Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

migi
matrax
nisanur_2007
beyaz_papatyam
Cansi
rabia1984

kızlardan haber yok mu acaba ?

günaydın kızlar ya ben hamileyim galiba ama nedense emin olamadım.3 tane test yaptım üçide pozitif çıktı.Hemde çizgiler öyle silikte değildi ben şimdi hamilemiyim.Ama bende hiç belirti yok.Akşamdan beri apral gibiyim varmı yokmu eşim hamilesin diyor ama nedense ben halen inanamıyorum.

hamilesin tatlım..
hadi gözün aydın olsun...

sinek18 dün bende yemekteyken arkadasıma kahve falınabaktırdım.dilek tuttum tabiki dileğim belli
falım açılmadı fincanla tabak yapışmış arkadaş dileğin tutmuş dedi.aglayacaktım nerdeyse:)

AY canım inşallah Allah hepimizin dileklerini kabul etsin. Dün fallanma günüymüşş

Ay çok güzel, tebrik ederim ne güzel hamişler çoğalıyor, bebişler geliyor. Kızlar düşünsenize herkesin bebeği olunca bigün bi yerde toplanırmışız kadınlar kulübü olarak bugünleri yadedermişiz. Bugün çok hayalperestim yine.

günaydın rabiam...
kan testi yaptırsana canım kesin sonuç olur...
inşallah hamilesindir...

canım sımdıden hayırlı olsun sana aynı durumu 2 gun once ben yasadım.ımkanın varsa hemen ıyı bı hastaneye gıt bı muayene ol kan tahlılı yaptır.ben dun gıttım doktor kucuk bı kese gordu ama emın olamadı kan tahlılı pozıtıf cıktı bugun konusucam bakalım.ayrıca bende de hıc belırtı yok sadece kasıklarımda hafıf yanma bas agrısı o da dunden berı var bırde 1 haftadır mıde bulantılarım vardı.

ayyy hanginize sevineceğimi şaşırdım valla rabişcim gözün aydın diyorum şimdiden herşey normal olsun dilerimki çok sevindim hayırlı sağlık bol neşeli olsun

gel berrecim gel beklerim banada gel nereye geliyorsun istanbulda hangi tarafa

bilmiyom ki madamım ya eşimin arkadaşını düğünü var oraya gidicez nerde oturduklarını bilmiyorum...

ama eğer hamiş olursam beni kız kulesinde bulabilirsin...
eşime orda söylicemde..

hürremm ne güzel bi habercik bu böyle aynı dileklerim senin içinde geçerli sizleri böle hamiş bilmek bize de umut veriyor bende belirtisizim bu konuda bakalım yarın son gün neler olacak hep beraber görücez inşallahhhhhhh

benim regli belirtilerim başlamasına rağmen mutluyum hamiş haberleri aldıkça inşallah hamişsindir sizler açtınız yolu bizlerde arkanızdan gelecez inşallah

inşaallah canım ben sunu anladım kı ıstedıgın kadar yapılması gerekenlerı harfıyen yap allah nasıp ettıgı anda oluyomus.ınsaallah sanada en kısa zamanda nasıp eder hatta ınsaallah adet belırtılerı sandıgın seyler bebısının habercısıdır sana

Aaaa tebrik ederim, Allah tüm hamilelere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.

canımbenım ınsaallah en kısa zamanda sızden de alırız boyle guzel haberlerıde koleramız bıze mayıs -hazıran ayında hamıs olan anneler dıye yenı bır form acar orda konusuruz

günaydın kızlar bakıyorum da ne bereketli bir aymış mayıs ayı. daha başındayız. sonuna kadar ooooooooooo

bilmiyom ki madamım ya eşimin arkadaşını düğünü var oraya gidicez nerde oturduklarını bilmiyorum...

ama eğer hamiş olursam beni kız kulesinde bulabilirsin...
eşime orda söylicemde..

heheheh o zaman beni de muhakkak görürsün biterim yanınızda benim yanımda tabi ne kadar ve nasıl söylersin bilemem amae artık gülü seven dikenine katlanacak berremm çok yakınım bende kızkulesine o bakımdan uzak olsam gelip size rahatsızlık vermem de

ağzından bal damlıyor canımm inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize

canımbenım ınsaallah en kısa zamanda sızden de alırız boyle guzel haberlerıde koleramız bıze mayıs -hazıran ayında hamıs olan anneler dıye yenı bır form acar orda konusuruz

koleram bi tane açar tabii bizede ama ben isterdim ki hep beraber mayısta katıldık bu işe mayıstada devam edelim aynı duyguları hepp beraber yaşayalım aynı anda doğuralım doğumdan sonra gün gün takip edelim birbirimizi bakalım nasip kısmet herşey kul kurar kader gülermiş

canım bence hamişsin hayırlı olsun inşallah

koleracım sağ salim kucagına alırsın inş..sen hamişim diyince içimden aglayasım geldi sevinçten.allah iteyen herkese nasip etsin canım benim

haticemmmm canım benimmm rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
sonunda beni fark ettin koleram...

Ama neyse bebiş için sana kızmıyorum...
Nasılsın tatlım miniş napıyo miniş...

tatlım benimmmm kıs sen farkedilmezmisin hiç meleğimm benimmm seni çokk seviyorummm

rabiammm o testlerin negatif çıktığında yanılma payı var ama pozitif çıktığında yanılma payı yok. Hemen dktora git. Ve sağlık ocağına bildir. Değerlerini alsınlar. Vitaaamin versinner haydiiiii Ben listeye hamiş yazıom çok sevindimmmmmmm rabbim kucağına almanı nasip etsin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…