- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.441
ağzından bal damlıyor canımm inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize
ağzından bal damlıyor canımm inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize
günaydın kızlar bakıyorum da ne bereketli bir aymış mayıs ayı. daha başındayız. sonuna kadar ooooooooooo
hürreme aynen katılıyorum. hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun aslında. mesela benm bu ay yine olmayacak çünkü tam yumurtlama dönemimde eşim yanımda olmayacak. tabi o tarihte yumurtlarsam
afiyet bal şeker olsun bebemmmm. bebiş varsa da kan can olsun ona teyzesinden. eğer hamileysen sonra anlatırsın sana hamileyken ilk canım irmik helvası çekmişti. hatta netten bir arkadaş tarif vermiştide yapmıştım dersin :) :)bernardo günaydın bebem helvayı yaptım süper olduuuu sağol varol bebişimmm ilk helvamdı çokta mithiş oldu
benım yumurtlama donemım hesapladıgımdan gec olmus mesela dıyorum ya nasıp bu ısler sen umıt et dua et rabbım verıyo ınsaallah dualarım senınle bernardocum
Bernardom günaydınnnn
Kızlar bu arada listeyi 1. Sayfada yapıyorum artık. Yine söylim de ordan takip edelim emi
afiyet bal şeker olsun bebemmmm. bebiş varsa da kan can olsun ona teyzesinden. eğer hamileysen sonra anlatırsın sana hamileyken ilk canım irmik helvası çekmişti. hatta netten bir arkadaş tarif vermiştide yapmıştım dersin :) :)
evet canm mesela benm de yumurtlama tarihim tahmin ettiğimden sonra oldu tuttutramadık :)
o zaman en yakın zamanda tutturursunuz ınsaallah cnm
günaydın rabiam...
kan testi yaptırsana canım kesin sonuç olur...
inşallah hamilesindir...
dedim ya hayırlısı ne zamnsa o zaman olsun. hepimiz için. ama işte gönül ferman dinlemior sabırsızlanıyor. o güzel duyguyu bir kere tattığım için
inşallah canım inşallah.ALLAH'ım herkesi hamile kıl yarabbim.
ayyy hanginize sevineceğimi şaşırdım valla rabişcim gözün aydın diyorum şimdiden herşey normal olsun dilerimki çok sevindim hayırlı sağlık bol neşeli olsun
rabia resmine bayılıyorum şekerim. adile naşit gelio aklıma nedense
afiyet bal şeker olsun bebemmmm. bebiş varsa da kan can olsun ona teyzesinden. eğer hamileysen sonra anlatırsın sana hamileyken ilk canım irmik helvası çekmişti. hatta netten bir arkadaş tarif vermiştide yapmıştım dersin :) :)
evet canm mesela benm de yumurtlama tarihim tahmin ettiğimden sonra oldu tuttutramadık :)
c
rabiammm o testlerin negatif çıktığında yanılma payı var ama pozitif çıktığında yanılma payı yok. Hemen dktora git. Ve sağlık ocağına bildir. Değerlerini alsınlar. Vitaaamin versinner haydiiiiiBen listeye hamiş yazıom çok sevindimmmmmmm rabbim kucağına almanı nasip etsin sağlıkla
canım rahmetlide böyle topişti ya ondadır.Ben zayıflama niyetindeyken hamile çıktım.Ama inşallah yanılma olmaz.
günaydın tatlım nasıl gidior hamilelik
canım yanılma payı yok dimi çünkü 2 tane akşam yaptım bir tanede sabah yaptım çift çizgi çıktı.ay inanamıyorum halen allah'ım isteyen herkese nasip et yarabbim.
berbardo inşallah bu olayı anlatabilirm benim yarın kritik gün bakalım ne olacak umudum yok çünkü hep kırmızıları görecekmişim gibi hiddediyorum neden bilmiyorum Allahım bi mucize göster da görmiyim hayırlısı ile aminnnnnnnnnnnnnnnnn
değişik bi duygu güzel gidiyo. Ama kasıklarımda yanma var bugün. Adet olcakmışım gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?