- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.521
herkese merhabalar ben de yeni üyeyim ve sizler gibi bebeğimin olmasını istiyorum aslında ikizimin olmasını çok istiyorum:) tabi ona bakarsak daha hamile bile kalamadım:) bu ayın 17 si gibi günüm umarım bende olmam Allahım isteyen herkese nasip etsin.
hoşgeldin canımmmmmmmmm nikitammmmmmmmmm kurabiyemmmmmmmmm önemli bişiler yok merak etme bi kaç arkadaş daha hamiş o kadar
bende yarın oldum oldum olmadım vericem müjdeyi benim çünkü hiç gecikmez gelirse erken gelir zaten
hoşgeldin canımmmmmmmmm nikitammmmmmmmmm kurabiyemmmmmmmmm önemli bişiler yok merak etme bi kaç arkadaş daha hamiş o kadar
bende yarın oldum oldum olmadım vericem müjdeyi benim çünkü hiç gecikmez gelirse erken gelir zaten
koleracım bende dün idrar testi yaptım negatifinş.kanda çıkar.aşırı derecede mide bulantısı.bas dönmesi ve iştahsızlık var bende ve 1 aydır devam ediyor.
herkese merhabalar ben de yeni üyeyim ve sizler gibi bebeğimin olmasını istiyorum aslında ikizimin olmasını çok istiyorum:) tabi ona bakarsak daha hamile bile kalamadım:) bu ayın 17 si gibi günüm umarım bende olmam Allahım isteyen herkese nasip etsin.
slm kızlarrr
insallahh canimmm, cok heyecanlandim simdiiii .....ya cok istiyorum hamile kalmani
Rabbim hayirlisini versin insallah.
kimler hamile imis?
gözleri aydin ,yürekleri sen olsun
sende ne var ne yok?
slm kızlarrr
selam canım nasılsın?
hoşgeldin şekeriimmmm:79::79:
iyiyim canım sağol hayırlısı olsun bu arada allahım kucağına almayıda nasip etsin inş
hoşgeldin kedicikkk heycanlımısın
allah hayırlısını versin arkadaşım.aminn, ama korkuyorum olmamasından. Etrafımda hiçbir problem olmayan bir sürü deneyen ama bir türlü hamile kalamayan arkadaşlarım var
bence 2-3 gun daha bekle canım ıdrarda geç bellı oluryomus arkadaslarım yasadıkları için senınle paylasıyorum en ıyı sonuc kan testı...hayırşısı olsun....
canm benm hamilesindir inşallah. tecrübelerinde onu gösterior bak. izmirin neresindesin buarada
evet canm doğru. adetten sonra ne zaman yumurtladığın sabit değilmiş ama yumurtladıktan sonra 14 gün sonra adet oluyormuşuz. o değişmezmiş
slm meriii , nasilsin?slm kızlarrr
rabia, gozunaydin canimmm, Allah hayirlisiyla insallah kucagina almani nasip eder, ya ben simdiden hamile kalanlarin acaba kizimi oglumu olacak diye merak ediyorumcanım ben hiç beklemeden hamile olduğumu öğrendim burada belirttim zaten bekliyorum diye.Ben sana bişey diyimmi sen hamilesini şekerim bundan emin ol..İçime öyle doğdu.
rabia hamiş canımcım yeni öğrendik bizde çooooooooooook mutlu olduk
bende bi değişiklik yok aynı herşey paso uyuyorum akşamda saat 10 da sızmışım yarında büyük günüm beklemedeyim işte sende ne var ne yok iyisen damadım nası?
insallah cnm herkes gibi bende çok istiyorum. Ben balçovada oturuyorum sen?
kafam karışık tatlım yaaaa paz. günü. sarı akıntım geldi ama azar azar dün azcık kahverengiye döndü koca gün azar azar bugünde pembe pembe bişiiler geliyooogünüm geçmeden test yapmak istemiyorum bu akıntıların regle dönüp dönmesini beklesem mi bilemiyorumm :96::96::96::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?