Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

NİKİTAMMM CANIMMM İYİYİMM HALAL BELİRTİM YOK ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL YAA AMA İNSAN KARNINDAKİ DEĞİŞİKLİĞİ HİSSEDİYO SANKİ İÇİMDE BİŞİLER ÇALIŞIYO GİBİ HE

kızlar ya sizi görmesemde sizleri çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum bennnnnnnnnn:)))))))))))))))))))))))))

BİZDE SENİ ÇOK SEVİYOSSSSSSSSS

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM

KEDİMERİMMM NABER BEBEĞİM. BEKLE ACELE ETME RABBİM İNŞALLAH CAN KOYMUŞTUR BEDENİNE

Eki Görüntüle 193099
telden çektim net değil ama... batım bi kaç aydır değişiyo bebiş çalışmalarına başladığımızdan beri ama 28-29 gibi mımırtladım

ZUYALLLLLL AYNI BENİM TESTTE BÖYLEYDİ. BİŞİY DİYİMMİ SEN 3 HAFTALIK HAMİLESİN HEMEN DR GİT BACIM. BENDE ZEVKLE ADININ YANINA HAMİŞ YAZAYIM :))

EVET BİTANEMMM ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMM

Kızlar valla ben çok hevesleniorum bunları duyunca şimdi bile gidip test yapasım gelior. Hehe belki hamileyimdir die. Herkes hamileyim galiba dio ya

zuyal senin bata çok var daha sen geçen ay üstüne görmüş olmayasın :44:

bende tam onu diyecektim. Bu kadar erken idrar testinde çıkması imkansız değil mi adet geçince bile negatif çıkıyor da. Bence koleranın dediği doğru olabilir. Bir de çoğul gebeliklerde hcg 2 katı fazla ya ondan olmasın :)

zuyalın hemen dr gidip beta hcg yapması lasım. Zuyallllllll hamilesin ama ne kadanlık ay çok merak ettim.

kızlar alttan ultrasona girdim çok korkuyorum bebeğime zararı oldumu die doktor keseyi üstten göremeyince alttan baktı ve gördü ilk haftalarda tehlikeli die duymuşdum alttan muayene sizce gelişimnde zararı olurmu bebeğimin

adetime 4 gün kala idrar testi yapsam çıkarmı kızlar sanki hamileyim yaaa öyle hissediyorum
alla allahhhhhhyarın test alcam cuma sabahı yapıcam bakalım ihihihihi

zararlı olsa doktorlar bunu göze alırlar mı bence efsane bu tür konuşmalar. Eğer şüphelerin varsa sorsaydın doktora

bak kime dediysen 40 kere hamile diye hamile kaldı hee...
Bizede desene madamım...

bana da madam bana da

adetime 4 gün kala idrar testi yapsam çıkarmı kızlar sanki hamileyim yaaa öyle hissediyorum
alla allahhhhhhyarın test alcam cuma sabahı yapıcam bakalım ihihihihi

büyük ihtimal çıkmaz ama zuyalin çıktı bak

bendeeee

Hadi zuyal hadi zuyal hadiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiii

haydi haydi haydiiiiiiiiiii

hepimiz...

hamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamilehamile
yizzz...:82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…