- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.781
CANIMMMM nerdesin senn??? iyimisin?? kac gundur konusamadik....nabernikitammm...
koleram..
GIZLARRR...
hayatimmm, olsun bosverrrr.....canin sagolsun, canin sagolsunkiiii bu ay insallah hamile kalasin
canimmm arkadasimmmm burdayizzz, yalniz degilsin , ama bu kadarda üzme kendini olurmu bitanem? kismet degilmis..... ne hissettigini emin ol o kadar iyi biliyorumki , okadar tanidiktirki bana....ama elden bisey gelmiyor iste, Rabbim böyle uygun görmüs...bu ay insallah olur tatlim
AKLIMA NE GELDİ. BEN TEST YAPMIŞTIM NEG. ÇIKMIŞTI YA 2 GÜN İDRAR TESLERİNDEN BAŞKA BİŞİ GÖRMEDİM RÜYAMDA. HEP TE POZİTİFTİ. ANAMM O KADAR KORKTUMKİ TEST YAPMAYA
canim ben kirmizilar geldi sanmistim.... olsun ,üzme kendini sen yinede ,papatyanikitammmm kahve bi akıntı geldi dün akşam benden tam da o an kuzenimin bebişi erken doğum yapmıştı bebiş küvesteydi gelişmemiş ölmüş annem telefonda onun haberiini veriyordu üzüldüm çok o an bide ıslaklık hissettim doldum taştım anlıycan kurabiyem yaa ama bugün yarın gelir bekliyoruz kırmızıları
bende geldi sanmistim berrem, ama gelecek gibi gözüküyor , baksana anlamis madamimki bu kadar üzgünnasıl yani daha kırmızılar gelmedimi...
CANIMMMM nerdesin senn??? iyimisin?? kac gundur konusamadik....naber
canim ben kirmizilar geldi sanmistim.... olsun ,üzme kendini sen yinede ,papatya
bende geldi sanmistim berrem, ama gelecek gibi gözüküyor , baksana anlamis madamimki bu kadar üzgün
geldi bebem geldi kırmızılarda geldiii işte iki mutsuz haber beraber geldi hemde ondan böle kötü oldum kurabiyem ama iyiki silzer varsınız yoksa burda bugün gün bitmezdi valla
önce bebişi sorarım ben bi kerem napıyomuş teyzesinin minnoşu...
Içime doğdu koleram kız olcek bu galiba...
kızlarrrr selamlarrrrrr benım bat 11 maysıtı olmadım gercı bır guncuk gectı ıdrar testı yaptım bu sabah erken saatlerde ama malesef tek cızgı ya bebıs yok yada erken mı yaptım sızce yaaaaa?
benimde geldi kırmızı kart gördümmsize dün yazdıktann sonra akşam kırmızıya döndüü batımı 10 haziran yapalım
kedimeri üzülme annem bende seninle aynıyım dün akşam gördüm bende neyse dua edelimki vaktinde görebiliyoruz hiç değilse öyle değilmi benimde 7 haziran geçermi bu günler
İNSAN HAMİLE KALMADAN ÖNCE KIZ ERKEK GÖNLÜNDEN GEÇENİ SÖYLEYEBİLİYO. AMA ŞİMDİ DİYORUMKİ NE OLURSA SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUN DA . İKİSİNİNDE YERİ BAŞKA.
BENİ ÜZMÜYO TEYZESİ ÇOK USLU MAŞALLAH
1-2 GÜN DAHA BEKLE CANIM BENCE
İNSAN HAMİLE KALMADAN ÖNCE KIZ ERKEK GÖNLÜNDEN GEÇENİ SÖYLEYEBİLİYO. AMA ŞİMDİ DİYORUMKİ NE OLURSA SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUN DA . İKİSİNİNDE YERİ BAŞKA.
BENİ ÜZMÜYO TEYZESİ ÇOK USLU MAŞALLAH
1-2 GÜN DAHA BEKLE CANIM BENCE
koleram bak bu cinsiyet olaylarında hiç yanılmadım daha bu güne kadar annenin yüzüne bakmam yetiyor ama uzaktanda tahmin etmişliğim var ama sende kararsız kaldım aslında kız diyesim var senin için ama bi yönümde erkek diyor sana ama kız bende daha ağır basıyorrrrrr
canımmmm nerdesin senn??? Iyimisin?? Kac gundur konusamadik....naber
Bende geldi sanmistim berrem, ama gelecek gibi gözüküyor , baksana anlamis madamimki bu kadar üzgün
kedimeri üzülme annem bende seninle aynıyım dün akşam gördüm bende neyse dua edelimki vaktinde görebiliyoruz hiç değilse öyle değilmi benimde 7 haziran geçermi bu günler
koleram bak bu cinsiyet olaylarında hiç yanılmadım daha bu güne kadar annenin yüzüne bakmam yetiyor ama uzaktanda tahmin etmişliğim var ama sende kararsız kaldım aslında kız diyesim var senin için ama bi yönümde erkek diyor sana ama kız bende daha ağır basıyorrrrrr
CANIMMMM nerdesin senn??? iyimisin?? kac gundur konusamadik....naber
geldi bebem geldi kırmızılarda geldiii işte iki mutsuz haber beraber geldi hemde ondan böle kötü oldum kurabiyem ama iyiki silzer varsınız yoksa burda bugün gün bitmezdi valla
amaan, canim ...benimde halamlar gecen bendeydi hatirlarsan, üzülmedimkiiii üzülmedimkiiii,kaderimdir dediiim üzülmedimmkkiiii (anam cok arabesk oldu beh)
azcik gül artik cannnimmm, (inan bu bebis konusu beni yeterince yipratmisti, her tarafi kirip gecirdim vakti zamaninda, sükür kendime geldimde gülebiliyorum artik, beni anlamiyor demeyesin sakin bacim, emin olll seni bu topikte ''adimi basarimki'' en cok ben anliyorumdur...-kimse alinmasin,herkesi seviom beeenn- )
gülümse seftalili turtam, bu ay beraber kalcaz Allahin izniyle okis??
madamımmmmmmmm isim bul yeğenine boş durma orda
canımmmm...iyiyim ben çok şükür sen nasılsın evet görüşemedik ...
şükür kavuşturana...
Bilemiyorum nikitam içime farklı şeyler doğuyo...
bir kız bir erkek olmasın madamım...
kedimerim üzülme olana kadar biz burdayız bacım ah bu bebişlerrrrr amma nazlılar
tamam bebeğimmm bullmam mıı ya yeğenimee
canım benimm hepinizi çok seviyorumm kimseye anlatamıyosunn bunları yakın arkadaşlarımın hepsi çocuk sahibi kimseye anlatsanda olan olmayanın derdinden anlamazkiibiz burda genelde aynı şeylerden muzdarip olduğumuz için konuşabiliyoruzz canlarım benimm
bu bebekler bu kadar nazlı yaaa gelince artık poposuna poposuna şöle sevgi tokatından vurmak lazım niye geç kaldın diee :90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?