- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.701
olana kafar yazdırırız bizde...
ne zamam gelir o zaman yazmayı bırakırız...
nazlı bebiş bunlar tatlım nazlı...
Canım noldu, geldi mi yoksa. Bilgemadamcım üzme kendini nolur bak benimde karnım ağrıyor kesin gelir bugün yarın, yalnız değilsin yani cnm. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin. Üzülme nolur, diyorum ama biliyorum elde değil, Allah'ın gücüne gitmesin isyan etmeyelim.
bencede çok nazlılar bebm yaa sonu güzel olur inşallahhh berrem ben geçen ay avulasyon testlerinden almıştım ama kullanmadım bu ay madem böyle oldu kullanayım diyorum merak ediyorum şimdi benim ona ne zaman başlamam lazım biliyormusun sen
canım şimdi sen kaç günde bir regl oluyorsun...?
ben 30 günde bir oluyorum o yüzden 12.gün başladım madamım yani regl başlama gününden sayarak 12. gün test yaptım o zaman yumurtlamışım....
kızlar günaydın....bişey sorcam yinebilen varsa cevap lütfeeeeeeeeeennnnn...
benim sat 14 nisandı bir haftadır inanılmaz kasık ağrısı ,adet olacak gibi sancı , mide bulantısı yaşıyorum ve göğüslerim patlayacak sanki.eee bu belirtilere aldanıp dün test yaptım negatif çıktı:2::2::2::2:
ama içimde yine ümit vardı.akşamda kahverengi açık pembe gibi bir leke geldi dedim tamam adet başladı okadar morelim bozulduki...ama sonra hiç bişey olmadı şimdide bişey yok...ama benim adetim hiç erken olmazkii...bu neydi şimdiyaaa...fikri olan böyle bişeyi yaşayan varmı??
kızlar günaydın....bişey sorcam yinebilen varsa cevap lütfeeeeeeeeeennnnn...
benim sat 14 nisandı bir haftadır inanılmaz kasık ağrısı ,adet olacak gibi sancı , mide bulantısı yaşıyorum ve göğüslerim patlayacak sanki.eee bu belirtilere aldanıp dün test yaptım negatif çıktı:2::2::2::2:
ama içimde yine ümit vardı.akşamda kahverengi açık pembe gibi bir leke geldi dedim tamam adet başladı okadar morelim bozulduki...ama sonra hiç bişey olmadı şimdide bişey yok...ama benim adetim hiç erken olmazkii...bu neydi şimdiyaaa...fikri olan böyle bişeyi yaşayan varmı??
haticem herşey olacağına varıyor iyi düşünelim iyi olsun bebeğim korkunun ecelede faydası yok için içini kemirmektense git öğren ve rahatla inşallah tüm dualrım seninle hamişsindir değilsende vakit geçirmeden çalışmalara başlarsın bebekk ama bence hamilesin
kırmızılar üzdü beni
[sıze="3"][ı]kolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz [/ı][/sıze]
sağol bebişim sayenizde umutluyum zaten desteğiniz yetiyor bana dün akşam çok ağladım ama eşimde işi uzadı geç geldi daha çok doldum o gelince bi boşaldı içimki sorma bide kuzenimin bebişi erken doğmuştu bir aydır küvezdeydi onuda dün kaybetmişiz bide üzüntüden herhalde kırmızıyı görünce doldum taştım eşim çok güzel teselli etti canım benim yaa bugünde sizler varsınız çabuk atlatırım rabbim sağlıklı ve vaktinde versin dileğim budur....
karınımın ağrıması ve ani giren sancılar dışında iyiyim canım sabah bi test daha yaptım ilk idrarımla daha belirgin çıktı yakınımızdaki bi hastaneden kan testi fiyatlarını sordum 15 tl miş şimdi eşimin biraz işleri var öğleden sonra gidip yaptırıcam
Sen nasılsın hala belirti yok sanırım
günaydın kızlarrr
aranızda yeniyim...
dün doktora gittim adetim çok uzun sürdüğü için
13 gündür adetim ne başlayabildi nede bitebilmişti
4 gündür de lekelenme oluyor
kanda hamile çıktım
ultrasonda henüz görünmedi..
salı günü tekrar gidicem değer yükselirse herşey normal...
günaydın kızlar koleram sana bi türlü hayırlı olsun diyemedim hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bende dün akşam kan testi yaptırdım sonuç 91 çıktı yani hamileyimmmmmmm
günaydın kızlar koleram sana bi türlü hayırlı olsun diyemedim hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bende dün akşam kan testi yaptırdım sonuç 91 çıktı yani hamileyimmmmmmm
çok sevindim canım yaaaa allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?