Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlaarrr ben bişi yaptım iki gündür boğazım ağrıyodu kulaklarım çok sancıyodu dün gecede sürekli uyandım durdum artık dayanamayıp ilaç almaya karar verdim eşim dedi ki belli olur mu bilmiyorum ama önce bi test yap hemen içme dedi hatta dayanabilirsen başka yollarla iyileşmeye çalış dedi içime kurt düşürdü bende gittim test aldım yaptım biraz önce ikinci çizgi silikte olsa çıktı bi anlam veremedim gittim başka markanınkini aldım oda silik ama çıktı eeee daha erken değil mi ama yaaa testler bozuk olabilir mi ki??? en iyisi ben bide yarın ilk idrarımla yapayım değil mi??

zuyal hamilesin şekerim bat nezamandı

telden çektim net değil ama... batım bi kaç aydır değişiyo bebiş çalışmalarına başladığımızdan beri ama 28-29 gibi mımırtladım

tebrikler canimmm, hamilesinnnnn....
hamile olmasan tek cizgi silik cikardi

tebrikler canimmm, hamilesinnnnn....
hamile olmasan tek cizgi silik cikardi

demi canım yaaa negatif olduğunda nasıl çıktığını gayet iyi bildiğim için biraz ümitlendim ve sizinle paylaşmak istedim ama benim hala regl olacakmışım gibi karnıma sancılar giriyo en iyisi yarın sabah ilk idrarımla tekrar yapmak sonuç yine böle olursa doooğruuu kan testine

kızlar gene ben:)
canlarım ya benim bugün göğüs uçlarım acıyor çok hafif ve karnım çok şiş.bukadar belirti varken kanda çıkmazsa deliricem
agzımdada eksme oluyor

Son düzenleme:

cannniimmm....rahat ol tamammi? hemen kan testine yaptirmana gerek yokki , bu idrar testleri guvenilirdir, saglam bir markadan sasma, (reklam yapmiyorum heeee )
bence bal gibi hamilesin tontisim....gozunaydin olsun ....ayyy cok sevindimmmmm

:44::44:
cannniimmm....rahat ol tamammi? hemen kan testine yaptirmana gerek yokki , bu idrar testleri guvenilirdir, saglam bir markadan sasma, (reklam yapmiyorum heeee )
bence bal gibi hamilesin tontisim....gozunaydin olsun ....ayyy cok sevindimmmmm

valla ben hala şaşkınım bi yanlışlık var diye düşünüyorum ama sen de söylediklerinde haklısın ilk yaptığım pyro clinice bi arkadaşımda adetinden 3-4 gün önce bununla öğrenmişti ikincisi wondfo marka ayyy bilmiyorum ya bi kaç gün beklemem lazım demiii:44::44:

sen galiba ihtimal vermiyordunda ondan saskinsin.....
ben hala hamile oldugunun inancindayim....beklemene gerek yok, silik'te olsa cift cizgiyi gordun
bende en kuvvetli isaret odur, ben her testimde hemen ebeye gittim...(pozitif olduklarindan )

az kaldi canimmm, cok zor beklemesi biliyorum ama, eldende bisey gelmiyor degilmi? bekliyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…