Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

morçileğimmm nerdesin sen bakim özlettin kendini bugün geçtin aklımdan. Hemen ekliyorum listeye bebeğim

canım çok güzel isimler değerlendirmeye alıyorum hemen madamımmmmm

bende de bugün başladı nasıl uykum var anlatamam yaa esneyip duruyom
Hamiş olmayasın nazar boncukummm

Nazar boncukum sen geçen ay çok üzülmüştün öle hatılıyom namazda kaynananın eşine sorduğunu hamilemi diye sorduğunu falan anlatmıştın bi kez. Duymuştun üzülmüştün falan. O sensin dimi

Yok kızlar olmadı ne yazıkki, negatif. Bir yıkım daha, Allah'ım ne zormuş, sen yardım et.

Kaç çıktı cnm sonucun. Üzülme kısmet değilmiş. Demekki zamanı değilmiş. Sabret cnm hayırlısı inşallah hakkımızda.

Yok kızlar olmadı ne yazıkki, negatif. Bir yıkım daha, Allah'ım ne zormuş, sen yardım et.

sneğim zamanı değilmiş her zaman diyorum ama doğrusu bu,kalbini,beynini ferah tut,
bu arada hiç ovulasyon testi kullandın mı canım? belki zamanı düşündüğünden farklıdır

Kaç çıktı cnm sonucun. Üzülme kısmet değilmiş. Demekki zamanı değilmiş. Sabret cnm hayırlısı inşallah hakkımızda.

snek bebişim üzülme sakın dua etçez hep beraber bidahaki aya senle ben başı çekicez senle böyle düşünelim tamam mı

Saolun cnm, dua edecezz tabi, demiştim bak ben seni bırakmadım. Ama o kdr zor ki daha regl olmadım bile 32 günde olsa ta haziranın 14 15 inde yine sonuç almak, ay çok kötüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…