- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.641
benim hem adet ağrısı gibi kasıklar ağrıyor, hem de midemin içinden birisi böyle parmağını bükmüş çeşitli yerleri itiyor gibi, o da ağrı yapıyo. şaka gibi ama hissettiğim bu canım:s
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
BHCG in mIU/ml değerleri
3 hafta
5 - 130
4 hafta
75 - 2,600
5 hafta
850 - 20,800
6 hafta
4,000 - 100,200
7 - 12 hafta
11,500 - 289,000
13 - 16 hafta
18,300 - 137,000
17 - 24 hafta
1,400 - 53,000
25 - 40 hafta
940 - 60,000
Canım ben bunu anlamadım doğrusu, şimdi ben mesela 32 günde regl oluorum o zmn ortalama 18. gün yumurtluyorum o zmn 3. hafta demek yumurtlamadan 3 gün sonrası demek.kafam karıştı
aynı kıs benimde o zaman normal bişi bu :))) bizim bebekler aynı zaman da doğcak dimi kısmet olursa
hoşgeldin madamherkeslere iyi akşamlarrr
inşallah kuzum, bu arada sen kanda degerine baktırdın mı? Bi de doktor kesene ne zaman bkcak?:)
herkeslere iyi akşamlarrr
ultrasyona soktu bebeği göremedi.küçük heralde dedi.
Haftaya salı çağırdı. Kan idrar ne var ne yok test yaptılar 3 tüp kan 1 de idrar aldılar. Herşeyim normalmiş. Test sonuçlarını görünce bebeği göremememiz çok normal dedi daha çok küçük dedi.beni böle ha bire çağırcakmı yaf iş yerimden nasıl izin alcam ikidebir :26:
benden kan almadı yaa, sadece bhcgye baktı.cumartesi keseye bakcakmış, çağırır tabi, bizim okuldaki hamileler habire sevk alıyo
inşallah güzel geçer canım benimm
hayırlısı inşaalah
geçmiş olsun :26::26:
mayısın ortasında kış olunca hasta olduk hep
:44::44:
valla ben hala şaşkınım bi yanlışlık var diye düşünüyorum ama sen de söylediklerinde haklısın ilk yaptığım pyro clinice bi arkadaşımda adetinden 3-4 gün önce bununla öğrenmişti ikincisi wondfo marka ayyy bilmiyorum ya bi kaç gün beklemem lazım demiii:44::44:
günü geçenler bilmiyorlarmı? yoksa regl olduklarını söyleyemiyolarmı
sağol canımmmm valla tesadüfen öğrendim hiçte ümidim yokken hemde pyro clinice bi arkadaş daha bu testle 3-4 gün öğrenmişti
şekerim seninde adetin 10 daymış sen test yaptınmı?
benim bat 17 mayıs ama hiç bir belirti yok..((hamile olan arkadaşlar ne gibi beliriler var ne zaman başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?