Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ağzından bal damlıyor canımm inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize

hürreme aynen katılıyorum. hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun aslında. mesela benm bu ay yine olmayacak çünkü tam yumurtlama dönemimde eşim yanımda olmayacak. tabi o tarihte yumurtlarsam

hürreme aynen katılıyorum. hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun aslında. mesela benm bu ay yine olmayacak çünkü tam yumurtlama dönemimde eşim yanımda olmayacak. tabi o tarihte yumurtlarsam

benım yumurtlama donemım hesapladıgımdan gec olmus mesela dıyorum ya nasıp bu ısler sen umıt et dua et rabbım verıyo ınsaallah dualarım senınle bernardocum

bernardo günaydın bebem helvayı yaptım süper olduuuu sağol varol bebişimmm ilk helvamdı çokta mithiş oldu
afiyet bal şeker olsun bebemmmm. bebiş varsa da kan can olsun ona teyzesinden. eğer hamileysen sonra anlatırsın sana hamileyken ilk canım irmik helvası çekmişti. hatta netten bir arkadaş tarif vermiştide yapmıştım dersin :) :)

benım yumurtlama donemım hesapladıgımdan gec olmus mesela dıyorum ya nasıp bu ısler sen umıt et dua et rabbım verıyo ınsaallah dualarım senınle bernardocum

evet canm mesela benm de yumurtlama tarihim tahmin ettiğimden sonra oldu tuttutramadık :)

o zaman en yakın zamanda tutturursunuz ınsaallah cnm

berbardo inşallah bu olayı anlatabilirm benim yarın kritik gün bakalım ne olacak umudum yok çünkü hep kırmızıları görecekmişim gibi hiddediyorum neden bilmiyorum Allahım bi mucize göster da görmiyim hayırlısı ile aminnnnnnnnnnnnnnnnn

canım yanılma payı yok dimi çünkü 2 tane akşam yaptım bir tanede sabah yaptım çift çizgi çıktı.Ay inanamıyorum halen ALLAH'ım isteyen herkese nasip et yarabbim.

canım rahmetlide böyle topişti ya ondadır.Ben zayıflama niyetindeyken hamile çıktım.Ama inşallah yanılma olmaz.

inşallah olmaz şeker. bende çok kilolu sayılmam ama yine de fazlalıklarım var. yaz da gelio. eşime diorum yaza kadar muhakkak hamile kalmalıyım yoksa bu göbeği başka türlü açıklayamam :) işin espisi

günaydın tatlım nasıl gidior hamilelik

değişik bi duygu güzel gidiyo. Ama kasıklarımda yanma var bugün. Adet olcakmışım gibi sanki

canım yanılma payı yok dimi çünkü 2 tane akşam yaptım bir tanede sabah yaptım çift çizgi çıktı.ay inanamıyorum halen allah'ım isteyen herkese nasip et yarabbim.

yok canım %100 hamişsin. Dr git biran önce sen.
Bende inanamamıştım da 3 tane test yapmıştım hehehehe

içime doğuyor kızım hamilesin sennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…