- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.741
rabbim bebişini sana bağışlasın inşallahlisemizin hepsine hamiş diye yazacağız inşallah
sabahtan beri sana sesleniyorum dön bak geçen bir iki sayfada nikitaaamm nikitammm nerdesin diye
adetimin 7.günü başladım sabah akşam bi bardak aç karnına içtim.2 bardaknasıl bişimiş o adını çok duydum ama içeriğini hiç bilmiyorumm yazabilirmisin bana hamiş hanımm
Madamım gelecek bat ne zaman listeye yazayım
ben 26 günde bir oluyorum tatllımm geç kalmayalım bidee
hani test almışsın ya ney onun ismi yumurtladığın günü söylüyor galiba
adetimin 7.günü başladım sabah akşam bi bardak aç karnına içtim.2 bardak
suyu kaynatıyosun bi beyaz soğanı soyup dörde bölüp atıyosun içine atıyosun kısık ateşte 5 dak kaynatıp ocağı kapatıyosun biraz bekletip ılıkken içiyosun bunu 15 gün uygulıcaksın hepsi bu
bende bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testlerinden eğer kullanmasaydım eminim kaçıracaktım yumurtlama günlerimi (3 aydır olduğu gibi )benim hesabıma göre erken oldu çünkü bu nedenle ben memnun kaldım bu testlerden eğer imkanınız varsa kullanmanızı tavsiye ederim.. şuan hamişimtabi sağlıklıysa bu hamileliğim ben bu testlere borçluyum (reklam yapıyo gibi oldum )
yaz koleram yaz 7 haziranAma onu sabırsızlıkla beklediğimi de not düş emi bide senin bebiş cinsiyeti belli olsun o istediğin pelerin benden hediye olacak kuzuma tamam mı
26 günde bir olanların 10.gün başlaması gerekiyor ama sen ne olur ne olmaz reglin başladığı günden sayarak 8. akşam yap ilk testi...
her akşam aynı saatde yapmaya çalış ve 4 saat idrarını tumalısın bu arada fazla sıvı tüketmemeye bak canım...
tadı nasıl ki bebemm birden midem bulandı düşününce ama çok kötü müdür kii?
aneeeemmmm birass karışık işler ama deniycez bakalım zaten çok fazla su içme gibi huyum yok Allahtan işte işe bak
madamım şimdi yanımda olsan seni taaa böğrüme sokardım. Canımsın benim yaa. Rabbim den diliyorum haziranda inşalllahhhhh hamile olursun meleğim benimmmmm
aneeeemmmm birass karışık işler ama deniycez bakalım zaten çok fazla su içme gibi huyum yok Allahtan işte işe bak
karışık marışık ama işe yarıyo...
bebişim haydi heycan başlıyo...
kaç tane var testin madamım...:97:
koleram senin sonuç kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?