- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.601
bak kime dediysen 40 kere hamile diye hamile kaldı hee...
Bizede desene madamım...
aaayyyy bi an önce yarın olsun sabah bi test daha yapacam yine çıkarsa kn testi yaptırayım ayyy çok feci karnım ağrıyo sanki adet oluyorummm
hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ederim ben görmeyeli maşallah hamile dolmuş listemiz ayyy bunları duyunca çok seviniyormbende dün çatlatma iğnesi vuruldum kasıklarımda dün acayip bir ağrı vardı bugün çatlamştr yumoşlarım akşama eşini bulur inşallah bugün bana dua edinde kızlar tutsun iğneden 14gün sonra hamile olup olmdğm belli olcak dua edin ne olur...
hadi hayırlısı.............
[ı][sıze="3"]hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin [/sıze][/ı]
bernardo da hamiş hamiş hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
valla dememle oluyorsa sana 1000 kere diim tatlışım
hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin
inşallahhhhh
oyy canım benimm...
bende çok heycanlıyım biliyomusun madamım...
ovulosyon testide hamileysen eğer çift çizgi çıkarmış ben dün denedim silik çıktı yumurtlamam imkansız...
ama çokta umutlu değilim..:97:
daha 1 hafta var halamın gelmesine...
hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ederim ben görmeyeli maşallah hamile dolmuş listemiz ayyy bunları duyunca çok seviniyormbende dün çatlatma iğnesi vuruldum kasıklarımda dün acayip bir ağrı vardı bugün çatlamştr yumoşlarım akşama eşini bulur inşallah bugün bana dua edinde kızlar tutsun iğneden 14gün sonra hamile olup olmdğm belli olcak dua edin ne olur...
Ben kaçar kızlar. Yarın daha hayırlı haberler almak dileğiyle. Bi eve gideyimde şu karnımdaki şişliği indireyim :)
kızlar benım cok moralım bozuk az once doktorumla konustum hamılesın dedı ama beta hcg degerım 103.89 mul/ml ve son adetımın uzerınden 5 hafta gectı. 5.haftaya gore deger cok dusukmus dıs gebelık olabılır dedı agrın olursa hemen gel bekleme dedı eger olmazsa haftaya gel bıdaha bakalım dedı ya yalvarırım bırınız bana fıkır versın napmalıyım ben cok uzgunum su an((((((((((((bu arada yenı hamıle olan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdırsın zuyalcım yenı gordum cok sevındım canımbenım :)))
migi
matrax
nisanur_2007
beyaz_papatyam
Cansi
rabia1984
kızlardan haber yok mu acaba ?
nasıl yani ee o zaman ben eve gidince bi denim ovulasyon var bende çift çıkarsa hamişim die zıplparım haaaa
sıkma canını dur bakalım canım...
belki geç döllenme olmuştur geç yumurtlamışsındır...
bence sen 1 hafta bekleme 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır değer yükselirse problem yok demektir..
evet canım bende aynı seyı dusundum dun yaptırmıstım zaten yarın bıdaha yaptırayım dıyorum ama cok moralım bozuldu anlatamam
yok zıplama bebişim dur bakalım...
sen dene ama çok sevinme...
bazı doktorlar inanmıyo buna ama ben inanıyorum..
illa kontrol çizgisiyle aynı mı olmak zorunda silik milikte olsa olurmuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?