- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.561
Eki Görüntüle 193099
telden çektim net değil ama... batım bi kaç aydır değişiyo bebiş çalışmalarına başladığımızdan beri ama 28-29 gibi mımırtladım
:44::44:
valla ben hala şaşkınım bi yanlışlık var diye düşünüyorum ama sen de söylediklerinde haklısın ilk yaptığım pyro clinice bi arkadaşımda adetinden 3-4 gün önce bununla öğrenmişti ikincisi wondfo marka ayyy bilmiyorum ya bi kaç gün beklemem lazım demiii:44::44:
madamım günaydınnn
nerdesiniz hanfendi?
sorabilirmiyim?
ayyyyyy zuyalim de hamiş yaaaa bakın kızlar kimin ismini yazdıysam avatara hamiş oluyoo ona göreeeezuyalcim çoook sevindim tatlım en tez vakitte gerçekleşsin inşallah koyu koyu çıksın çizgiler kan testindede değerin 100 bin olsun
nikita bebem en sabırlı benim galibaaa dimee baksana bi gün kalmış ben ha bire bekliyorum günümün gelip geçmesini
ayy gerçekten bu topikte avatarında uğurlu gelecek bizlere
inşallah hamişimdir ama sakin sakin bi kaç gün daha bekliycem :44::44:
ayy tabikiside sor bebeğim yaaa kurabiyem canım dünürüm benimaz bi dolaşmaya çıktım da ben masa örtüsü filan lazımdı bi büyükçe bi vazo biraz bakinim dedim öğlen vaktti ama bişi beğenemedim akşam eşimlen gidip bakıcaz başka yerlere o karar verince daha güsel oluyooo zevklerimiz bir genelde ayyy sen beni mi ösledin yoksammmmmm kurabiyemmmm
yalnız kendimi en başa yazmışım ama tık yok
Fizik öğretmeniyim sen?
yoksam en son sen mi kalacaksin?? amannnn, bu ay hade beraber kalalim insallah
yalnız kendimi en başa yazmışım ama tık yok
belki de sen de hamilesindir.
ayyy inşallah ama hiç hissim yok yaa hani diyorum içime filan doğsa keşke ama kırmızıyı görecekmişm gibime geliyoo bugün geçerde yarın eğer olmaz isem bana gün geçmez işte o zaman çünkü benim bi dk geç gelmez erken belirti vermişliği çok vardır ama bu sefer o da yok ay hade hayırlısı bakalım yarın ola hayrolaaaheyecanlıyımmmm
zuyalimmmmmm bi dışarı gidip geldim hamile olduğunu duydum kısss ayy çok sevindimm canım yaaaaa allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşş
selam hatunlar , listemizde 3 kişi hamiş kalmıs oy oy oy diyorum rabbim nazarlardan saklasın kolera vebası sende hamişmişsin senın adına çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin...
şimdi benim bir sorum var ben kendimi hamile gibi hissediyorum kasıklarım sanki dolu gibi ben öyle hissediyorum sürekli uykum geliyo çok yiyorum adetime 4 gün kala test yapsam çıkarmı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?