Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Rabia ve zuyal tebriklerrrrrrrr.... Bebişleriniz size sıkıca tutunsun inşallah sizi hiççç bırakmasın... liste doldukça mutluluğumuz artıyor inanın inşallah herkes hamile olur. Ben fazla yazamıyorum ama ara ara okuyorum takipteyim.... Lİsteye bakıyorum durum ne diye ama liste bizi çok şaşırtıyorrr batı ileri de olan arkadaşlar listede çok sevindirici bir durum.alllah nazarlardan korusun....

canım sımdı benım kafam surda karısıyo bu beta hcg degerlerı son adet tarıhıne gore verılıyo ama beta hcg kanda dollenme olduktan 7-9 dun sonra gorulmeye baslıyor. herseyı normal olan bır ınsanda 14.gunde ovulasyon oldugunu 21.gunde de ımplantasyon gerceklestıgını dusunursek adetten sonrakı 3.haftada hcg hormonu kanda gorulmeye baslıyor.herkesın ovulasyon ve ımplantasyon surecı farklı oluyor sonucta bu yuzden bu degerlere takılmamayı onerıyor doktorlar en guzelı kesenın ultrasonda gorulmesını beklemek.bu degerlere bakacak olursak durum vahım ınsanda bos yere gerılım oluyor .

doğru diyorsun hürremcim ben zaten öyle ilgisini çeken varsa baksın diye bende çok anlamıyorum bu işten kafamı karıştırıyor zaten benimde

hayırlısı olsun canm inşallah dış gebelik yoktur. dikkat et. sakin ihmal etme
ayyy benim heyecandan kasıklarıma iğneler batırıyorlar yahuu neler oluyorrr bana böle

madaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm ordamısın bebek

yazdıklarını yeni okuyabildim cok tşk ederim pazartesiden sonra muayene ye baslıorum bakalım nolcak burdan yazarım :d

yazdıklarını yeni okuyabildim cok tşk ederim pazartesiden sonra muayene ye baslıorum bakalım nolcak burdan yazarım :d

mutlaka yaz canim merak ediyorum bende!

Bende bugün gittim doktora. Coook kötüyüm suan! Clomifen bana hic etki yapmiyormus bu yüzden bu tedaviyi sonlandirdi. Ameliyat olmam gerekiyormus. Dünya tepeme cöktü sanki. Basladim orda aglamaya. cok gücüme gitti. ne yapicami sasirdim.

kızlar bende hala direnıyorum test yapmamakta heyecandan ölecek gibiyim :) gecen en son adet 9 nısanda oldum kasıklarımda falan hıcbısey hiddetmıyorum Sadece göğüs uclarımda uyuşmalar var.. yenı hamıle olan arkadaslar sizde belirti varmı ?

koleram ve nerisonam güzel haberlerinize çok sevindim ve diğer tüm hamilelik haberlerini alan arkadaşlar..Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..ben çok yoğundum son 3 gündür bakamadım bu arada regl oldum tam da gününde..neyse buna da şükür en azından günü geçmeden reglimi oldum..artık bu ay devam hayırlısı hakkımızda:)iyi geceler hepinizeeee

çoook teşekkür ederiz canım rabbim sana da göstersin inş.
Ama canım bayağı geçmiş adetin. Sen bi test yap bence

canım kolera suan hamiş.ve hiçbir belirtisi yokmus halada yokmus umudunu yitirme

aynen :) hatta diyorumki şöyle kussam midem bulansada hamile olduğumun farkına varsam
koleracım beni de eklermisin canım bat 8 yaş 26
tatlım 8 ne ? Haziran mı bat. Aramıza hoşgeldin bu arada

yaw benim hcg 341,60 çıktı salı günü. Ben ne kadarnlık hamileyim şimdi. Dr sormayı unuttum :26:

kısss benim 8 nisan dı sat sen bi test yap bence

saol canım benim rabbim sana da nasip etsin

ya vallahi kan testine gitmemek için kendimi zor tutuyorum.dün ve bugunde gögüs uçlarım çok acıyor...budamı gebelik belirtisi.artık herseyi gebelik belirtisi olarak görmeye başladımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…