- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.661
canım sıkılıyyo kızlar
nasılsın personall nasıl gidiyor sende varmı bebiş
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
BHCG in mIU/ml değerleri
3 hafta
5 - 130
4 hafta
75 - 2,600
5 hafta
850 - 20,800
6 hafta
4,000 - 100,200
7 - 12 hafta
11,500 - 289,000
13 - 16 hafta
18,300 - 137,000
17 - 24 hafta
1,400 - 53,000
25 - 40 hafta
940 - 60,000
canım sımdı benım kafam surda karısıyo bu beta hcg degerlerı son adet tarıhıne gore verılıyo ama beta hcg kanda dollenme olduktan 7-9 dun sonra gorulmeye baslıyor. Herseyı normal olan bır ınsanda 14.gunde ovulasyon oldugunu 21.gunde de ımplantasyon gerceklestıgını dusunursek adetten sonrakı 3.haftada hcg hormonu kanda gorulmeye baslıyor.herkesın ovulasyon ve ımplantasyon surecı farklı oluyor sonucta bu yuzden bu degerlere takılmamayı onerıyor doktorlar en guzelı kesenın ultrasonda gorulmesını beklemek.bu degerlere bakacak olursak durum vahım ınsanda bos yere gerılım oluyor .
hayırlısı olsun canm inşallah dış gebelik yoktur. dikkat et. sakin ihmal etmekızlar benım cok moralım bozuk az once doktorumla konustum hamılesın dedı ama beta hcg degerım 103.89 mul/ml ve son adetımın uzerınden 5 hafta gectı. 5.haftaya gore deger cok dusukmus dıs gebelık olabılır dedı agrın olursa hemen gel bekleme dedı eger olmazsa haftaya gel bıdaha bakalım dedı ya yalvarırım bırınız bana fıkır versın napmalıyım ben cok uzgunum su an((((((((((((bu arada yenı hamıle olan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdırsın zuyalcım yenı gordum cok sevındım canımbenım :)))
ayyy benim heyecandan kasıklarıma iğneler batırıyorlar yahuu neler oluyorrr bana böle
Bak canim söyle oluyor: eger 28 günde bi görüyorsan hep bundan 14 cikaracaksin 28-14= 14 yani adetinin 14. günü yumurtlaman oluyo. 12, 13, 14, 15, 16 bu günleri iliskiye gireceksin. Eger 30 günde bir oluyorsan 30-14= 16 yani adetinin 16. günü yumurtlaman oluyo. Ama benim gibi hep düzensiz se hesaplamasi cok zor. Bu yüzden de clomifen kullaniyorum ben. Umarim yardimci olabilmisimdir.
yazdıklarını yeni okuyabildim cok tşk ederim pazartesiden sonra muayene ye baslıorum bakalım nolcak burdan yazarım :d
benim hala karnım ağrıyo, sakın oyle düşünme canım, bak koleraya hiç belirtisi yok ama hamiş:)
karar veremedim, sanırım selçuk beyle de tanışıcam
merhaba arkadaşlarım, benim beklemediğim adet tarihim 4 mayıstıregl olmadım, ama benim böyle düzensizlikler olduğu için sevinmiyorum bile, yine de bir test yapacağım tabi
hamile olan arkadaşlarımın hepsini tek tek kucaklıyorum, allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah.
canım kolera suan hamiş.ve hiçbir belirtisi yokmus halada yokmus umudunu yitirme
tatlım 8 ne ? Haziran mı bat. Aramıza hoşgeldin bu aradakoleracım beni de eklermisin canım bat 8 yaş 26
canım sımdı benım kafam surda karısıyo bu beta hcg degerlerı son adet tarıhıne gore verılıyo ama beta hcg kanda dollenme olduktan 7-9 dun sonra gorulmeye baslıyor. Herseyı normal olan bır ınsanda 14.gunde ovulasyon oldugunu 21.gunde de ımplantasyon gerceklestıgını dusunursek adetten sonrakı 3.haftada hcg hormonu kanda gorulmeye baslıyor.herkesın ovulasyon ve ımplantasyon surecı farklı oluyor sonucta bu yuzden bu degerlere takılmamayı onerıyor doktorlar en guzelı kesenın ultrasonda gorulmesını beklemek.bu degerlere bakacak olursak durum vahım ınsanda bos yere gerılım oluyor .
kızlar bende hala direnıyorum test yapmamakta heyecandan ölecek gibiyim :) gecen en son adet 9 nısanda oldum kasıklarımda falan hıcbısey hiddetmıyorum sadece göğüs uclarımda uyuşmalar var.. Yenı hamıle olan arkadaslar sizde belirti varmı ?
koleram ve nerisonam güzel haberlerinize çok sevindim ve diğer tüm hamilelik haberlerini alan arkadaşlar..rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..ben çok yoğundum son 3 gündür bakamadım bu arada regl oldum tam da gününde..neyse buna da şükür en azından günü geçmeden reglimi oldum..artık bu ay devam hayırlısı hakkımızda:)iyi geceler hepinizeeee
günaydın bacılarrr inşallah güzel güzel haberler alacağımız bi gün olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?