- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.621
evet canım bende aynı seyı dusundum dun yaptırmıstım zaten yarın bıdaha yaptırayım dıyorum ama cok moralım bozuldu anlatamam
hiç bozma canım morailini dualar ederis sana hiç bişicik olmaz inşallahhhh
hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum şimdiden.Zuyal ın durumu netleşti mi?Kolera-vebası nı tebrik ediyorum,hürremx de üzülmesin,beklesin bakalım,belki de geç döllenme olmuştur.En azından gebe kalabildiğin anlamına gelir ki,yıllardır kısırlık tedavisi görenleri okuyunca bu bile şükredilebilir bir durum olabilir canım.sıkma canını,Allah hayırlısını versin...
saol canımbenım ıcıme su serptın allah senden razı olsun gonlunun muradını versın ınsaallah.rabbıme o kadar yalvardım kı bu bebıs ıcın ınsaallah onu kaybetmem ...benımle kalır omrumun sonuna kadar ...
kalır elbet yaa o sana bi kere tutunmuşş gerisi rabbimle dualara kalmış bırak üzülmeyi de dua et bol bol bide sevin mutlu ve neşeli ol negatif sakın olma hep pozitif ol ne demişler iyi düşün iyi olsun
sagol canım ınsaallah gec dollenme olmustur ınsaallah ıyıdır bebısım onu benden almazlar...dun cok mutluydum bugunse karamsar korku dolu ıcım ama dua eddıyorum lutfen sızlerde dua edın.doktor zten oyle bı konustu kı gec dollenmeden bahsetmedı bıle agrın olursa bekleme gel dedı((sonrada telefonu kapatıverdı baska soru bıle soramadım.
kızlar alttan ultrasona girdim çok korkuyorum bebeğime zararı oldumu die doktor keseyi üstten göremeyince alttan baktı ve gördü ilk haftalarda tehlikeli die duymuşdum alttan muayene sizce gelişimnde zararı olurmu bebeğimin
adetime 4 gün kala idrar testi yapsam çıkarmı kızlar sanki hamileyim yaaa öyle hissediyorum
alla allahhhhhhyarın test alcam cuma sabahı yapıcam bakalım ihihihihi
aaayyyy bi an önce yarın olsun sabah bi test daha yapacam yine çıkarsa kn testi yaptırayım ayyy çok feci karnım ağrıyo sanki adet oluyorummm
kızlar benım cok moralım bozuk az once doktorumla konustum hamılesın dedı ama beta hcg degerım 103.89 mul/ml ve son adetımın uzerınden 5 hafta gectı. 5.haftaya gore deger cok dusukmus dıs gebelık olabılır dedı agrın olursa hemen gel bekleme dedı eger olmazsa haftaya gel bıdaha bakalım dedı ya yalvarırım bırınız bana fıkır versın napmalıyım ben cok uzgunum su an((((((((((((bu arada yenı hamıle olan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdırsın zuyalcım yenı gordum cok sevındım canımbenım :)))
selam,buralardayım canım,benim çalışmalar mayıs ortası yoğunlaşıcak bakalım,kısmet,pek kasmamaya karar verdim,hesapladıkça kafayı yeme noktasına doğru gidiyo insan vall1-2 ay böyle denicem olmazsa ovulasyon testi düşünüyorum bakalım...
Eki Görüntüle 193099
telden çektim net değil ama... batım bi kaç aydır değişiyo bebiş çalışmalarına başladığımızdan beri ama 28-29 gibi mımırtladım
benim hala karnım ağrıyo, sakın oyle düşünme canım, bak koleraya hiç belirtisi yok ama hamiş:)Günaydın kızlaaaarr...
Sevgili nerinosacııım, canım seninki ne güzel bi tesadüf olmuş keşke benimde olsa ama gittikçe ümitlerim bitiyor karnımda hafif ağrılar başlıyor, öyle olur benim bi kaç gün öncesinden başlar. İnsan zaten inandığınan, ona bel bağladığından deil hep bi beklenti olunca istior hep ööle densin. Naptın doktor olayını karar verdin mi kime gideceğine
zuyalcim tebrik ederim çok sevindim ne kadar çabuk öğrenmişsin böyle bende merak ediyorum. Testin markası neydi cnm??
benim hala karnım ağrıyo, sakın oyle düşünme canım, bak koleraya hiç belirtisi yok ama hamiş:)
karar veremedim, sanırım selçuk beyle de tanışıcam
kızlar benım cok moralım bozuk az once doktorumla konustum hamılesın dedı ama beta hcg degerım 103.89 mul/ml ve son adetımın uzerınden 5 hafta gectı. 5.haftaya gore deger cok dusukmus dıs gebelık olabılır dedı agrın olursa hemen gel bekleme dedı eger olmazsa haftaya gel bıdaha bakalım dedı ya yalvarırım bırınız bana fıkır versın napmalıyım ben cok uzgunum su an((((((((((((bu arada yenı hamıle olan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdırsın zuyalcım yenı gordum cok sevındım canımbenım :)))
sağol canım inşallah tutunmuştur bebişim ve inşallah benimledir
sende hiiiiiç sıkma canını bol bol dua et rabbim ol dedi inşallah ve bir tek o koruyacak ona sığın hayırlısını dile hep
benim hem adet ağrısı gibi kasıklar ağrıyor, hem de midemin içinden birisi böyle parmağını bükmüş çeşitli yerleri itiyor gibi, o da ağrı yapıyo. şaka gibi ama hissettiğim bu canım:Snerisonam kız benimde karnım ağrıyo ama adt ağrısı değil başka türlü bişi anlamadım. KARNIMDA DEĞİL MİDEMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?