Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Saolun cnm, dua edecezz tabi, demiştim bak ben seni bırakmadım. Ama o kdr zor ki daha regl olmadım bile 32 günde olsa ta haziranın 14 15 inde yine sonuç almak, ay çok kötüyüm.

aaa öle kötüyüm filan deme yaww iyi olucak güzel olucak rabbim sağlık sıhhat versin yeterki bizlere ve kocişlerimize bunu düşün umutlu ol bitanem bak bana turp gibinim sayenizde tabi yoksa bugün kös kös otururdum burda böylece iyiki varsınız valla

sneğim zamanı değilmiş her zaman diyorum ama doğrusu bu,kalbini,beynini ferah tut,
bu arada hiç ovulasyon testi kullandın mı canım? belki zamanı düşündüğünden farklıdır

Mikroskop gibi tükürükle yapılan bi test aldım ama hiç anladım yani, şimdi de idrarla yapılandan alacam. Onla bu sefer deneyelim diyorum. Allah hakkımda hayırlısını versin, hepimizin hhakkında hayırlısını versin arkadaşlar. Ay telefonda kadın haberi söylerken bi de yağmur başladı içim iice bi tuhaf oldu. Film çektirmem lazımdı zaten bari ilk iş onu çektirim.

Hepiniz saolun, gerçekten iyiki burası var, iyi ki varsınız arkadaşlarım. insanın kendini anlayan birileri ile dertleşmesi çok farklı oluyor, hele bi de çevremde kimseye söylemiyoruz ki, kendi kendime yaşıyorum bi de saolsun eşim çok destek.

digital olanlar varmış, yumurtladığında gülen yüz çıkıyormuş, bence ondan al canım, diğerini anlayamayabilirsin. ben tüm kalbimle haziranda hamiş olacağına inanıyorum, beslenmene cok dikkat et, kuru incirin yumurtlamaya yardımcı oldugunu duydum
ne güzel yagmur yagıyor değil mi bu arada, güzel şeyler düşün ve dua et, istediğin zaman senle bi yerlere kahve içmeye gidebiliriz :) günlük limitimi senle kullanırımm

Rabbim eşlerimize zeval vermesin inşallahhh en büyük destekçilerimiz onlar...

üzülmüyosun dime artık geçti dimeee gül bakimm ben madamla beraber hamiş kalıcam ondan olmadı de

ya ama kızlar ben hepinizi çok merak ediyorum, biz birbirimizi göremeyecek miyiz?:/
koleram hadi bi face grubu aç, şöle mayıs çiçekleri gibi bişiler olsun ,anlaşılmasın :))

Son düzenleme:

aaaaa ciddimisin nerisonam kuru incir mi dedin sen valla bi kaç gün önce öle bi canım çektiki aldım koydum çekmeceme sürekli yiyorum hımmm iyi oldu bunu duyduğum ben ölesine almıştımminşallah işime yarar

Saol cnm çok teşekkür ederim, aslında kuru incir hep yiyorum tam kürü yapmıştım ilk günüydü ertesi gün kayınbabamı kaybettik kaldı, yapamadım şimdi tekrar başlıcam. Her zaman isterim tabi ,gidebiliriz kahve içmeye, komşuyuz şunun şurasın yürüme mesafesi şaka gibi.

Rabbim eşlerimize zeval vermesin inşallahhh en büyük destekçilerimiz onlar...

üzülmüyosun dime artık geçti dimeee gül bakimm ben madamla beraber hamiş kalıcam ondan olmadı de

Amin amin cnm Allah onları başımızdan eksik etmesin. Daha iyiyim şimdi, eşimle de konuştum rahattlattı beni. 2 tane de tadelle yiyince üstüne bi kendime geldim. O sırada apartmn görevli geldi isteğe 10 tadelle diyince garip garip baktı. 2 sini indirdim mideye.

valla ben gecen ay cok yedim madamm, aslında onu kaynatıp, suyunu içecekmişsin ama ben bol bol yemiştim :)

başınız sağolsun canım, evet gerçekten şaka gibi, ne güzel olur:)

kuzuum sen anniş olacaksın allahın izniyle, o kadar abur cubur yasak sana
canın tatlı çekitikçe kuru meyve ye, hem sağlıklı, hem lezzetli
kuru ananas,mango,papaya,kayısı,üzüm,incir.. bunlar hamiş adaylarına ve hamişlere daha yararlı
ben de çikolata manyağıyım yaaa

Aslında masamda hep ceviz, kuru hurma ve kuru incir vardır onları gidip gelip yerim ama bi anda gözüm döndü, bi de demek regl olmadan önceki tatlı isteği imiş, bu arada karnımda olan ağrıda gitti oh iyice düzen şaştı bari yarın fln regl olsam da şu ezziyet bitse de önümüzdeki maçlara baksak.

gülen yüz sana doğru zamanı gösterecektir canım, bu ay çok rahat ol, şöyle güzel bir duş al misss gibi, stresini de attın, hemencecik regl olursun gibime geliyor, sonra da incirleri yee, abur cuburdan uzak durmaya çalış, meyveni,sebzeni,etini,salatanı eksik etme, bi de yoğurt
gerisi gelir zatenn

kızlarr ne olur bı yerdımcı olun yaaa sabh test yapmıstım buradada yazdım tek cızgı dıe sonra uyudum moralım bozuldu az once yıne wc ye gıttım ıkıncı bı cızgı var net degıl ama belırgın yanı ne olurr bsy dıyın elım ayagım tıtrıo bole olupta hamıle cıkan varmı

Canım zaten ben hep sebze yerim, et, tavuk, balık çok yerim, yoğurtusz nerdeyse yemek yemem, meyve olarak bi muz yerim, bi de şimdi yaz meyveleri çıkıyor onları severim. Sigara içiyordum ocakta bıraktım, folic alıyorum yani hep dikkat ediyorum. İLeriye yatırım, annelik bööle bişi galiba daha düşüncesi varken bu kdr dikkat ediyorum, olursa Allah izin verirse daha çok ederim tabi, ama arada abur cubur kaçıyor

canım zaten ben nerdeyse atıyordum ki 2.çizgiyi gördüm,bence hamilesin ama emin olmak için bi rame daha yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…