Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kolera buğün test alıcam hangi test daha kısa zamanda gösterir

farketmez canım testler aynı hep. ben marka falan araştırmadım hiç :26:

bılmıyorum kı canım doktor agrın olursa hemen gel olmazsa haftaya gel dedı bende bılemıyorum kı dua edıyorum sureklı

inşallah sağlıklı bir bebiştir canım benimmm

snekimmmmmmmm canımmm rabbim hayırlısını versin. heyecanla bekliyorum sonucu

inşaallah canım cok sagol senınkınıde allah tamamına erdırsın.senınde oluyomu boyle anı yanma seklınde batmalar kasıklarında

neden öyle dedi sonuçmu düşük çıktı

canım ben 5.hafta gıttım doktora ıste 10.da gıttım doktor vajınal ultrasonla baktı kese gıbı bısey goruyorum ama emın olamıyorum kan tahlılı yapalım dedı.sonuç 103.89 uml/ml cıktı.bende doktora telefon actım benı hatırladımı bılmıyorum sadece sonuca bakıp 5.haftaya gore degerler cok dusuk dıs gebelık olabılır 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedı.ama bu surecte eger sıddetlı karın agrın falan olursa hıc bekleme hemen gel dedı .

kolerammm nikitamm berremmm zuyalimmm snekk nerisona haticee nerdesiniz madamınız mutsuzzz çooooooookk mutsuz siz uyuyormusunuzzz
canımmmm uzulmee, daha zamanı gelmemiş demek ki
vucudun, beynin, herbişiyin hazır olduğunda sinyaller gelecek ve bebişin ben burdayım diyecek, sabırlı ol, vardır bunda da bir hayır

canımmmm uzulmee, daha zamanı gelmemiş demek ki
vucudun, beynin, herbişiyin hazır olduğunda sinyaller gelecek ve bebişin ben burdayım diyecek, sabırlı ol, vardır bunda da bir hayır

canım kıyamam allahım en kısa surede o mutlulugu sanada yasatsın ınsaallah dualar edelım rabbıme hıc uzulme ınsaallah olacak ve bız bunu senden duyacaz

Nerisonaacım hemşeriimmm nasıl gidiyor hamilelik belirtiler ne durumda? Bende dayanamadım ziyapaşa kadın doğuma gittim test yaptırdım 4 te alacam sonucu. Selçuk Gürbüz'ü duydum galiba, hastanede mi kendi yerinde mi?

bat ne zamandı senin

canım inşallah iyi bir sonuç alırsın, fazla bi belirtim yok şu an,
kendi yerine gideceğim haftaya bi bakalım
bekliyorum sonucunu, mutlaka paylaş, bizi merakta bırakmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…