- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.801
amaan, canim ...benimde halamlar gecen bendeydi hatirlarsan, üzülmedimkiiii üzülmedimkiiii,kaderimdir dediiim üzülmedimmkkiiii (anam cok arabesk oldu beh)
azcik gül artik cannnimmm, (inan bu bebis konusu beni yeterince yipratmisti, her tarafi kirip gecirdim vakti zamaninda, sükür kendime geldimde gülebiliyorum artik, beni anlamiyor demeyesin sakin bacim, emin olll seni bu topikte ''adimi basarimki'' en cok ben anliyorumdur...-kimse alinmasin,herkesi seviom beeenn- )
gülümse seftalili turtam, bu ay beraber kalcaz Allahin izniyle okis??
bebeğimm ben seniii çoooooooooook seviyorummm hepinizin yeri çok ayrı bende gerçekten ben biliyoırum bir gün çok güzel bi anne olucam ama heyecan işte odam kireçtir benim yüzüm güleçtir benim kurabiyem üzülme sen hiç benim için
ben şmdi bi çıkıp gelecem emi gelince devam ederizzzz
:2: amaaan bilgemadamimm, nere yahu?? zaten hemen dönemiyorum size....:2::2:bebeğimm ben seniii çoooooooooook seviyorummm hepinizin yeri çok ayrı bende gerçekten ben biliyoırum bir gün çok güzel bi anne olucam ama heyecan işte odam kireçtir benim yüzüm güleçtir benim kurabiyem üzülme sen hiç benim için
ben şmdi bi çıkıp gelecem emi gelince devam ederizzzz
kolream şimdi çıkıyom gelcem bebeğe isim düşüncem yolda açık hava iyi gelir diye emiii
çokkk nazlı bi isim bulucam ben ona
hemi? Iyiki geldin, bakiniyordum gercekten nerde bu kiz diye....
Naptin?? Iyimisin , baska baska?? Ne var ne yok??
Ne doguyor icine bakiiim,,,?? (huyum suyum kurusun, lanet bir merakim var benimde)
canım benimm hepinizi çok seviyorumm kimseye anlatamıyosunn bunları yakın arkadaşlarımın hepsi çocuk sahibi kimseye anlatsanda olan olmayanın derdinden anlamazkiiBiz burda genelde aynı şeylerden muzdarip olduğumuz için konuşabiliyoruzz canlarım benimm
bu bebekler bu kadar nazlı yaaa gelince artık poposuna poposuna şöle sevgi tokatından vurmak lazım niye geç kaldın diee :90::90:
hepinize bol neşeli günaydınlar hatunlar)) hayata gülerek bakacam artık göz kapaklarımdaki şiliğin inmesi lazım çünki
kolream şimdi çıkıyom gelcem bebeğe isim düşüncem yolda açık hava iyi gelir diye emiii
çokkk nazlı bi isim bulucam ben ona
hepinize bol neşeli günaydınlar hatunlar)) hayata gülerek bakacam artık göz kapaklarımdaki şiliğin inmesi lazım çünki
hahhaaa berrem bide ikiz oluyomuş
aaa hiç kötü değil nikitam bende öleyim çünkü meraktan çatlayanlardanım...
Valla çok çalışkanım bu aralar ...hep iş hep iş ama artık gezmek lazım cuma gecesi çanakkaleye gidiyorum nikitam...
tsk.ler canimmm, oglakgillerdenmisin sende
O alcakgönlünü seviiim
Ama icine ne dogdunu söylemedin :76:
Cok iyi tatlimm, gideceksin tabiii...ne güzell ...... Gitmesemde gitmis kadar oldum, bir ablam sagolsun gittiginde resimlerini cekmisti, banada (istedigim icin) yollamisti, az bucuk biliyorum
Git,ama eminim cok duygulanirsin, belki aglarsin ,yanina bol selpak al
yok canım ben balıkgillerdenim...:93:
Kesin canım resimlerine bakarken bile çok duygulanıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz giderim...
Içime ne doğduğunu söylemeye unutmuşum nikitam...
Ya sadece kahve leke geldiyse yerleşme olabilirmi acaba dicektim ..:97::97:.
hoşbulduk güzel melekler iyiki varsınız gurbette allahımdan ve eşimden başka kimse yok yanımda ama mutluyum hafta sonu annemle babam gelıcekler bıze :)))) keyıfler bu yuzden ıyı. koleracım şu dış gebelik ihtimali mevzuu çok canımı sıktı dunden berı aglıyorum ama bugun daha ıyıyım sonucta gec dollenme olmus olabılır kı bu ıhtımal daha yuksek hıc hamılelık belırtısı yok bulantılarım daha azaldı ama kasıklarımda anı batmalar oluyo hamıle arkadaslar sızde yasıyomusunuz aynı seyı ... bıde bı kac gundur gazman gıbı dolanıyodum nefes bıle alamıyodum bugun daha ıyıyım cok sukur dua edıyorum bol bol hepımız ıcın ...
tatlım dış gebelik olup olmadığı ne zaman anlaşılacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?