inşallahhhhhhh
hamilesin tatlım..
hadi gözün aydın olsun...
bilmiyom ki madamım ya eşimin arkadaşını düğünü var oraya gidicez nerde oturduklarını bilmiyorum...
ama eğer hamiş olursam beni kız kulesinde bulabilirsin...
eşime orda söylicemde..
inşaallah canım ben sunu anladım kı ıstedıgın kadar yapılması gerekenlerı harfıyen yap allah nasıp ettıgı anda oluyomus.ınsaallah sanada en kısa zamanda nasıp eder hatta ınsaallah adet belırtılerı sandıgın seyler bebısının habercısıdır sana
canımbenım ınsaallah en kısa zamanda sızden de alırız boyle guzel haberlerıde koleramız bıze mayıs -hazıran ayında hamıs olan anneler dıye yenı bır form acar orda konusuruz
kızlarrr sanırım bende hamileyim dun doktora gıttım kucuk bı kese gordu ama cok kucuk dedı kan tahlılıne de bakalım emın olalım dedı dun betahcg sonucu 103.89 cıktı . Bugun doktorumla konusucam.sızce bu deger ıle kesın hamıleyım dıyebılırmıyım
koleracım sağ salim kucagına alırsın inş..sen hamişim diyince içimden aglayasım geldi sevinçten.allah iteyen herkese nasip etsin canım benim
sonunda beni fark ettin koleram...
Ama neyse bebiş için sana kızmıyorum...
Nasılsın tatlım miniş napıyo miniş...
günaydın kızlar ya ben hamileyim galiba ama nedense emin olamadım.3 tane test yaptım üçide pozitif çıktı.hemde çizgiler öyle silikte değildi ben şimdi hamilemiyim.ama bende hiç belirti yok.akşamdan beri apral gibiyim varmı yokmu eşim hamilesin diyor ama nedense ben halen inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?