- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.881
üzülme bebeğim. kalan sağlar bizimdir. ama benm kasıklarım çok ağrıyor üşüttüm mü acaba. akıntım falan yok. inşallah intihap yoktur.
ne kdar çoğalmış bebişler. Maşallah onlara.
Darısı da bütün isteyenlere inşallah. Bu ara çok yoğunum sadece okuyabılıyorum kızlar ama tüm iyi dileklerım sizlerle valla.
Doğum hıkayelerını de dınleriz inşallah :)
kolera benı de ekle lısyete bat 5 hazıran hadı bakalım çalışmalara az kaldı :)
koleram kızına isim buldum oğluna da tabii
Kıznın ki
[sıze="2"]esen[/sıze]: Sağlıklı, salim
oğluna da [sıze="2"]eymen[/sıze] :daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
merhaba kızlar çok iyi arkadaş olmuşunuz ne güzel bişiler sorcam sizlere bende sürekli bi uyuma hali war yerimden kalkmak gelmio içimden hiç bişey yapmak gelmio iştahım felaket kapalı ağzımda lokmalar büyüyor namazımı bile kılmak gelmio içimden allah günah yazmasın birini kılıosam dierinde uyuyo oluorm sizde de böle halsizlikler warmı
madamım kırmızılar gelmeye başladımı..:26:
bende de bugün başladı nasıl uykum var anlatamam yaa esneyip duruyom
Hamiş olmayasın nazar boncukummm
evet berrem geldi yıktı geçti bütün hayallerimi ama napim üzülmüyommm üzülünce hamiş olunmuyomuş
kolerammm nazar boncuğum hamişşş yaaa, nasıl unutursun canımmm, hamişlik seni unutkan yapmışş
snekkk hadi ara yaa boşver saat 4 ü ben yanlış analmışım 3 sanmışım dersinn
Ay gülmekten öldüm kızım, kadın ısrarla 4 buçuk dedi 4 te gelir ama bazen gecikme oluyor dedi, ay heyecan yaptım bak yok ben 4te ararım buçuğu da bekleyemem.
Yok kızlar olmadı ne yazıkki, negatif. Bir yıkım daha, Allah'ım ne zormuş, sen yardım et.
Yok kızlar olmadı ne yazıkki, negatif. Bir yıkım daha, Allah'ım ne zormuş, sen yardım et.
Kaç çıktı cnm sonucun. Üzülme kısmet değilmiş. Demekki zamanı değilmiş. Sabret cnm hayırlısı inşallah hakkımızda.
yok kızlar olmadı ne yazıkki, negatif. Bir yıkım daha, allah'ım ne zormuş, sen yardım et.
Kaç çıktı cnm sonucun. Üzülme kısmet değilmiş. Demekki zamanı değilmiş. Sabret cnm hayırlısı inşallah hakkımızda.
snek bebişim üzülme sakın dua etçez hep beraber bidahaki aya senle ben başı çekicez senle böyle düşünelim tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?