- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.461
canım rahmetlide böyle topişti ya ondadır.Ben zayıflama niyetindeyken hamile çıktım.Ama inşallah yanılma olmaz.
evet yaa bende sürekli avatarına bakıyorum rabiş çok şeker bişi bigün tığ gibi kalıp çirkinleşecek diye korkuyorum yeter artık sabah akşam koşuyo
içime doğuyor kızım hamilesin sennn.
berbardo inşallah bu olayı anlatabilirm benim yarın kritik gün bakalım ne olacak umudum yok çünkü hep kırmızıları görecekmişim gibi hiddediyorum neden bilmiyorum allahım bi mucize göster da görmiyim hayırlısı ile aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy ağzın bal yesin emi birden güzümde yüzümde gülcükler açtı anlık bile olsa beni mutlu ettin sende ol tez vakitte mutlu kutlu huzurlu
bernardo biz bence eşin iş seyahtine gitmesin diye dualar edelim iptal filan olsun diye
canımmmmmmmm madamımmmmmmmmmmm panik yapmaaaa inşallah gelmicek kırmızılık rahat ol. Umursamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi yarın gelirse bide haziran 6 yı bekle tabi rabbim ne verirse onu görücez şüphe yokta ben sizinle birlikte hamiş olmak isterdim beraber başladık madem bu yola beraber bitsin
şimdi yarın gelirse bide haziran 6 yı bekle tabi rabbim ne verirse onu görücez şüphe yokta ben sizinle birlikte hamiş olmak isterdim beraber başladık madem bu yola beraber bitsin
bende aynen öle isterdim ama kısmet. hamile kalan arkadaşımda öle dio. sende kal hemen beraber doğuralım die. ahhh istemekle olsa
kız varya aynı bende senin gibi düşünüyodum. 1 ay daha nasıl sabretçem diyodum. Umutsuzdum çok. Ama hazırlamıştım kendimi yine. Bide topik açtım diyodum kendi kendime mayıs diye bide hamiş olmazsam diyodum. Yine de çok sevinemiyom madamım. Allah korusun ilk aylar kritik çok. Dua edelim bol bol. Allah bizi korusun. Hergün dua edicem hamile kalmak isteyenler için
sen bizim için dua et hamile kalalım bizde senin için dua edelim bebişin sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile doğsun :)kız varya aynı bende senin gibi düşünüyodum. 1 ay daha nasıl sabretçem diyodum. Umutsuzdum çok. Ama hazırlamıştım kendimi yine. Bide topik açtım diyodum kendi kendime mayıs diye bide hamiş olmazsam diyodum. Yine de çok sevinemiyom madamım. Allah korusun ilk aylar kritik çok. Dua edelim bol bol. Allah bizi korusun. Hergün dua edicem hamile kalmak isteyenler için
tabi kızım o da lazım abi abla arkadaş lazım çocuklaranapalım o zaman bernardo bizde senle beraber doğururuss koleramın bebişide abilik veya ablalık eder bizimkilere o da lazım canımmmm
Valla kızlar bende hiçbir belirti yok anlamadım gitti.Sadece 5 gün önce göğüslerim acımıştı
ben bi çay içmeye gideyim yahu ihtiyaç molası beni bekleyin anacıııım
tamam canım git içte bi gel genee
heheheh o zaman beni de muhakkak görürsün biterim yanınızda benim yanımda tabi ne kadar ve nasıl söylersin bilemem amae artık gülü seven dikenine katlanacak berremm çok yakınım bende kızkulesine o bakımdan uzak olsam gelip size rahatsızlık vermem de
sen bizim için dua et hamile kalalım bizde senin için dua edelim bebişin sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile doğsun :)
tabi kızım o da lazım abi abla arkadaş lazım çocuklara
hamile olanlarda böle sanki adet olacakmışsın gibi şişlik olurmuş karnında senn var mı kolera. Ben hamile değilim ama bende bile var valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?