Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

benim hem adet ağrısı gibi kasıklar ağrıyor, hem de midemin içinden birisi böyle parmağını bükmüş çeşitli yerleri itiyor gibi, o da ağrı yapıyo. şaka gibi ama hissettiğim bu canım:s

aynı kıs benimde o zaman normal bişi bu :))) bizim bebekler aynı zaman da doğcak dimi kısmet olursa

Canım ben bunu anlamadım doğrusu, şimdi ben mesela 32 günde regl oluorum o zmn ortalama 18. gün yumurtluyorum o zmn 3. hafta demek yumurtlamadan 3 gün sonrası demek. kafam karıştı

Canım ben bunu anlamadım doğrusu, şimdi ben mesela 32 günde regl oluorum o zmn ortalama 18. gün yumurtluyorum o zmn 3. hafta demek yumurtlamadan 3 gün sonrası demek. kafam karıştı

şekerim sen zaten doktora gittiğinde senin hamileliğini en son adet tarihinden itibaren hesaplıyoooo diye duymuştumm

inşallah kuzum, bu arada sen kanda degerine baktırdın mı? Bi de doktor kesene ne zaman bkcak?:)

ultrasyona soktu bebeği göremedi.küçük heralde dedi.

Haftaya salı çağırdı. Kan idrar ne var ne yok test yaptılar 3 tüp kan 1 de idrar aldılar. Herşeyim normalmiş. Test sonuçlarını görünce bebeği göremememiz çok normal dedi daha çok küçük dedi.beni böle ha bire çağırcakmı yaf iş yerimden nasıl izin alcam ikidebir :26:

herkeslere iyi akşamlarrr

iyi akşamlar madamımmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ya kendi kendime takıldım durdum gerçi daha dr gitmedim.Ama kafama takıldı dış gebelik olanların testte çıkarmı şimdi beni korku sardı öyle bişey olabilirmi.Oyyy çok korkuyorum.

senin adına çok sevindim darısıs başıma:)tüm isteyenlere inşallah

Merhaba Arkadaşlarım, benim beklemediğim adet tarihim 4 Mayıstı Regl olmadım, ama benim böyle düzensizlikler olduğu için sevinmiyorum bile, yine de bir test yapacağım tabi
Hamile olan arkadaşlarımın hepsini tek tek kucaklıyorum, Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…