- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.721
hadi hayırlı olsun herkes hamiş ne güzel
arkadaşlar yumurtlma aleti gerçekten işe yarıyormu bende alsammı acab şimdi nasıl kullanmam gerektiğinide bilmiyorum
sağol canım allah sanada tattırır bu mutluluğu inşallah
sağol canım darısı senin başına
bende bu ay ilk kez kullanıcam meraktan o da bakalım tutacakmı gösterecekmi
ya benim aslında bat 9muş ben yanlış hesaplamışım eşim sağolsun1 gün önceden nasıl çıktıki
bende bu ay ilk kez kullanıcam meraktan o da bakalım tutacakmı gösterecekmi
yumurtlama aleti ne canım
günaydın kızlar koleram sana bi türlü hayırlı olsun diyemedim hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bende dün akşam kan testi yaptırdım sonuç 91 çıktı yani hamileyimmmmmmm
hadi hayırlı olsun herkes hamiş ne güzel
olsun hayatım bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla biz 6 aydır uğraşıyıruz hayırlısı bu aymış ama geçen ay soğan kürü kullandım onunda etkisi olduğuna inanıyorum tabi önce allahın izniyle dicem o ki bence bu ay dene belki işe yararaminnnn canım inşallahh ama bugün kırmızıyı gördüm azcık mutsuzum ama adınıza çok sevindiğim için mutluyumda karışığım yanii
ne kadar fiyatı markası ne
günaydın kızlar koleram sana bi türlü hayırlı olsun diyemedim hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bende dün akşam kan testi yaptırdım sonuç 91 çıktı yani hamileyimmmmmmm
Günaydin ahaliiiayy hadi inşallahh kurabiyem sen şimdi evine git uyu mışıl mışıl biz burda çalışalım ohhhh ne ala hastayım sizin mesailere valla yaa yürü git hade gözüm görmesin senii
çooooooo özlicem seni yarın da öğlende gelme mümkünse şöle sabhtan filan gel de kahvaltı edelim senlen
senin adetin sanirim sana sinyalini yollamis canim , bulantin ve tepelerindeki hassasiyet adetin olacagi anlamida tasiyabilir, -cogu hatunda olur bukızlar günaydın....bişey sorcam yinebilen varsa cevap lütfeeeeeeeeeennnnn...
benim sat 14 nisandı bir haftadır inanılmaz kasık ağrısı ,adet olacak gibi sancı , mide bulantısı yaşıyorum ve göğüslerim patlayacak sanki.eee bu belirtilere aldanıp dün test yaptım negatif çıktı:2::2::2::2:
ama içimde yine ümit vardı.akşamda kahverengi açık pembe gibi bir leke geldi dedim tamam adet başladı okadar morelim bozulduki...ama sonra hiç bişey olmadı şimdide bişey yok...ama benim adetim hiç erken olmazkii...bu neydi şimdiyaaa...fikri olan böyle bişeyi yaşayan varmı??
olsun hayatım bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla biz 6 aydır uğraşıyıruz hayırlısı bu aymış ama geçen ay soğan kürü kullandım onunda etkisi olduğuna inanıyorum tabi önce allahın izniyle dicem o ki bence bu ay dene belki işe yarar
amin canım hepimizi inşallahgözünaydın canım rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine
Günaydin ahaliii
ne var ne yok? hamile kalan?? bati gecen? madam test yaptinmi?
senin adetin sanirim sana sinyalini yollamis canim , bulantin ve tepelerindeki hassasiyet adetin olacagi anlamida tasiyabilir, -cogu hatunda olur bu
bosver, hamileysen ohh ne guzel, degilsen insallah önümüzdeki ay
inşallah kızlar ama ben alttan muayene yapıcak die çok korktum adetim için gittim hamile çıktım ama aklıma gelmiyoda diildi 2 aydır bebek istiyoduk..kan sonucum 73 çıktı doktor bi gebelik var dedi bakalım hayırlısı. doğumdan falanda çok korkuyorum herşeydenn... ya dış gebelik ya düşük olursa diede...
sevinemedim bile akşamdan beri ağlıyorum kızlarr çok tuhaf bir duygu ne hissediceğimi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?