Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

illa kontrol çizgisiyle aynı mı olmak zorunda silik milikte olsa olurmuymuş

valla kızlar bende ilk bebişi ovülasyon testimle öğrendim inanın çünki hatta çift çizgi normal kontrol çizgisi silik kaldı diğer çizfginin yanında önce ohaa dedim yarın hastalanacağım şimdi nu ne dedim içimden yenimi yumutluyorum dedim ama meğersem hamileymişim ondan dolayııı

kaçıncı gün başladın zuyalim bende geçen ay aldım ama kullanmadım bu aya kısmetmiş kaçıncı gün başlıcam

benim 20 adetti testim fazla olduğundan ben riske atmamak için 8.gün başladım canım hiç bişi yoktu o gün birgün durup 10.gün tekrar yaptım çok net bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm o gün ilişki oldu ve bazı sebeplerden dolayı 3gün hiç ilişki olmadı 2gün testte yapamadım 13. ve 14. gün yaptığımda çizgi vardı ama silikti 15.gün hiç bişi yoktu yani şans eseri o gün test yapıp görmeseydim yumurtlama günlerimi kaçırmış olacaktım

14 tane tatlım var bi tanesini geçen ay ölesine merakımdan açıp bakmıştım ziyan oldu

tamam onlar sana yeter zaten...:97:
Akşam baktın silik çıktı sabah bir daha dene yumurtlamaya başlıyorsun demektir...
Sabah baktın çift çizgi olmazsa işe gitmezsiniz...

ahh benim canım koleram o konuda senin gibiyim bende kendimce turp gibiyim hiçbişiciğim yok sağlık karnem ki artık kalmadı o da ama bomboştur tü tü tü maşallah diyeyimm kendi kendime maydonuzuda dün akşam yapıcaktım ama unuttum bu akşam yapıcam onu ama benim amacım vücudumdaki toksinleri ödemi atmak içindi herşey güzel bir form için yani ama artık bebeiş için düşünüp içicem bende süt bal çörekotu içtim geçen ay ama bu ay daha istikrarlı içim du bakalımm neler olacak hep beraber görecez

kızlar merhaba size sorum var yardımcı olursanız sevinirim. ben 7 nisanda adet olmuştum. şimdi 5 mayısda adet olmam gerekiyordu. olmadım 5 gün geçti üstünden ama hamilelikle ilgili adet kesilmesinden başka hiç bir belirti yok idrar testinde ne zaman çıkar sonuç daha yaptırmadım ve yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye? ne zaman testi yapsam güvenilir sonuç alabilirim. bide 3 ay önce doğum kontrol hapını bırakmıştım bu kadar çabuk hamile kalınabilirmi? internetten hesapladım son adet gününe göre 4 hafta 7 günlük hamile olmam gerekir??? ama hiç bir belirti yok bide tuvalete çok çıkıorum sistitde oldum heralde bütün hamileler genelde sistit olurmuş doğrumu ilk zamanları ?sizce nezaman yapim idrar testini bana yardımcı olun:)

hemen yap canım çıkar 5 gün nasıl sabretti ya

senin epeyce geçmiş senin çoktan yaptırman lazımdı

nikitammm...

koleram..

GIZLARRR...

bebeğimmm canımın içi sultanımmmmmmmmmm

benim 91 çıktı düşükmü sence

yok onlar katlanarak gidiyo zaten. normaldir yani. daha yeni ya ondan düşük.

ben yarım yağlı süt içiyorum süt bana kilo aldırmaz. bide şu hamilelik olayını kafana takma. ilişkide hele asla aklına getirme. sanki çocuk istemiyomuşun gibi davran. sadece ilişkiden sonra poponun altına yastık koy sağa yada sola yat. bide yumurtlama günlerinde akşamdan banyo yapma. sabah yap emi hiç kalkma. ben böle yaptım yani. tabi allah bilir de ...

kırmızılar üzdü beni
hayatimmm, olsun bosverrrr.....canin sagolsun, canin sagolsunkiiii bu ay insallah hamile kalasin
kolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz
canimmm arkadasimmmm burdayizzz, yalniz degilsin , ama bu kadarda üzme kendini olurmu bitanem? kismet degilmis..... ne hissettigini emin ol o kadar iyi biliyorumki , okadar tanidiktirki bana....ama elden bisey gelmiyor iste, Rabbim böyle uygun görmüs...bu ay insallah olur tatlim

dur şimdi baştan al anlamadım ben tane tane detaylı olsun

şimdi yumurtlayana kadar 2 günde bir çalışma olsun...
Silik olmaya başladığı zamanda gün aşırı çalışma yapın..
çift çizgi koyu olduğu zaman akşam yapın sabahda yapın...
Unutma...!
Her akşam aynı saatde ve 4 saat önce yapmış olacaksın idrarını ...
19 mayıs perşembe günü başlıyoruz canım...
Kolay ola inşallah...

Zor olucak ama sonu güzel..

yavrum ,iki sayfa oncesine baktiysam ne olayim
geldim bacimmm, ne oldu ? test negatifmi yoksam?? :18:
caniiimmmm....

nikitammmm kahve bi akıntı geldi dün akşam benden tam da o an kuzenimin bebişi erken doğum yapmıştı bebiş küvesteydi gelişmemiş ölmüş annem telefonda onun haberiini veriyordu üzüldüm çok o an bide ıslaklık hissettim doldum taştım anlıycan kurabiyem yaa ama bugün yarın gelir bekliyoruz kırmızıları

hee tamam tamammm bizim için dont problem sabah akşam öle ikindi yatsı
hallederis bebemm hadi bakalım kolaylar geleeee

bende hiç lekelenme olmuyor direk kırmızılar geliyor... karın ağrısıda olmuyor kırmızıların gelmedine bir kaç saat kala ince bir ağrı geliyor hissediyorum zaten hemen

nasıl yani daha kırmızılar gelmedimi...

birde ben 8 aydır uğraşıyorum 8 aylık evliyim hep çocuk istedim ama olmuyo bu ay adetten sonra doktora gitcem hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…