Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

koleracım bende dün idrar testi yaptım negatif inş.kanda çıkar.aşırı derecede mide bulantısı.bas dönmesi ve iştahsızlık var bende ve 1 aydır devam ediyor.

tatlım benim adet günüm geçince başladı belirtiler. Adetten önce tık yoktu. Sadece agresiftim önüme gelene tekme atasım geliyodu

bende çook agresifim herkese sinir oluyorum burda normalde çok pozitif olduğum için susup oturuyorum insanlar yanlış anlamasın diye yoksa hır çıkarasım var ama nedeni yok sebepsiz

kızlar birde size birsey soracagım.20 sbat-30 mart bat tarihim adet düzensizliğim var tahminen 10 mayısta gelmesi gerekiyordu oda gelmedi.idrar testi yaptım tık yok offffffff beklemek çok yorucu.arkadarlar bat tarihim sizce dogru tahminmi

slm ben de mayısta hamile kalmayı planlayanlardanım. regl günüm bugün bitti çalışmalara başlıyoruz umarım haziran 5 e kalmış olurum benide listeye alırsanız sevinirim. umarım isteyen herkesin duaları kabul olurr...

slm arkadaslar tahmınıme göre 3 haftalık gebe olabılırım...3-4 gun önve pembe bir akıntım oldu yumurta beyazı kıvamında çok aık pembeydı ve sadece birkaç damlaydı bu yerleşme kanaması olabılırmı..bu arada göguslerım 1beden buyudu şişkinlik ve hassaiyet var..buda gebelik belirtisi olablirmi çok erken oldugunu bılıyorum test aldım ne negatıf cıktı...arkadaslarım erken oldugunu söyluyor napıımm çok heyecanlıym ve bebek sahıbı olmayı çok istiyorum tecrube sahıbı kişiler bana bilgi verirse sevınırım...allah heğpimize nasip etsin....

sende bendensin, öyle ilk denemede inşallah küt diye hamile kalırızda uğraşmayız

bence 2-3 gun daha bekle canım ıdrarda geç bellı oluryomus arkadaslarım yasadıkları için senınle paylasıyorum en ıyı sonuc kan testı...hayırşısı olsun....

hoşgeldin sende aramıza adet gününü bekle bence ondan da bi emin ol iyice sonra kan testi yaptırırısın

arkadaşlar hepinize merhaba...
bu arada hamiş olanlarıda kutluyorum sağlıklı kucaklarına almalarını dilyorum ve bebiş isteyenlerede dua ediyorum tez sürede göbecikleri dolsunnnn

reklamlarda bile ağlayasın gelio muydu

cumartesi günü hülya koçyiğit ve tarık akanın bi türk filminde kadın filme çocuğa benim adımı ver dedi kadın doğumdan sonra ölcekti. Ay ben ağla ağla eşim gülüyo ben gülmeyle karışık ağlıyorum. Ama gözyaşlarım nasıl akıyo. çok ilginçti yaa :))))

koleracım bende dün idrar testi yaptım negatif inş.kanda çıkar.aşırı derecede mide bulantısı.bas dönmesi ve iştahsızlık var bende ve 1 aydır devam ediyor.

bende adetten 2 gün önce yapmıştım neg. çıkmıştı. Hcg hormonunun idrara geçmesi daha geç ya. Anca kan testinde çıkar. Ama adet gününü bekle sen yine de emi

bende çook agresifim herkese sinir oluyorum burda normalde çok pozitif olduğum için susup oturuyorum insanlar yanlış anlamasın diye yoksa hır çıkarasım var ama nedeni yok sebepsiz

hahahah aynen şekerim ben hala bile öyleyim yani

boşa gitmese bari koleram bende hamiş olsam tek belirtim buydu derim

nikitammm bitanem kuzucuğum iyi akşamlar dilerim özlicem seni yarın erken gel kızdırma beni bak çocuğum olmıcak yaw korkuyorum seni beklerken stres yapıoz herhalde şurda
bacimm, yettim, nasilsin??? son sayfayi okudum ,ve biraktigim sayfayi okudum, aradan ne konusuldu bilmiyorum, bilmem gereken bisey varsa hemen aktarin bi zahmet
sen cok sanslisin canimmmm, ben berbattim!!insallah 9 ay bu sekilde devam eder hamileligin
senin icin cok ama cok sevindimmm kendini bolca simart canikommm
eeee, ne var ne yok?

hoşgeldin canımmmmmmmmm nikitammmmmmmmmm kurabiyemmmmmmmmm önemli bişiler yok merak etme bi kaç arkadaş daha hamiş o kadar

bende yarın oldum oldum olmadım vericem müjdeyi benim çünkü hiç gecikmez gelirse erken gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…