Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum şimdiden.Zuyal ın durumu netleşti mi?Kolera-vebası nı tebrik ediyorum,hürremx de üzülmesin,beklesin bakalım,belki de geç döllenme olmuştur.En azından gebe kalabildiğin anlamına gelir ki,yıllardır kısırlık tedavisi görenleri okuyunca bu bile şükredilebilir bir durum olabilir canım.sıkma canını,Allah hayırlısını versin...

sagol canım ınsaallah gec dollenme olmustur ınsaallah ıyıdır bebısım onu benden almazlar...dun cok mutluydum bugunse karamsar korku dolu ıcım ama dua eddıyorum lutfen sızlerde dua edın.doktor zten oyle bı konustu kı gec dollenmeden bahsetmedı bıle agrın olursa bekleme gel dedı ((sonrada telefonu kapatıverdı baska soru bıle soramadım.

kalır elbet yaa o sana bi kere tutunmuşş gerisi rabbimle dualara kalmış bırak üzülmeyi de dua et bol bol bide sevin mutlu ve neşeli ol negatif sakın olma hep pozitif ol ne demişler iyi düşün iyi olsun

kalır elbet yaa o sana bi kere tutunmuşş gerisi rabbimle dualara kalmış bırak üzülmeyi de dua et bol bol bide sevin mutlu ve neşeli ol negatif sakın olma hep pozitif ol ne demişler iyi düşün iyi olsun

inşaallah canım ınsaallah rabbım hepımızı mutlu etsın elımde olmuyo su an aglıyorum sureklı napıcam bılmıyorum dualar edıyorum sadece allah hepımızın yuzunu guldursun

ben senin yerinde olsam bir dakka daha beklemez başka doktora giderdim hürremim...:26:
beğenemdim ben bu doktoru...

yok canım bişey olmaz. öle bişi olsa dr bakarmı hiç

adetime 4 gün kala idrar testi yapsam çıkarmı kızlar sanki hamileyim yaaa öyle hissediyorum
alla allahhhhhhyarın test alcam cuma sabahı yapıcam bakalım ihihihihi

yarın test alırsan yarın yaparsın onu ben söylim neg. çıkarsa moral bozma benimde neg. çıkmıştı 2 gün öncesi emi

aaayyyy bi an önce yarın olsun sabah bi test daha yapacam yine çıkarsa kn testi yaptırayım ayyy çok feci karnım ağrıyo sanki adet oluyorummm

hala diyo çıkarsa yaa kızım koş doktora diyoz yaa dinlemiyonmu hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım moralini bozma hiç. dr da yani öle sölenirmi olanıda kaybettircek he. sen güzelce tekrarla kan testini

migicim senin bat ne mayısın başı yazıyo listede ondan sonra adet gördün dimi. bat ını değiştirelim

benim hala karnım ağrıyo, sakın oyle düşünme canım, bak koleraya hiç belirtisi yok ama hamiş:)
karar veremedim, sanırım selçuk beyle de tanışıcam

Zuyal tebrik ederim, benim de adetimden 5-6 gün önce çıkmıştı. yumurtlamadan sonra 12 günün geçmiş, normaldir çıkar

benim hala karnım ağrıyo, sakın oyle düşünme canım, bak koleraya hiç belirtisi yok ama hamiş:)
karar veremedim, sanırım selçuk beyle de tanışıcam

nerisonam kız benimde karnım ağrıyo ama adt ağrısı değil başka türlü bişi anlamadım. KARNIMDA DEĞİL MİDEMMM

Son düzenleme:

sağol canım inşallah tutunmuştur bebişim ve inşallah benimledir
sende hiiiiiç sıkma canını bol bol dua et rabbim ol dedi inşallah ve bir tek o koruyacak ona sığın hayırlısını dile hep

nerisonam kız benimde karnım ağrıyo ama adt ağrısı değil başka türlü bişi anlamadım. KARNIMDA DEĞİL MİDEMMM
benim hem adet ağrısı gibi kasıklar ağrıyor, hem de midemin içinden birisi böyle parmağını bükmüş çeşitli yerleri itiyor gibi, o da ağrı yapıyo. şaka gibi ama hissettiğim bu canım:S

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
BHCG in mIU/ml değerleri

3 hafta
5 - 130

4 hafta
75 - 2,600

5 hafta
850 - 20,800

6 hafta
4,000 - 100,200

7 - 12 hafta
11,500 - 289,000

13 - 16 hafta
18,300 - 137,000

17 - 24 hafta
1,400 - 53,000

25 - 40 hafta
940 - 60,000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…