- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.481
aa ordamısın madam...
bak yanımıza gelme heee romontik bir ortam olucak...
söyleyince gel ama taammı....
tabiki ederim ediyorum zaten canım benimmmm
bernardom benim aynı adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo. Kasıklarım yanıyo şuan. Ama oda yeni yeni yani. Yanlız adet olacağım gün karnım ağırdı hah dedim kaldık sonraki aya ha bire wc ye gittim ne gelen var ne giden 2. Gün akşamına test yaptım
aynı benm hamileliğimdede öyle olmuştu. benm de şimdi kasıklarım ağrıyo çok değil ama arada bi sancıyor. göğüslerimde aynı şekilde bi sancı oluo. aman bi terslik çıkmasın da en son gittiğimde doktora hamile kalmaan için hiçbir engel yok şuanda demişti. inşallah öle devam ediodur
canm benm hamilesindir inşallah. tecrübelerinde onu gösterior bak. izmirin neresindesin buaradaKızlar günaydın bir hamişimiz daha var demek çok sevindim. Benim adetime 9 gün var fakat göğüslerim her geçen gün daha şiş ve ağrılı Kasıklarımda da ağrı oluyor. Daha önceki gebeliklerimde de böyle olmuştu ama yinede hayal kırıklığına uğramamak için pek ümitlenmiyorum. Koleracım sende bu belirtiler var mıydı?
kızlar bişi sorcam burda başka bi topikte okumuştum hatta yanlış hatırlamıyorsam dr söylemiş yumurtladıktan sonra 14. gün regli olman gerekiyomuş böle bişi duyan yada bilen var mı????:44::44:
e belki hamişsindir olamas mı yaniii
bayıldım buna yahu. kaç gündür adetim kızım. üstüne görmediysem hamile değilim
kızlar bişi sorcam burda başka bi topikte okumuştum hatta yanlış hatırlamıyorsam dr söylemiş yumurtladıktan sonra 14. gün regli olman gerekiyomuş böle bişi duyan yada bilen var mı????:44::44:
evet canm doğru. adetten sonra ne zaman yumurtladığın sabit değilmiş ama yumurtladıktan sonra 14 gün sonra adet oluyormuşuz. o değişmezmiş
hööööööööööööööö ben bilmiyordum şekerim adet günlerinde olduğunu muckss
ufffffffff öle uzaktanda beklemek zor olcek ama napalım böle bi haber için bekelnir napim başka
sağolasın canıımmm o zaman benim halam haftasonu gelecek ondan bu karın kasık göğüs ağrılarım
kızlar günaydın bir hamişimiz daha var demek çok sevindim. Benim adetime 9 gün var fakat göğüslerim her geçen gün daha şiş ve ağrılı kasıklarımda da ağrı oluyor. Daha önceki gebeliklerimde de böyle olmuştu ama yinede hayal kırıklığına uğramamak için pek ümitlenmiyorum. Koleracım sende bu belirtiler var mıydı?
merhaba kızlar, bende bu ayki reglimden sonra hamile kalmak için çalışmalara başlıyorum
inşallah hayırlısı ile hepimiz hamile kalır, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :13:
ben doktora gittim 2 ay önce folik asit kullandırtmaya başladı. gerekli testleri yaptı bir sorun gözükmüyor. ve 11 kilo verdim. büyük bir ön hazırlık yaptım yanibu ayki regl tarihi bekliyoruz, bana regli 1. gün sayarak 12 -14 ve 15. günler önemli dedi.
hayatımda regl olmayı hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim
tatlım benimmmm kıs sen farkedilmezmisin hiç meleğimm benimmm seni çokk seviyorummm
tatlım benim adet günüm geçince başladı belirtiler. Adetten önce tık yoktu. Sadece agresiftim önüme gelene tekme atasım geliyodu
evet canım 14.gün olman lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?