Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

teşekkürler canım seninde hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin çok sevindim

hadi hayırlı olsun herkes hamiş ne güzel

ben dua edicem senin için rabbim nasip edecek inanıyorum hazirana. Meleğim benimmm

aminnnn canım inşallahh ama bugün kırmızıyı gördüm azcık mutsuzum ama adınıza çok sevindiğim için mutluyumda karışığım yanii
olsun hayatım bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla biz 6 aydır uğraşıyıruz hayırlısı bu aymış ama geçen ay soğan kürü kullandım onunda etkisi olduğuna inanıyorum tabi önce allahın izniyle dicem o ki bence bu ay dene belki işe yarar

gözünaydın canım rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine

Günaydin ahaliii
ne var ne yok? hamile kalan?? bati gecen? madam test yaptinmi?
senin adetin sanirim sana sinyalini yollamis canim , bulantin ve tepelerindeki hassasiyet adetin olacagi anlamida tasiyabilir, -cogu hatunda olur bu
bosver, hamileysen ohh ne guzel, degilsen insallah önümüzdeki ay

nasıl bişimiş o adını çok duydum ama içeriğini hiç bilmiyorumm yazabilirmisin bana hamiş hanımm

sabahtan beri sana sesleniyorum dön bak geçen bir iki sayfada nikitaaamm nikitammm nerdesin diye

rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah lisemizin hepsine hamiş diye yazacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…