Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

herkese merhabalar ben de yeni üyeyim ve sizler gibi bebeğimin olmasını istiyorum aslında ikizimin olmasını çok istiyorum:) tabi ona bakarsak daha hamile bile kalamadım:) bu ayın 17 si gibi günüm umarım bende olmam Allahım isteyen herkese nasip etsin.

hoşgeldin cnm inşallah allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu

inşallah gelmez adetin şekerim sende hamişsindir inşallah.

insallahh canimmm, cok heyecanlandim simdiiii .....ya cok istiyorum hamile kalmani
Rabbim hayirlisini versin insallah.
kimler hamile imis?
gözleri aydin ,yürekleri sen olsun
sende ne var ne yok?

koleracım bende dün idrar testi yaptım negatif inş.kanda çıkar.aşırı derecede mide bulantısı.bas dönmesi ve iştahsızlık var bende ve 1 aydır devam ediyor.

canım ben hiç beklemeden hamile olduğumu öğrendim burada belirttim zaten bekliyorum diye.Ben sana bişey diyimmi sen hamilesini şekerim bundan emin ol..İçime öyle doğdu.

o dediğini bende en çok isteyenlerdenim ikizim olsun isterim bende gerçi daha bi taneyi tutturamadık ama olsun hoşgeldin aramıza

insallahh canimmm, cok heyecanlandim simdiiii .....ya cok istiyorum hamile kalmani
Rabbim hayirlisini versin insallah.
kimler hamile imis?
gözleri aydin ,yürekleri sen olsun
sende ne var ne yok?

rabia hamiş canımcım yeni öğrendik bizde çooooooooooook mutlu olduk

bende bi değişiklik yok aynı herşey paso uyuyorum akşamda saat 10 da sızmışım yarında büyük günüm beklemedeyim işte sende ne var ne yok iyisen damadım nası?

hoşgeldin kedicikkk heycanlımısın

kafam karışık tatlım yaaaa paz. günü. sarı akıntım geldi ama azar azar dün azcık kahverengiye döndü koca gün azar azar bugünde pembe pembe bişiiler geliyooo günüm geçmeden test yapmak istemiyorum bu akıntıların regle dönüp dönmesini beklesem mi bilemiyorumm :96::96::96::96:

aminn, ama korkuyorum olmamasından. Etrafımda hiçbir problem olmayan bir sürü deneyen ama bir türlü hamile kalamayan arkadaşlarım var
allah hayırlısını versin arkadaşım.

bence 2-3 gun daha bekle canım ıdrarda geç bellı oluryomus arkadaslarım yasadıkları için senınle paylasıyorum en ıyı sonuc kan testı...hayırşısı olsun....

kesinlikle idrar testi geç belli oluo. Zaten ozaman kadar anlarsın hamile olduğunu. Ama adetin gecikmeden de kan testi yaptırmamak lazımmış

insallah cnm herkes gibi bende çok istiyorum. Ben balçovada oturuyorum sen?

slm meriii , nasilsin?
canım ben hiç beklemeden hamile olduğumu öğrendim burada belirttim zaten bekliyorum diye.Ben sana bişey diyimmi sen hamilesini şekerim bundan emin ol..İçime öyle doğdu.
rabia, gozunaydin canimmm, Allah hayirlisiyla insallah kucagina almani nasip eder, ya ben simdiden hamile kalanlarin acaba kizimi oglumu olacak diye merak ediyorum

kis ,bende cok sevindim rabia icin...beren saate benzeyen kizi olsun insallah

belirtilerinde yoktu senin.....beklemekle iyi ediyorsun canim,bakmissin kolera gibi sende hamilesin ? belirtisiz melirtisizzz, anam insallah bende oyle olurum bu sefer......aaaaaa bizim oglanda mahfolmustum 5 ay boyunca, kimseye istemem amaaannn
iyiyim desem yalan olur, zaten dunde biraz zombilesmistim....islak biraktim saclarimi ,ise geldim. kapaliyim bagladim basimi tabi ama islakti saclarim, simdide bogazim sismis, dun oglenden beri uykum vardi, dökülüyordum resmen, ama suanda az toparladim sukur.
damadin iyi cok sükür kuduruyor velet, aksam annem geldi bize , kan kusturdu resmen bize, ''hade anneanne size gidelim, hade anneanne saklambac oyniyalim....ves.ves.'' bir dizi izliyecektik, burnumuzdan geldi, yarim yamalak anladik diziyi ....

sen dur hele kedicim, insallah hamilesindir emmeeee...bence bu sefer tutmamis gibi
gunler torbaya girmedi tabi...bakacagiz gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…