- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
isim ----------------- yaş------------------------bat
lunalaady-------------34-----------------------24 nisan
bernardo--------------26-----------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------------ 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------6 mayıs
nisanur_2007---------30-------------------------7 mayıs
cansi-----------------22-------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------8 mayıs
haticemm-------------25------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------------12 mayıs
22012010-------------19-------------------------12 mayıs
fer22-----------------24-------------------------13 mayıs
tolsan----------------31-------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------19 mayıs
berree---------------23--------------------------20 mayıs
funda30--------------31--------------------------20 mayıs
seymenk-------------25--------------------------21 mayıs
slm kızlar benide alırmısınız listenize bende düşünyrm:2::2:
slm kızlar benide alırmısınız listenize bende düşünyrm:2::2:
kızlar karbonatı denendim ( iğrencim dimi) köpürdü....öyle deli gibi diil ama hani porçözün kirece döküldüğü andaki gibi oldu.kasıklarım fena...göpüsler bomba..iştah fena...inşallah doğrudur da bebiş geliyodur...[/QUO
iyi akşamlar canım...
öğretmensin sanırım çok güzel...
hoşçakal..:80:
aminnn canım yaş adet tarihini yaz ekleyelim listeyeee hoşgeldin bu aradaaa
bizde seni özlicezzzz muck mucuccmckkkk
bebüşler bize gelinnn annişler sizi beklerAyy ya ne kadar bebiş isteyen anniş var bende dahillllllll Yaa su dizileri anlamıyomm hemen ilk ilişkide hamiş kalıyolar ya deli oluyoss kocişimle biz bukadar istiyos millet catır catır doğuruyooo
kızlar herkese bol sevişgenli haftasonu diliyorum.kendinize iyi bakın
selam kızlar bu ay sonu reglı olucağım tup bebek tedavisi uygulanacak allah herkese saglıklı bebiş nasip etsinn
ay canım inşallah bebiş geliyodur yaaa çok mutlu oluruz vallakızlar karbonatı denendim ( iğrencim dimi) köpürdü....öyle deli gibi diil ama hani porçözün kirece döküldüğü andaki gibi oldu.kasıklarım fena...göpüsler bomba..iştah fena...inşallah doğrudur da bebiş geliyodur...
kadriye-26-24nisan
donser 33 benıde alırmısınız lısteye arkadaslar
ahhh ahhh beni de yazık kızlar 17 mayıs yaş 28
kızlar listeye benide alırmısınız yaş 24 beklenmeyen adet tarihi ise 12 mayıs
kızlar bir güncük girmedim şuna bak nasıl kaynatmışsınız aşkolsunay neyse tabi hiç üşenmedim dün 16. Sayfada bırakmıştım sizi bu sayfaya kadar tek tek okudum. şimid benim naçizane yorumlarım
soğan kürü : Soğan içeriği sayesinde enfeksiyon çözücü bir besin bu yüzden enfeksiyona ve hurafelere göre adet düzensizliğine iyi geliyormuş. Ama enfeksiyon için söktürücü olduğu bilimsel gerçekmiş. Ama hamile kalmak için artı etkisini okumadım ben hiçbir yerde.
Folik asid : Bebeklerin gelişimlerinin 12. Haftasına kadar risk altında bulundukları nöral tüp defekti diye bir gelişim bozukluğu var. Bu bozukluğun önlenmesi için doktorunuz aksini söylemedikçe günde 4 miligram alınması gerekiyor. Reçete ile satılan ilaç kategorisine girenler olduğu gibi, doktorumun bana 3 ay önce rutin kontrol için gittiğimde ve 3 ay sonra bebek düşünüyorum dememe rağmen hemen kullanmamı salık verdiği bitkisel olanları da var. Bence en azından bitkisel olanlarından almanızı şiddetle öneririm.
Bu arada yeni gelen herkese hoşgeldinizi demek istiyorum. Ayrıca hani hamiş olsak da topiğimiz devam etsin diyoruz ya o zaman kolera vebasından rica ederiz bize 2012 ocak anne adayları topiğini açar di mi lekerim...
beni de listeye ekler misiniz yaş 31 veklenen adet tarihi 18 mayıs.allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
slm kızlar bende mayıs ayında gebe kalmak istiyorum benide listeye eklermisiniz...
Isim:ebru
yas:27
2.çoçuk
kilo 60
bebek vardı gittiğim yerde çok tatlı bende istiyorum yaa
canımmm yaa insan nasıl özeniyor dimi o duyguları tatmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?