Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

4 mayıs canım . ama ben bu ay bata yakın yumurtladıgımı dusunuyorum tabı bu dusuncemın dogru olup olmadıgı 2. muayenede anlasılacak
canım yazdıklarını okudum, inşallah sağlıklıdır bebişin, içime sağlıklı olduğu doğuyor, morallini sakın bozma, sakin sakin bekle tatlım

fffff, bise dicemde gülün, aramizda psikolojiks danisman var, ortmenler var, kamu gorevlileri var, bi jinekolog yok!!
acilen bir jinekolog bulalim kizlar...
kahve leke muhtemelen halasinin isidir....su halalar yokmuu

ben sizin jinekoloğunuz olurum canım...

ne kdar çoğalmış bebişler. maşallah onlara.
darısı da bütün isteyenlere inşallah. bu ara çok yoğunum sadece okuyabılıyorum kızlar ama tüm iyi dileklerım sizlerle valla.
doğum hıkayelerını de dınleriz inşallah :)

kolera benı de ekle lısyete bat 5 hazıran hadı bakalım çalışmalara az kaldı :)

canım inşallah iyi bir sonuç alırsın, fazla bi belirtim yok şu an,
kendi yerine gideceğim haftaya bi bakalım
bekliyorum sonucunu, mutlaka paylaş, bizi merakta bırakmaaaa

Zaten olumlu olumsuz ilk sizinle paylaşacam cnm, bu yolda birlikte ilerliyoruz ne de olsa. Ay şimdi hamişler başka başlıklara geçip bizi burda bırakmasınlar. Duydunuz mu sayın hamiş arkadaşlaar...

inşallah bi problem olmaz canım bende dün akşam yaptırdım 91 çıktı şimdi kafama takıldı benimkide düşükmü benim bat 9du

canım o 5 gunluk farkta baya oynama olur her 2 gunde 2 ye katlıyo cunku hıc kafana takma bı kacgun bekle sonra doktora gıt doktora erken gıtmekde ıyı olmuyo cunku doktorlar ıyı kotu her ıhtımalı dusunuyorlar mesela bız burda bırbırımıze moral verıyoruz belkı gec dollenme olmustur ondan boyledır dıyoruz doktorlar ıse dırek dıs gebelık olabılır dıyorlar gec dollenme ıhtımalınden bahsetmıyorlar bıle benım doktorum dun cok moralımı bozdu ınan hamıle olduguma sevınemıyorum bıle sureklı dıs gebelıkle ılgılı yorumlar okuyorum belırtılerıne bakıyorum psıkolojım bozuldu ıyıce bugun bı kan testı yaptırıcam aksam bakalım degerde yukselme var mı dıye dua edıyorum elımden su an ıcın baska bırsey gelmıyor cunku allah hepımıze saglıklı bebısler versın kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı ...

ben sizin jinekoloğunuz olurum canım...
tamam canimmm, kabulumuzsun
ben geldimmmm nikitam beni arıyormuşsun ben burdayım sen yoksun kurabiyemmm

geldinde, simdi ben cikiyorummm ....is bitti ...yarin ayni topik,ayni zaman, ayni neseyle bekliyorum sizi .....coook opuyorum canlar hepinizii, hayirli haberler bekliyorum bati gelmislerden

Zaten olumlu olumsuz ilk sizinle paylaşacam cnm, bu yolda birlikte ilerliyoruz ne de olsa. Ay şimdi hamişler başka başlıklara geçip bizi burda bırakmasınlar. Duydunuz mu sayın hamiş arkadaşlaar...

hiç bırakırmıyızzzz yaaa eşim gülüyo bana gece bıle forma gırıyorum var mı bı haber dıye :)) dualarım sızınle kızlar allah hepımızın yuzunu guldursun ınsaallah

koleram kızına isim buldum oğluna da tabii
kıznın ki
ESEN: Sağlıklı, salim

oğluna da Eymen aha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

tatlım bana da 4 bucuk denmişti ama ben 4te almıştım, istersen 4te bi ara, bu arada ordaki laborant kız beni zırt pırt aramamdan ve gelip gitmemden iyi tanıdı,adımı söylesem sana hemen soyadımı söyler yani.... inşallah iyi haber alırsınnnn

tamam canimmm, kabulumuzsun

geldinde, simdi ben cikiyorummm ....is bitti ...yarin ayni topik,ayni zaman, ayni neseyle bekliyorum sizi .....coook opuyorum canlar hepinizii, hayirli haberler bekliyorum bati gelmislerden

güle güle seni çoook özlicem bu arada nikitam senin listede hala adın yok biliyomusun şu batını söleda yazsın koleram listeye olmuyo böle ayrı gayrııı

Amiin inşallah. Canım 4 4buçuk gibi dedi ben 4buçuka doğru ararm aslında dediğim gibi ümidim yok ama yinede garip bi his insan istiyor olumlu sonucunu duysun. Allahtan ümit kesilmiyor işte, karnım ağrımasa daha çok ümitlenecektim de, kısmet artık. Ben ilk defa gittim oraya, ama o kızı begendim benim damarımı zor bulurlar kız daha bakarken soktu iğneyi hemen buldu bravo valla dedim.

canımmmm uzulmee, daha zamanı gelmemiş demek ki
vucudun, beynin, herbişiyin hazır olduğunda sinyaller gelecek ve bebişin ben burdayım diyecek, sabırlı ol, vardır bunda da bir hayır

sağolasın bitanem demekki daha vakti varmış benim nazlı bebişimin anası gibi o yüzden kızmıyorum ben hiç ona sen nasılsın nasıl gidiyor bebişim nasıl?

merhaba kızlar çok iyi arkadaş olmuşunuz ne güzel bişiler sorcam sizlere bende sürekli bi uyuma hali war yerimden kalkmak gelmio içimden hiç bişey yapmak gelmio iştahım felaket kapalı ağzımda lokmalar büyüyor namazımı bile kılmak gelmio içimden ALLAH günah yazmasın birini kılıosam dierinde uyuyo oluorm sizde de böle halsizlikler warmı

amin canım hiç kafana takma geç döllenme olabilir

ayyyyyyyyyyyyy bebişim ben şimdi heyecan yaptım hemen haber ver merak ediyorummmmm

canım benim de karnım ağrıyor,ona aldanma sen hiç, kendin test yaptın mı bu aralar?

sağolasın bitanem demekki daha vakti varmış benim nazlı bebişimin anası gibi o yüzden kızmıyorum ben hiç ona sen nasılsın nasıl gidiyor bebişim nasıl?
olacakkk canım en kısa zamanda, ben inanıyorum
bende henuz fazla bişi yok madamım, beklemedeyim, her gün sizlerle konuşmadan yapamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…