Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canımmmmmmmm madamımmmmmmmmmmm panik yapmaaaa inşallah gelmicek kırmızılık rahat ol. Umursamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

süper fikir şekerim bencede aynen öle yapalım

canımmmmmmmm madamımmmmmmmmmmm panik yapmaaaa inşallah gelmicek kırmızılık rahat ol. Umursamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi yarın gelirse bide haziran 6 yı bekle tabi rabbim ne verirse onu görücez şüphe yokta ben sizinle birlikte hamiş olmak isterdim beraber başladık madem bu yola beraber bitsin

şimdi yarın gelirse bide haziran 6 yı bekle tabi rabbim ne verirse onu görücez şüphe yokta ben sizinle birlikte hamiş olmak isterdim beraber başladık madem bu yola beraber bitsin

bende aynen öle isterdim ama kısmet. hamile kalan arkadaşımda öle dio. sende kal hemen beraber doğuralım die. ahhh istemekle olsa

kız varya aynı bende senin gibi düşünüyodum. 1 ay daha nasıl sabretçem diyodum. Umutsuzdum çok. Ama hazırlamıştım kendimi yine. Bide topik açtım diyodum kendi kendime mayıs diye bide hamiş olmazsam diyodum. Yine de çok sevinemiyom madamım. Allah korusun ilk aylar kritik çok. Dua edelim bol bol. Allah bizi korusun. Hergün dua edicem hamile kalmak isteyenler için

Son düzenleme:

işte ben şuan aynı geçen ayki sen gibiyim o zaman inşallah bende hamişimdir hep beraber dualar edelim ben hergün ediyorum zaten şimdi hamiş olanlar ve olmak isteyenler için ayırıcam :97:

sen bizim için dua et hamile kalalım bizde senin için dua edelim bebişin sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile doğsun :)

napalım o zaman bernardo bizde senle beraber doğururuss koleramın bebişide abilik veya ablalık eder bizimkilere o da lazım canımmmm
tabi kızım o da lazım abi abla arkadaş lazım çocuklara

hamile olanlarda böle sanki adet olacakmışsın gibi şişlik olurmuş karnında senn var mı kolera. ben hamile değilim ama bende bile var valla.

aa ordamısın madam...
bak yanımıza gelme heee romontik bir ortam olucak...
söyleyince gel ama taammı....

sen bizim için dua et hamile kalalım bizde senin için dua edelim bebişin sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile doğsun :)

tabi kızım o da lazım abi abla arkadaş lazım çocuklara

tabiki ederim ediyorum zaten canım benimmmm

hamile olanlarda böle sanki adet olacakmışsın gibi şişlik olurmuş karnında senn var mı kolera. Ben hamile değilim ama bende bile var valla.

bernardom benim aynı adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo. Kasıklarım yanıyo şuan. Ama oda yeni yeni yani. Yanlız adet olacağım gün karnım ağırdı hah dedim kaldık sonraki aya ha bire wc ye gittim ne gelen var ne giden 2. Gün akşamına test yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…