Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Eki Görüntüle 193099
telden çektim net değil ama... batım bi kaç aydır değişiyo bebiş çalışmalarına başladığımızdan beri ama 28-29 gibi mımırtladım

ayyyyyy zuyalim de hamiş yaaaa bakın kızlar kimin ismini yazdıysam avatara hamiş oluyoo ona göreeee zuyalcim çoook sevindim tatlım en tez vakitte gerçekleşsin inşallah koyu koyu çıksın çizgiler kan testindede değerin 100 bin olsun

tebrikler canım bencede hamilesin adete 2 -3 gün kala kan testi yaptırmanın sakıncası yok diye biliyorum istersen içini rahatlatacaksa bir kan ver gel hemen ama şuda bir gerçek hamiş değilsen bu hamilelik testleri idrarda asla çizgi çıkartmıyor anlıcan sende silikte olsa varsa hamişsin...

nerdesiniz hanfendi?
sorabilirmiyim?

ayy tabikiside sor bebeğim yaaa kurabiyem canım dünürüm benim az bi dolaşmaya çıktım da ben masa örtüsü filan lazımdı bi büyükçe bi vazo biraz bakinim dedim öğlen vaktti ama bişi beğenemedim akşam eşimlen gidip bakıcaz başka yerlere o karar verince daha güsel oluyooo zevklerimiz bir geneldeayyy sen beni mi ösledin yoksammmmmm kurabiyemmmm

ayy gerçekten bu topikte avatarında uğurlu gelecek bizlere
inşallah hamişimdir ama sakin sakin bi kaç gün daha bekliycem :44::44:

nikita bebem en sabırlı benim galibaaa dimee baksana bi gün kalmış ben ha bire bekliyorum günümün gelip geçmesini

sensin tatlimmm, sen.
aslinda benide pek yormuyor beklemesii, hatta keyfim yerinde, gözümde öyle büyüyorki hamilelik, ogluma hamileyken SIKINTI cektigimdendir (hormonlarimdan daima cok cektim, kokuya karsi hassastim, cikardim 5 ay boyunca, )
hani mümkün olsada 1 hafta hamile kalinsada ,cuk kucagima düsse bebegim en makbulu olur benim icin

özledim tabi sekercimm, iyi etmissin, bide esinle dolas tabi....essiz zevkine danis enistemin
bana bak, zabahtan beri burdayim, gelmedin, benim mesaim bitti, eve gidiyorum simdi, aha berrede gelmis, cok slm soyleyin onada,
ben malesef kaciyorum, yarin gorusuruz canlarim benimmm, ay kiz zuyalll hala pirpirr im senin icinnn

yoksam en son sen mi kalacaksin?? amannnn, bu ay hade beraber kalalim insallah

ayy hadi inşallahh kurabiyem sen şimdi evine git uyu mışıl mışıl biz burda çalışalım ohhhh ne ala hastayım sizin mesailere valla yaa yürü git hade gözüm görmesin senii

çooooooo özlicem seni yarın da öğlende gelme mümkünse şöle sabhtan filan gel de kahvaltı edelim senlen

zuyalimmmmmm bi dışarı gidip geldim hamile olduğunu duydum kısss ayy çok sevindimm canım yaaaaa allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşş

belki de sen de hamilesindir.

ayyy inşallah ama hiç hissim yok yaa hani diyorum içime filan doğsa keşke ama kırmızıyı görecekmişm gibime geliyoo bugün geçerde yarın eğer olmaz isem bana gün geçmez işte o zaman çünkü benim bi dk geç gelmez erken belirti vermişliği çok vardır ama bu sefer o da yok ay hade hayırlısı bakalım yarın ola hayrolaaaheyecanlıyımmmm

selam hatunlar , listemizde 3 kişi hamiş kalmıs oy oy oy diyorum rabbim nazarlardan saklasın kolera vebası sende hamişmişsin senın adına çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin...
şimdi benim bir sorum var ben kendimi hamile gibi hissediyorum kasıklarım sanki dolu gibi ben öyle hissediyorum sürekli uykum geliyo çok yiyorum adetime 4 gün kala test yapsam çıkarmı ????

madamcım senin içine doğmuyor ama benm içime doğuyor bence sen hamilesin

canm benm bence yapma bi adet günün gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…