- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.841
bat ne zamandı senin
canım yazdıklarını okudum, inşallah sağlıklıdır bebişin, içime sağlıklı olduğu doğuyor, morallini sakın bozma, sakin sakin bekle tatlım4 mayıs canım . ama ben bu ay bata yakın yumurtladıgımı dusunuyorum tabı bu dusuncemın dogru olup olmadıgı 2. muayenede anlasılacak
fffff, bise dicemde gülün, aramizda psikolojiks danisman var, ortmenler var, kamu gorevlileri var, bi jinekolog yok!!
acilen bir jinekolog bulalim kizlar...
kahve leke muhtemelen halasinin isidir....su halalar yokmuu
canım yazdıklarını okudum, inşallah sağlıklıdır bebişin, içime sağlıklı olduğu doğuyor, morallini sakın bozma, sakin sakin bekle tatlım
inşallah bi problem olmaz canım bende dün akşam yaptırdım 91 çıktı şimdi kafama takıldı benimkide düşükmü benim bat 9du4 mayıs canım . ama ben bu ay bata yakın yumurtladıgımı dusunuyorum tabı bu dusuncemın dogru olup olmadıgı 2. muayenede anlasılacak
canım inşallah iyi bir sonuç alırsın, fazla bi belirtim yok şu an,
kendi yerine gideceğim haftaya bi bakalım
bekliyorum sonucunu, mutlaka paylaş, bizi merakta bırakmaaaa
inşallah bi problem olmaz canım bende dün akşam yaptırdım 91 çıktı şimdi kafama takıldı benimkide düşükmü benim bat 9du
ben sizin jinekoloğunuz olurum canım...
ben geldimmmmnikitam beni arıyormuşsun ben burdayım sen yoksun kurabiyemmm
Zaten olumlu olumsuz ilk sizinle paylaşacam cnm, bu yolda birlikte ilerliyoruz ne de olsa. Ay şimdi hamişler başka başlıklara geçip bizi burda bırakmasınlar. Duydunuz mu sayın hamişarkadaşlaar...
tatlım bana da 4 bucuk denmişti ama ben 4te almıştım, istersen 4te bi ara, bu arada ordaki laborant kız beni zırt pırt aramamdan ve gelip gitmemden iyi tanıdı,adımı söylesem sana hemen soyadımı söyler yani.... inşallah iyi haber alırsınnnnZaten olumlu olumsuz ilk sizinle paylaşacam cnm, bu yolda birlikte ilerliyoruz ne de olsa. Ay şimdi hamişler başka başlıklara geçip bizi burda bırakmasınlar. Duydunuz mu sayın hamişarkadaşlaar...
tamam canimmm, kabulumuzsun
geldinde, simdi ben cikiyorummm ....is bitti ...yarin ayni topik,ayni zaman, ayni neseyle bekliyorum sizi .....coook opuyorum canlar hepinizii, hayirli haberler bekliyorum bati gelmislerden
tatlım bana da 4 bucuk denmişti ama ben 4te almıştım, istersen 4te bi ara, bu arada ordaki laborant kız beni zırt pırt aramamdan ve gelip gitmemden iyi tanıdı,adımı söylesem sana hemen soyadımı söyler yani.... inşallah iyi haber alırsınnnn
canımmmm uzulmee, daha zamanı gelmemiş demek ki
vucudun, beynin, herbişiyin hazır olduğunda sinyaller gelecek ve bebişin ben burdayım diyecek, sabırlı ol, vardır bunda da bir hayır
canım o 5 gunluk farkta baya oynama olur her 2 gunde 2 ye katlıyo cunku hıc kafana takma bı kacgun bekle sonra doktora gıt doktora erken gıtmekde ıyı olmuyo cunku doktorlar ıyı kotu her ıhtımalı dusunuyorlar mesela bız burda bırbırımıze moral verıyoruz belkı gec dollenme olmustur ondan boyledır dıyoruz doktorlar ıse dırek dıs gebelık olabılır dıyorlar gec dollenme ıhtımalınden bahsetmıyorlar bıle benım doktorum dun cok moralımı bozdu ınan hamıle olduguma sevınemıyorum bıle sureklı dıs gebelıkle ılgılı yorumlar okuyorum belırtılerıne bakıyorum psıkolojım bozuldu ıyıce bugun bı kan testı yaptırıcam aksam bakalım degerde yukselme var mı dıye dua edıyorum elımden su an ıcın baska bırsey gelmıyor cunku allah hepımıze saglıklı bebısler versın kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı ...
Amiin inşallah. Canım 4 4buçuk gibi dedi ben 4buçuka doğru ararmaslında dediğim gibi ümidim yok ama yinede garip bi his insan istiyor olumlu sonucunu duysun. Allahtan ümit kesilmiyor işte, karnım ağrımasa daha çok ümitlenecektim de, kısmet artık. Ben ilk defa gittim oraya, ama o kızı begendim benim damarımı zor bulurlar kız daha bakarken soktu iğneyi hemen buldu bravo valla dedim.
canım benim de karnım ağrıyor,ona aldanma sen hiç, kendin test yaptın mı bu aralar?Amiin inşallah. Canım 4 4buçuk gibi dedi ben 4buçuka doğru ararmaslında dediğim gibi ümidim yok ama yinede garip bi his insan istiyor olumlu sonucunu duysun. Allahtan ümit kesilmiyor işte, karnım ağrımasa daha çok ümitlenecektim de, kısmet artık. Ben ilk defa gittim oraya, ama o kızı begendim benim damarımı zor bulurlar kız daha bakarken soktu iğneyi hemen buldu bravo valla dedim.
olacakkk canım en kısa zamanda, ben inanıyorumsağolasın bitanem demekki daha vakti varmış benim nazlı bebişimin anası gibi o yüzden kızmıyorum ben hiç onasen nasılsın nasıl gidiyor bebişim nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?