- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.821
kolera buğün test alıcam hangi test daha kısa zamanda gösterir
bılmıyorum kı canım doktor agrın olursa hemen gel olmazsa haftaya gel dedı bende bılemıyorum kı dua edıyorum sureklı
Kızlaaar ben bişi yaptııımm, dayanamadım gittim kan testi yaptırdım, 4:30 da sonucu alacam en iyisi kesin sonuç olsun elimde olmayacaksa da kırmızı gelince dilim falan tutulmasın dedim üzüntüden aslında çok ilginç hiç ümidim yok ama bi yandan da yine bi ümit varmış bi yerlerde kendimi test yaptırmaya giderken yolda bulunca anladım. Hayırlısı olsun, bilgemadamcım en azından senin döngün 26 günmüş şanslısın bi yerde, benim 32 bazen strese bağlı 35 oluyor o kdr uzun süre beklemek daha zor inanın arkadaşlar.
hürrem sen hamilemisin doktora gitcektin
farketmez canım testler aynı hep. ben marka falan araştırmadım hiç :26:
inşallah sağlıklı bir bebiştir canım benimmm
snekimmmmmmmm canımmm rabbim hayırlısını versin. heyecanla bekliyorum sonucu
canım hamileyim ama dış gebelik ihtimali olabılır dedı doktor agrın olursa hemen gel olmazsa haftaya bakalım dedı
canım hamileyim ama dış gebelik ihtimali olabılır dedı doktor agrın olursa hemen gel olmazsa haftaya bakalım dedı
evet canım, nasıl iyi bi doktor mu?bilgin var mı?merhaba,selçuk bey derken?gürbüz mü? adanadasın sende değilmi?
tebrik ederim,insallah normal gebeliktir... :)) allah nazarlardan korusun seni
inşaallah canım cok sagol senınkınıde allah tamamına erdırsın.senınde oluyomu boyle anı yanma seklınde batmalar kasıklarında
neden öyle dedi sonuçmu düşük çıktı
canımmmm uzulmee, daha zamanı gelmemiş demek kikolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz
hürrem seni hamile listesine ekliyimmi ?
hürrem benim bugün midem ağrıyo yaa. belkide üşüttüm bilmiyorum. onun dışında bi sıkıntım yok. arada kasıklarım yanıyo. o kadar
canımmmm uzulmee, daha zamanı gelmemiş demek ki
vucudun, beynin, herbişiyin hazır olduğunda sinyaller gelecek ve bebişin ben burdayım diyecek, sabırlı ol, vardır bunda da bir hayır
evetttttttLutfen ekle moralım duzelsın hıc olmazsa sızden guc alayım cok tesekkur ederım koleracım cok sagol mutlu oldum
tatlım bat neydi senin onu da yazayım da kural bozulmasın seni listeye eklemedik heralde yada arada kaynadın sildim
canım ben 5.hafta gıttım doktora ıste 10.da gıttım doktor vajınal ultrasonla baktı kese gıbı bısey goruyorum ama emın olamıyorum kan tahlılı yapalım dedı.sonuç 103.89 uml/ml cıktı.bende doktora telefon actım benı hatırladımı bılmıyorum sadece sonuca bakıp 5.haftaya gore degerler cok dusuk dıs gebelık olabılır 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedı.ama bu surecte eger sıddetlı karın agrın falan olursa hıc bekleme hemen gel dedı .
Nerisonaacım hemşeriimmmnasıl gidiyor hamilelik belirtiler ne durumda? Bende dayanamadım ziyapaşa kadın doğuma gittim test yaptırdım 4 te alacam sonucu. Selçuk Gürbüz'ü duydum galiba, hastanede mi kendi yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?