- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.761
illa kontrol çizgisiyle aynı mı olmak zorunda silik milikte olsa olurmuymuş
benim 91 çıktı düşükmü sencecanım salı günü hcg 341,6 çıktı. senin ?
kaçıncı gün başladın zuyalim bende geçen ay aldım ama kullanmadım bu aya kısmetmiş kaçıncı gün başlıcam
14 tane tatlım var bi tanesini geçen ay ölesine merakımdan açıp bakmıştım ziyan oldu
madamım bide süt iç gece yatarken. ben sağlığımı süte borçluyum. her akşam 1 kaşık balla süt içerim ben. ama küçüklüğümden beri. maşallahım var. bide intahap falan var gibiyse maydonoz suyu iç. ben hamiş kalmasaydım öle yapçaktım. maydonoz kadın vücudunu temizlermiş. eskiler öyle der. eskilere kulak vermek lazım.
tamam onlar sana yeter zaten...:97:
Akşam baktın silik çıktı sabah bir daha dene yumurtlamaya başlıyorsun demektir...
Sabah baktın çift çizgi olmazsa işe gitmezsiniz...
hemen yap canım çıkar 5 gün nasıl sabretti yakızlar merhaba size sorum var yardımcı olursanız sevinirim. ben 7 nisanda adet olmuştum. şimdi 5 mayısda adet olmam gerekiyordu. olmadım 5 gün geçti üstünden ama hamilelikle ilgili adet kesilmesinden başka hiç bir belirti yok idrar testinde ne zaman çıkar sonuç daha yaptırmadım ve yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye? ne zaman testi yapsam güvenilir sonuç alabilirim. bide 3 ay önce doğum kontrol hapını bırakmıştım bu kadar çabuk hamile kalınabilirmi? internetten hesapladım son adet gününe göre 4 hafta 7 günlük hamile olmam gerekir??? ama hiç bir belirti yok bide tuvalete çok çıkıorum sistitde oldum heralde bütün hamileler genelde sistit olurmuş doğrumu ilk zamanları ?sizce nezaman yapim idrar testini bana yardımcı olun:)
kızlar merhaba size sorum var yardımcı olursanız sevinirim. ben 7 nisanda adet olmuştum. şimdi 5 mayısda adet olmam gerekiyordu. olmadım 5 gün geçti üstünden ama hamilelikle ilgili adet kesilmesinden başka hiç bir belirti yok idrar testinde ne zaman çıkar sonuç daha yaptırmadım ve yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye? ne zaman testi yapsam güvenilir sonuç alabilirim. bide 3 ay önce doğum kontrol hapını bırakmıştım bu kadar çabuk hamile kalınabilirmi? internetten hesapladım son adet gününe göre 4 hafta 7 günlük hamile olmam gerekir??? ama hiç bir belirti yok bide tuvalete çok çıkıorum sistitde oldum heralde bütün hamileler genelde sistit olurmuş doğrumu ilk zamanları ?sizce nezaman yapim idrar testini bana yardımcı olun:)
nikitammm...
koleram..
GIZLARRR...
benim 91 çıktı düşükmü sence
ahh benim canım koleram o konuda senin gibiyim bende kendimce turp gibiyim hiçbişiciğim yok sağlık karnem ki artık kalmadı o da ama bomboştur tü tü tü maşallah diyeyimm kendi kendime maydonuzuda dün akşam yapıcaktım ama unuttum bu akşam yapıcam onu ama benim amacım vücudumdaki toksinleri ödemi atmak içindi herşey güzel bir form için yani ama artık bebeiş için düşünüp içicem bende süt bal çörekotu içtim geçen ay ama bu ay daha istikrarlı içim du bakalımm neler olacak hep beraber görecez
hayatimmm, olsun bosverrrr.....canin sagolsun, canin sagolsunkiiii bu ay insallah hamile kalasinkırmızılar üzdü beni
canimmm arkadasimmmm burdayizzz, yalniz degilsin , ama bu kadarda üzme kendini olurmu bitanem? kismet degilmis..... ne hissettigini emin ol o kadar iyi biliyorumki , okadar tanidiktirki bana....ama elden bisey gelmiyor iste, Rabbim böyle uygun görmüs...bu ay insallah olur tatlimkolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz
yae haticemmm sen neyi bekliyosun bacım biran önce yaptır testini şurda müjdeli haber alalım
ya kandad çıkmazsabugun rüyamda hamileydim.okadar güzel bir duyguydiki anlatamam...hiç rüğyadan uyanasım gelmedi..inş.rüyam gerçek olur
o rüyalari bence cok görüyordum, bilincaltina kalici olarak yerlesiyorlar sanirim :13:
hayatimmm, olsun bosverrrr.....canin sagolsun, canin sagolsunkiiii bu ay insallah hamile kalasin
canimmm arkadasimmmm burdayizzz, yalniz degilsin , ama bu kadarda üzme kendini olurmu bitanem? kismet degilmis..... ne hissettigini emin ol o kadar iyi biliyorumki , okadar tanidiktirki bana....ama elden bisey gelmiyor iste, Rabbim böyle uygun görmüs...bu ay insallah olur tatlimo rüyalari bence cok görüyordum, bilincaltina kalici olarak yerlesiyorlar sanirim :13:
AKLIMA NE GELDİ. BEN TEST YAPMIŞTIM NEG. ÇIKMIŞTI YA 2 GÜN İDRAR TESLERİNDEN BAŞKA BİŞİ GÖRMEDİM RÜYAMDA. HEP TE POZİTİFTİ. ANAMM O KADAR KORKTUMKİ TEST YAPMAYA
dur şimdi baştan al anlamadım bentane tane detaylı olsun
yavrum ,iki sayfa oncesine baktiysam ne olayim
geldim bacimmm, ne oldu ? test negatifmi yoksam?? :18:
caniiimmmm....
şimdi yumurtlayana kadar 2 günde bir çalışma olsun...
Silik olmaya başladığı zamanda gün aşırı çalışma yapın..
çift çizgi koyu olduğu zaman akşam yapın sabahda yapın...
Unutma...!
Her akşam aynı saatde ve 4 saat önce yapmış olacaksın idrarını ...
19 mayıs perşembe günü başlıyoruz canım...
Kolay ola inşallah...
Zor olucak ama sonu güzel..
nikitammmm kahve bi akıntı geldi dün akşam benden tam da o an kuzenimin bebişi erken doğum yapmıştı bebiş küvesteydi gelişmemiş ölmüş annem telefonda onun haberiini veriyordu üzüldüm çok o an bide ıslaklık hissettim doldum taştım anlıycan kurabiyem yaa ama bugün yarın gelir bekliyoruz kırmızıları
bebeğimmm canımın içi sultanımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?