Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ya vallahi kan testine gitmemek için kendimi zor tutuyorum.dün ve bugunde gögüs uçlarım çok acıyor...budamı gebelik belirtisi.artık herseyi gebelik belirtisi olarak görmeye başladımda

yae haticemmm sen neyi bekliyosun bacım biran önce yaptır testini şurda müjdeli haber alalım

günaydın bacılarrr inşallah güzel güzel haberler alacağımız bi gün olurr

günaydın züyalimmmmmm nasılsın bugün

günaydın züyalimmmmmm nasılsın bugün

karınımın ağrıması ve ani giren sancılar dışında iyiyim canım sabah bi test daha yaptım ilk idrarımla daha belirgin çıktı yakınımızdaki bi hastaneden kan testi fiyatlarını sordum 15 tl miş şimdi eşimin biraz işleri var öğleden sonra gidip yaptırıcam
sen nasılsın hala belirti yok sanırım

kırmızılar da olsa seni kimsenin üzmesine izin verme canıımmm dua et ki gününde oldun biz dualarımızla senin yanındayız Allahın izniyle en kısa sürede bebişine kavuşacaksın

sağol bebişim sayenizde umutluyum zaten desteğiniz yetiyor bana dün akşam çok ağladım ama eşimde işi uzadı geç geldi daha çok doldum o gelince bi boşaldı içimki sorma bide kuzenimin bebişi erken doğmuştu bir aydır küvezdeydi onuda dün kaybetmişiz bide üzüntüden herhalde kırmızıyı görünce doldum taştım eşim çok güzel teselli etti canım benim yaa bugünde sizler varsınız çabuk atlatırım rabbim sağlıklı ve vaktinde versin dileğim budur....

önce eşin tabiki sonrada bizler heep yanındayız canım bak ne güzel söylemişsin sağlıklı ve vaktinde versin rabbim.... kuzeninin bebişine de çok üzüldüm ne denir ki bu durumda başınız sağolsun rabbim kimselere yaşatmasın böyle bi acıyı

,
canım benim ya hersey üst üste gelmiş.herseyin hayırlısını dilemek lazım canım.seni çok iyi anlıyorum .bende senin gibiyim inanırmısın kan testi yapmaya korkuyorum ya hamile degilsem diye çünkü çok umutlandım canım hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum.ama allahım herşeyin en iyisini bilir.

kolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz

madamım üzülme ama birtanem....
bak benimde bu ay halamlar gelcek...
çünkü 1 kere çalışma oldu bizde bir sonraki aya saklarız umutlarımızı...
herşeyde vardır bir hayır bebişim...

sağol bitanemm iyiki varsınız ... kuzenimin bebişi gelişmemişti ciğerleri yaşasaydı belkde sorunlu bir bebek olacaktı o yüzden rabbim önce sağlıklı versin her zaman dileğim buydu bizlerde çok üzüldük ama oO daha iyisini bildiği için böyle teselli buluoruz...

madamım üzülme ama birtanem....
bak benimde bu ay halamlar gelcek...
çünkü 1 kere çalışma oldu bizde bir sonraki aya saklarız umutlarımızı...
herşeyde vardır bir hayır bebişim...

artık o şekilde düşünücez bebişim napalımm hazirana yazdırırız kendimizi bizde

iyiki varsınız valla yoksa bu iş yerinde gün bitmezdi bugün

artık o şekilde düşünücez bebişim napalımm hazirana yazdırırız kendimizi bizde

iyiki varsınız valla yoksa bu iş yerinde gün bitmezdi bugün

olana kafar yazdırırız bizde...
ne zamam gelir o zaman yazmayı bırakırız...
nazlı bebiş bunlar tatlım nazlı...

haticem herşey olacağına varıyor iyi düşünelim iyi olsun bebeğim korkunun ecelede faydası yok için içini kemirmektense git öğren ve rahatla inşallah tüm dualrım seninle hamişsindir değilsende vakit geçirmeden çalışmalara başlarsın bebekk ama bence hamilesin

kolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz

Canım noldu, geldi mi yoksa. Bilgemadamcım üzme kendini nolur bak benimde karnım ağrıyor kesin gelir bugün yarın, yalnız değilsin yani cnm. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin. Üzülme nolur, diyorum ama biliyorum elde değil, Allah'ın gücüne gitmesin isyan etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…