Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nikitammm...

koleram..

GIZLARRR...
CANIMMMM nerdesin senn??? iyimisin?? kac gundur konusamadik....naber

kızlarrrr selamlarrrrrr benım bat 11 maysıtı olmadım gercı bır guncuk gectı ıdrar testı yaptım bu sabah erken saatlerde ama malesef tek cızgı ya bebıs yok yada erken mı yaptım sızce yaaaaa?

benimde geldi kırmızı kart gördümm size dün yazdıktann sonra akşam kırmızıya döndüü batımı 10 haziran yapalım

Son düzenleme:
önce bebişi sorarım ben bi kerem napıyomuş teyzesinin minnoşu...

Içime doğdu koleram kız olcek bu galiba...

İNSAN HAMİLE KALMADAN ÖNCE KIZ ERKEK GÖNLÜNDEN GEÇENİ SÖYLEYEBİLİYO. AMA ŞİMDİ DİYORUMKİ NE OLURSA SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUN DA . İKİSİNİNDE YERİ BAŞKA.
BENİ ÜZMÜYO TEYZESİ ÇOK USLU MAŞALLAH

kızlarrrr selamlarrrrrr benım bat 11 maysıtı olmadım gercı bır guncuk gectı ıdrar testı yaptım bu sabah erken saatlerde ama malesef tek cızgı ya bebıs yok yada erken mı yaptım sızce yaaaaa?

1-2 GÜN DAHA BEKLE CANIM BENCE

koleram bak bu cinsiyet olaylarında hiç yanılmadım daha bu güne kadar annenin yüzüne bakmam yetiyor ama uzaktanda tahmin etmişliğim var ama sende kararsız kaldım aslında kız diyesim var senin için ama bi yönümde erkek diyor sana ama kız bende daha ağır basıyorrrrrr

olmazsam beklıcem cnmmm hayrlısıyla ben ızne ayrılcam bu arada burda olmıcam cnm cumartesı yıne yapcm sabah ve o gun yola cıkıcaz sızlere haber vermeyeblırım

madamımmmmmmmm isim bul yeğenine boş durma orda

canımmmm nerdesin senn??? Iyimisin?? Kac gundur konusamadik....naber
Bende geldi sanmistim berrem, ama gelecek gibi gözüküyor , baksana anlamis madamimki bu kadar üzgün

canımmmm...iyiyim ben çok şükür sen nasılsın evet görüşemedik ...
şükür kavuşturana...

Bilemiyorum nikitam içime farklı şeyler doğuyo...

kedimeri üzülme annem bende seninle aynıyım dün akşam gördüm bende neyse dua edelimki vaktinde görebiliyoruz hiç değilse öyle değilmi benimde 7 haziran geçermi bu günler

bu ay çok umutlanmamıştım çünkü çok sıkı çalışamadık eşim ürolojiye gitçekti diye perhizler falan ama yinede insan acaba diyorr neyse artık haziran 10 da gelmesin inşşşşşşşşşşşşşşşş kırmızılar madamımmmmmm

bir kız bir erkek olmasın madamım...

canımmmm...iyiyim ben çok şükür sen nasılsın evet görüşemedik ...
şükür kavuşturana...

Bilemiyorum nikitam içime farklı şeyler doğuyo...

hemi? iyiki geldin, bakiniyordum gercekten nerde bu kiz diye....
naptin?? iyimisin , baska baska?? ne var ne yok??

ne doguyor icine bakiiim,,,?? (huyum suyum kurusun, lanet bir merakim var benimde )

kedimerim üzülme olana kadar biz burdayız bacım ah bu bebişlerrrrr amma nazlılar

canım benimm hepinizi çok seviyorumm kimseye anlatamıyosunn bunları yakın arkadaşlarımın hepsi çocuk sahibi kimseye anlatsanda olan olmayanın derdinden anlamazkii biz burda genelde aynı şeylerden muzdarip olduğumuz için konuşabiliyoruzz canlarım benimm

bu bebekler bu kadar nazlı yaaa gelince artık poposuna poposuna şöle sevgi tokatından vurmak lazım niye geç kaldın diee :90::90:

canımm tedimerimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…