- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.541
slm meriii , nasilsin?
rabia, gozunaydin canimmm, Allah hayirlisiyla insallah kucagina almani nasip eder, ya ben simdiden hamile kalanlarin acaba kizimi oglumu olacak diye merak ediyorum
kis ,bende cok sevindim rabia icin...beren saate benzeyen kizi olsun insallah
saol şekerim ağzın bal yesin.Ay inşallah benzer ay ne güzel olur ya.Şu aysonu gelsede bütün arkidişlerim hamiş kalsalar.
slm meriii , nasilsin?
sen dur hele kedicim, insallah hamilesindir emmeeee...bence bu sefer tutmamis gibi
gunler torbaya girmedi tabi...bakacagiz gorecegiz
off çok uzak yaa. Ben konaktayım. Zeytinlikte oturuyorum. Ev hanımımısın
ben calışıyorum öğretmenim zeytinlik neresi oluyo??
şimdi anladım cnm :) senin bat ne zaman?hayatım bende öğretmenim konakta. tepecik hastanesini muhakkak biliyorsundur onun arka taraflarına kalıyoruz. gerçi oranın arka tarafı kuruçay da :) biz daha gerideyiz.
şimdi anladım cnm :) senin bat ne zaman?
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
zuyal hamilesin şekerim bat nezamandıkızlaarrr ben bişi yaptım iki gündür boğazım ağrıyodu kulaklarım çok sancıyodu dün gecede sürekli uyandım durdum artık dayanamayıp ilaç almaya karar verdim eşim dedi ki belli olur mu bilmiyorum ama önce bi test yap hemen içme dedi hatta dayanabilirsen başka yollarla iyileşmeye çalış dedi içime kurt düşürdü bende gittim test aldım yaptım biraz önce ikinci çizgi silikte olsa çıktı bi anlam veremedim gittim başka markanınkini aldım oda silik ama çıktı eeee daha erken değil mi ama yaaatestler bozuk olabilir mi ki??? en iyisi ben bide yarın ilk idrarımla yapayım değil mi??
kızlaarrr ben bişi yaptım iki gündür boğazım ağrıyodu kulaklarım çok sancıyodu dün gecede sürekli uyandım durdum artık dayanamayıp ilaç almaya karar verdim eşim dedi ki belli olur mu bilmiyorum ama önce bi test yap hemen içme dedi hatta dayanabilirsen başka yollarla iyileşmeye çalış dedi içime kurt düşürdü bende gittim test aldım yaptım biraz önce ikinci çizgi silikte olsa çıktı bi anlam veremedim gittim başka markanınkini aldım oda silik ama çıktı eeee daha erken değil mi ama yaaatestler bozuk olabilir mi ki??? en iyisi ben bide yarın ilk idrarımla yapayım değil mi??
kızlaarrr ben bişi yaptım iki gündür boğazım ağrıyodu kulaklarım çok sancıyodu dün gecede sürekli uyandım durdum artık dayanamayıp ilaç almaya karar verdim eşim dedi ki belli olur mu bilmiyorum ama önce bi test yap hemen içme dedi hatta dayanabilirsen başka yollarla iyileşmeye çalış dedi içime kurt düşürdü bende gittim test aldım yaptım biraz önce ikinci çizgi silikte olsa çıktı bi anlam veremedim gittim başka markanınkini aldım oda silik ama çıktı eeee daha erken değil mi ama yaaatestler bozuk olabilir mi ki??? en iyisi ben bide yarın ilk idrarımla yapayım değil mi??
tebrikler canimmm, hamilesinnnnn....
hamile olmasan tek cizgi silik cikardi
3 haziran die tahmin ediorum. bu ay adetim geciktiği için belli değil aslında. ne öğrtmenisin
demi canım yaaa negatif olduğunda nasıl çıktığını gayet iyi bildiğim için biraz ümitlendim ve sizinle paylaşmak istedim ama benim hala regl olacakmışım gibi karnıma sancılar giriyo en iyisi yarın sabah ilk idrarımla tekrar yapmak sonuç yine böle olursa doooğruuu kan testine
biraz sabir tatlisss....kızlar gene ben:)
canlarım ya benim bugün göğüs uçlarım acıyor çok hafif ve karnım çok şiş.bukadar belirti varken kanda çıkmazsa deliricem
agzımdada eksme oluyor
cannniimmm....rahat ol tamammi? hemen kan testine yaptirmana gerek yokki , bu idrar testleri guvenilirdir, saglam bir markadan sasma, (reklam yapmiyorum heeee)
bence bal gibi hamilesin tontisim....gozunaydin olsun ....ayyy cok sevindimmmmm
sen galiba ihtimal vermiyordunda ondan saskinsin.....:44::44:
valla ben hala şaşkınım bi yanlışlık var diye düşünüyorum ama sen de söylediklerinde haklısın ilk yaptığım pyro clinice bi arkadaşımda adetinden 3-4 gün önce bununla öğrenmişti ikincisi wondfo marka ayyy bilmiyorum ya bi kaç gün beklemem lazım demiii:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?