- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.861
tatlım ben çalışırken uykum çok geliyo mesela, dün akşam 8 bucukta yataktaydım ama ben iş için cok erken kalkıyorum,ondan da olabilirmerhaba kızlar çok iyi arkadaş olmuşunuz ne güzel bişiler sorcam sizlere bende sürekli bi uyuma hali war yerimden kalkmak gelmio içimden hiç bişey yapmak gelmio iştahım felaket kapalı ağzımda lokmalar büyüyor namazımı bile kılmak gelmio içimden ALLAH günah yazmasın birini kılıosam dierinde uyuyo oluorm sizde de böle halsizlikler warmı
ayyyyyyyyyyyyy bebişim ben şimdi heyecan yaptım hemen haber ver merak ediyorummmmm
canım benim de karnım ağrıyor,ona aldanma sen hiç, kendin test yaptın mı bu aralar?
Valla tatlım evde vardı pazartesi yaptım negatif çıktı, ama daha günüme var die güvenmedim ya da güvenmek istedim.
Vermez olurmuyum hiç canım telefonu açıp öğrendiğiim gibi size yazacam hemen. :88:
canım benim de karnım ağrıyor,ona aldanma sen hiç, kendin test yaptın mı bu aralar?
Valla tatlım evde vardı pazartesi yaptım negatif çıktı, ama daha günüme var die güvenmedim ya da güvenmek istedim.
en doğrusu kan tabi ki, mesela benim bhcg 43 olmuştu, o test 20nin üzerini ölçüyomuş, zar zor gorebilmiştim, fortel guya 10un uzerini ölçüyo, onda ertesi gün bile digeri kadar net göremedim, konu acılmışken soyluyorum:
FORTELe para vermeyin, diger testte 12 saat önce, ilk idrarım olmadan, daha net bi şekilde gordum sonucu
amin canım hiç kafana takma geç döllenme olabilir
en doğrusu kan tabi ki, mesela benim bhcg 43 olmuştu, o test 20nin üzerini ölçüyomuş, zar zor gorebilmiştim, fortel guya 10un uzerini ölçüyo, onda ertesi gün bile digeri kadar net göremedim, konu acılmışken soyluyorum:
FORTELe para vermeyin, diger testte 12 saat önce, ilk idrarım olmadan, daha net bi şekilde gordum sonucu
Valla cnm şimdiye kadar aldıklarımda ben hiç fortel ya da predictor gibi markalar görmedim hep garip markalar verdiler bana yok bebe time, bebe bilmem ne bi wondo mu ne ööle markalar yani. Ama o batırılanları hiç sevmiyorum ben, kağıt gibi bişi.
kızlar ben kaçtım şimdilik hepinizi öpüyorum güzel haberlerle tekrar buluşmak dileğiyle allaha emanet olun
günaydın kızlarrr
aranızda yeniyim...
dün doktora gittim adetim çok uzun sürdüğü için
13 gündür adetim ne başlayabildi nede bitebilmişti
4 gündür de lekelenme oluyor
kanda hamile çıktım
ultrasonda henüz görünmedi..
salı günü tekrar gidicem değer yükselirse herşey normal...
burdayım bebem. geldim gariiiiiiiiiiibernardo nerdeydin bebişim sen sabahtan beri bakimmm heee
bernardo nerdeydin bebişim sen sabahtan beri bakimmm heee
Valla cnm şimdiye kadar aldıklarımda ben hiç fortel ya da predictor gibi markalar görmedim hep garip markalar verdiler bana yok bebe time, bebe bilmem ne bi wondo mu ne ööle markalar yani. Ama o batırılanları hiç sevmiyorum ben, kağıt gibi bişi.
ben forteli netten sipariş etmiştim,yoksa eczanede ben de görmedim ama dediğim gibi hiç gerek yokmuş. oncomedle yapmıştım,en belirgin çizgiyi o vermişti
bebem buarada okudum gelmiş senn misafirler.valla senn hamile olduğuna o kadar kendimi alıştırmıştım ki. nese canm benm hep beraber çalışmalara devam
geldi bebişim geldi bu ay yalnız bırakmadılar beni sağ olsunlar7 haziranı bekliyorum napimmm
madamım yaa ne güzel resimler yapıyon sen...:97:
hani ben senin mankenin olucaktım...:97:
mankenimsin hala bebişim bi değişiklik yokk yerini alamass kimseler merak etme sen istediğin an söle bana çekimlere başlıcazz ama inşallah benim ilk hamile mankenim olursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?