Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

HAMİLELER ARTTIKÇA MÜDAVİMLERDE ARTIYOR MAŞALLAH

bernardo berree+ miray_80 bilgemadam+ ZUYAL kadriye_33 nazar boncuğum kedimeri ebru26 kolera_vebasi+

bak kime dediysen 40 kere hamile diye hamile kaldı hee...
Bizede desene madamım...

valla dememle oluyorsa sana 1000 kere diim tatlışım

hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin

inşallahhhhh

hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ederim ben görmeyeli maşallah hamile dolmuş listemiz ayyy bunları duyunca çok seviniyormbende dün çatlatma iğnesi vuruldum kasıklarımda dün acayip bir ağrı vardı bugün çatlamştr yumoşlarım akşama eşini bulur inşallah bugün bana dua edinde kızlar tutsun iğneden 14gün sonra hamile olup olmdğm belli olcak dua edin ne olur...

hadi hayırlısı.............

hadi hayırlısı.............

hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin

bernardo da hamiş hamiş hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

thanks bebeğim. Alt yapıyı oluşturduk üst yapıyıda kocişim tamamlasın

Ben kaçar kızlar. Yarın daha hayırlı haberler almak dileğiyle. Bi eve gideyimde şu karnımdaki şişliği indireyim :)

oyy canım benimm...
bende çok heycanlıyım biliyomusun madamım...
ovulosyon testide hamileysen eğer çift çizgi çıkarmış ben dün denedim silik çıktı yumurtlamam imkansız...
ama çokta umutlu değilim..:97:
daha 1 hafta var halamın gelmesine...

nasıl yani ee o zaman ben eve gidince bi denim ovulasyon var bende çift çıkarsa hamişim die zıplparım haaaa

Canım hayırlı olsun.ALLAH'ım sanada 14 gün sonra nasip etsin.

kızlar benım cok moralım bozuk az once doktorumla konustum hamılesın dedı ama beta hcg degerım 103.89 mul/ml ve son adetımın uzerınden 5 hafta gectı. 5.haftaya gore deger cok dusukmus dıs gebelık olabılır dedı agrın olursa hemen gel bekleme dedı eger olmazsa haftaya gel bıdaha bakalım dedı ya yalvarırım bırınız bana fıkır versın napmalıyım ben cok uzgunum su an ((((((((((((bu arada yenı hamıle olan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdırsın zuyalcım yenı gordum cok sevındım canımbenım :)))

sıkma canını dur bakalım canım...
belki geç döllenme olmuştur geç yumurtlamışsındır...
bence sen 1 hafta bekleme 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır değer yükselirse problem yok demektir..

migi
matrax
nisanur_2007
beyaz_papatyam
Cansi
rabia1984

kızlardan haber yok mu acaba ?

selam,buralardayım canım,benim çalışmalar mayıs ortası yoğunlaşıcak bakalım,kısmet,pek kasmamaya karar verdim,hesapladıkça kafayı yeme noktasına doğru gidiyo insan vall 1-2 ay böyle denicem olmazsa ovulasyon testi düşünüyorum bakalım...

nasıl yani ee o zaman ben eve gidince bi denim ovulasyon var bende çift çıkarsa hamişim die zıplparım haaaa

yok zıplama bebişim dur bakalım...
sen dene ama çok sevinme...
bazı doktorlar inanmıyo buna ama ben inanıyorum..

sıkma canını dur bakalım canım...
belki geç döllenme olmuştur geç yumurtlamışsındır...
bence sen 1 hafta bekleme 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır değer yükselirse problem yok demektir..

evet canım bende aynı seyı dusundum dun yaptırmıstım zaten yarın bıdaha yaptırayım dıyorum ama cok moralım bozuldu anlatamam

evet canım bende aynı seyı dusundum dun yaptırmıstım zaten yarın bıdaha yaptırayım dıyorum ama cok moralım bozuldu anlatamam

ne zaman yumurtladığını bilmiyosun ki canım benim ...
doktor sana ondan 1 hafta sonra gel demiş yani değere bakmak için...
sen yarın git yaptır yükselmiştir Allahın izniyle şimdi morellini bozup bebişide etkileme bakimm..
pozitif düşün pozitif olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…