Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hemi? Iyiki geldin, bakiniyordum gercekten nerde bu kiz diye....
Naptin?? Iyimisin , baska baska?? Ne var ne yok??

Ne doguyor icine bakiiim,,,?? (huyum suyum kurusun, lanet bir merakim var benimde )

aaa hiç kötü değil nikitam bende öleyim çünkü meraktan çatlayanlardanım...
Valla çok çalışkanım bu aralar ...hep iş hep iş ama artık gezmek lazım cuma gecesi çanakkaleye gidiyorum nikitam...

kedimerim benim üzülme tamammı...
Bak biz burdayız adımızı bir sonraki aya yazarız rabbim hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman nasip eder...

kolream şimdi çıkıyom gelcem bebeğe isim düşüncem yolda açık hava iyi gelir diye emiii

çokkk nazlı bi isim bulucam ben ona

tamam bebeğim bende bu arada yemek yiyim. ölüom açlıktan yine

hepinize bol neşeli günaydınlar hatunlar )) hayata gülerek bakacam artık göz kapaklarımdaki şiliğin inmesi lazım çünki

hayırdır kuzum ağladınmı sen :44:

tsk.ler canimmm, oglakgillerdenmisin sende
o alcakgönlünü seviiim
ama icine ne dogdunu söylemedin :76:

cok iyi tatlimm, gideceksin tabiii...ne güzell ...... gitmesemde gitmis kadar oldum, bir ablam sagolsun gittiginde resimlerini cekmisti, banada (istedigim icin) yollamisti, az bucuk biliyorum
git,ama eminim cok duygulanirsin, belki aglarsin ,yanina bol selpak al

hoşbulduk güzel melekler iyiki varsınız gurbette allahımdan ve eşimden başka kimse yok yanımda ama mutluyum hafta sonu annemle babam gelıcekler bıze :)))) keyıfler bu yuzden ıyı. koleracım şu dış gebelik ihtimali mevzuu çok canımı sıktı dunden berı aglıyorum ama bugun daha ıyıyım sonucta gec dollenme olmus olabılır kı bu ıhtımal daha yuksek hıc hamılelık belırtısı yok bulantılarım daha azaldı ama kasıklarımda anı batmalar oluyo hamıle arkadaslar sızde yasıyomusunuz aynı seyı ... bıde bı kac gundur gazman gıbı dolanıyodum nefes bıle alamıyodum bugun daha ıyıyım cok sukur dua edıyorum bol bol hepımız ıcın ...

yok canım ben balıkgillerdenim...:93:
Kesin canım resimlerine bakarken bile çok duygulanıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz giderim...

Içime ne doğduğunu söylemeye unutmuşum nikitam...
Ya sadece kahve leke geldiyse yerleşme olabilirmi acaba dicektim ..:97::97:.

fffff, bise dicemde gülün, aramizda psikolojiks danisman var, ortmenler var, kamu gorevlileri var, bi jinekolog yok!!
acilen bir jinekolog bulalim kizlar...
kahve leke muhtemelen halasinin isidir....su halalar yokmuu

tatlım dış gebelik olup olmadığı ne zaman anlaşılacak ?

Kızlaaar ben bişi yaptııımm, dayanamadım gittim kan testi yaptırdım, 4:30 da sonucu alacam en iyisi kesin sonuç olsun elimde olmayacaksa da kırmızı gelince dilim falan tutulmasın dedim üzüntüden aslında çok ilginç hiç ümidim yok ama bi yandan da yine bi ümit varmış bi yerlerde kendimi test yaptırmaya giderken yolda bulunca anladım. Hayırlısı olsun, bilgemadamcım en azından senin döngün 26 günmüş şanslısın bi yerde, benim 32 bazen strese bağlı 35 oluyor o kdr uzun süre beklemek daha zor inanın arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum
ben bu ay hsg çektirdim
reglime 12 gün var ama pembe bi akıntı gelmeye başladı bu sabah
anlayamadım acaba regl mi oluyorum
yoksa yerleşme kanaması olabilirmi
ikisi içinde çok erken aslında
fikri olan varsa yorum yapabilirmi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…