- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.681
günaydın güzel annelerrr çooookk mutsuzum çooookkk
ya vallahi kan testine gitmemek için kendimi zor tutuyorum.dün ve bugunde gögüs uçlarım çok acıyor...budamı gebelik belirtisi.artık herseyi gebelik belirtisi olarak görmeye başladımda
günaydın bacılarrr inşallah güzel güzel haberler alacağımız bi gün olurr
günaydın züyalimmmmmm nasılsın bugün
kırmızılar üzdü beni
canım benimmmmmmmmmmmmmm mutsuzluğunu paylaşalım rahatla canım benimkolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz
yae haticemmm sen neyi bekliyosun bacım biran önce yaptır testini şurda müjdeli haber alalım
ya kandad çıkmazsabugun rüyamda hamileydim.okadar güzel bir duyguydiki anlatamam...hiç rüğyadan uyanasım gelmedi..inş.rüyam gerçek olur
kırmızılar da olsa seni kimsenin üzmesine izin verme canıımmm dua et ki gününde oldun biz dualarımızla senin yanındayız Allahın izniyle en kısa sürede bebişine kavuşacaksın
canım benimmmmmmmmmmmmmm mutsuzluğunu paylaşalım rahatla canım benimkim mutsuz etti seni
sağol bebişim sayenizde umutluyum zaten desteğiniz yetiyor bana dün akşam çok ağladım ama eşimde işi uzadı geç geldi daha çok doldum o gelince bi boşaldı içimki sorma bide kuzenimin bebişi erken doğmuştu bir aydır küvezdeydi onuda dün kaybetmişiz bide üzüntüden herhalde kırmızıyı görünce doldum taştım eşim çok güzel teselli etti canım benim yaa bugünde sizler varsınız çabuk atlatırım rabbim sağlıklı ve vaktinde versin dileğim budur....
,sağol bebişim sayenizde umutluyum zaten desteğiniz yetiyor bana dün akşam çok ağladım ama eşimde işi uzadı geç geldi daha çok doldum o gelince bi boşaldı içimki sorma bide kuzenimin bebişi erken doğmuştu bir aydır küvezdeydi onuda dün kaybetmişiz bide üzüntüden herhalde kırmızıyı görünce doldum taştım eşim çok güzel teselli etti canım benim yaa bugünde sizler varsınız çabuk atlatırım rabbim sağlıklı ve vaktinde versin dileğim budur....
kuzenimin bebişi erken doğmuştu bir aydır küvezdeydi dün kaybetmişiz bide üzüntüden herhalde kırmızıyı görünce ben doldum taştım eşim çok teselli etti bugünde sizlerin sayesinde iyi olucam inşallahh
kolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz
önce eşin tabiki sonrada bizler heep yanındayız canım bak ne güzel söylemişsin sağlıklı ve vaktinde versin rabbim.... kuzeninin bebişine de çok üzüldüm ne denir ki bu durumda başınız sağolsun rabbim kimselere yaşatmasın böyle bi acıyı
madamım üzülme ama birtanem....
bak benimde bu ay halamlar gelcek...
çünkü 1 kere çalışma oldu bizde bir sonraki aya saklarız umutlarımızı...
herşeyde vardır bir hayır bebişim...
biz herzaman yanındayız canım.hep mutlu ol canım
artık o şekilde düşünücez bebişim napalımm hazirana yazdırırız kendimizi bizde
iyiki varsınız valla yoksa bu iş yerinde gün bitmezdi bugün
,
canım benim ya hersey üst üste gelmiş.herseyin hayırlısını dilemek lazım canım.seni çok iyi anlıyorum .bende senin gibiyim inanırmısın kan testi yapmaya korkuyorum ya hamile degilsem diye çünkü çok umutlandım canım hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum.ama allahım herşeyin en iyisini bilir.
kolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?