Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nasıl bişimiş o adını çok duydum ama içeriğini hiç bilmiyorumm yazabilirmisin bana hamiş hanımm
adetimin 7.günü başladım sabah akşam bi bardak aç karnına içtim.2 bardak
suyu kaynatıyosun bi beyaz soğanı soyup dörde bölüp atıyosun içine atıyosun kısık ateşte 5 dak kaynatıp ocağı kapatıyosun biraz bekletip ılıkken içiyosun bunu 15 gün uygulıcaksın hepsi bu

ben 26 günde bir oluyorum tatllımm geç kalmayalım bidee

26 günde bir olanların 10.gün başlaması gerekiyor ama sen ne olur ne olmaz reglin başladığı günden sayarak 8. akşam yap ilk testi...
her akşam aynı saatde yapmaya çalış ve 4 saat idrarını tumalısın bu arada fazla sıvı tüketmemeye bak canım...

bende bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testlerinden eğer kullanmasaydım eminim kaçıracaktım yumurtlama günlerimi (3 aydır olduğu gibi )benim hesabıma göre erken oldu çünkü bu nedenle ben memnun kaldım bu testlerden eğer imkanınız varsa kullanmanızı tavsiye ederim.. şuan hamişim tabi sağlıklıysa bu hamileliğim ben bu testlere borçluyum (reklam yapıyo gibi oldum )

tadı nasıl ki bebemm birden midem bulandı düşününce ama çok kötü müdür kii?

kaçıncı gün başladın zuyalim bende geçen ay aldım ama kullanmadım bu aya kısmetmiş kaçıncı gün başlıcam

yaz koleram yaz 7 haziran Ama onu sabırsızlıkla beklediğimi de not düş emi bide senin bebiş cinsiyeti belli olsun o istediğin pelerin benden hediye olacak kuzuma tamam mı

madamım şimdi yanımda olsan seni taaa böğrüme sokardım. Canımsın benim yaa. Rabbim den diliyorum haziranda inşalllahhhhh hamile olursun meleğim benimmmmm

kızlar bende hiç bi belirtim olmadan hamile kaldım belirtisi olmayan sakın takmasın çünkü bende çok takmıştım taki koleranın hamile olduğunu duyana kadar

aneeeemmmm birass karışık işler ama deniycez bakalım zaten çok fazla su içme gibi huyum yok Allahtan işte işe bak

aneeeemmmm birass karışık işler ama deniycez bakalım zaten çok fazla su içme gibi huyum yok Allahtan işte işe bak

karışık marışık ama işe yarıyo...
bebişim haydi heycan başlıyo...
kaç tane var testin madamım...:97:

madamım şimdi yanımda olsan seni taaa böğrüme sokardım. Canımsın benim yaa. Rabbim den diliyorum haziranda inşalllahhhhh hamile olursun meleğim benimmmmm

bak yaşarttın gözlerimi heeeee ilahi koleram şimdi o bi sağlıklı halini vaktini alsın oturup örerim diycem ama becerebilirmiyim bilmiyom en iyisimi işimizi garantiye almak

madamım bide süt iç gece yatarken. ben sağlığımı süte borçluyum. her akşam 1 kaşık balla süt içerim ben. ama küçüklüğümden beri. maşallahım var. bide intahap falan var gibiyse maydonoz suyu iç. ben hamiş kalmasaydım öle yapçaktım. maydonoz kadın vücudunu temizlermiş. eskiler öyle der. eskilere kulak vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…