Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ya kızlar ne olur yardım edin bana.benim batıma 3 gün var.dayanamadım kan testi yaptırdım.ama deger kac olması lazım ne olur yazın.5 te sonucu alıcam.

canım zaten ben nerdeyse atıyordum ki 2.çizgiyi gördüm,bence hamilesin ama emin olmak için bi rame daha yap istersen

yaaaaa ole mı dıosun ama ustunden 3 4 saat gectı cnm dıkkate almayın fln dıolar yaa ne bılım yaa dundu benım bat yanı bır gun gectı bugun ıtıbarıyle ve goguslerımde olmayan damarlaım belırgınlestı umutluyum kendımden haylrsı allahtan

Herkese hayırlı günler arkadaşlar
nasılsınız
ne güzel bu ay umutla bekleyen ne çok kişi var
bende katılabilir miyim

benim bi arkadasımın 20 aylık oğlu var, hala testi saklıyormuş, hala çizgi aynı
ben de 2 gün saklamıştım, değişen bişi olmadı, hadi üşenme bi test daha yap da bize mujde ver:)

yazıcam canım bi dakka :)

ay koleram bebişim sen şimdi açtın ya hepimiz görücezmi yani birbirimizi orda hahhaha bide tahmin etmeye çalışırız kim kimdir diyee ama ben şimdi bakamıom bizim burdan face yasaklı 1 saat sonra evdeyim inşallah üstümü değişmeden hemen açıcam çok merak ediyom hepinizi valla yaaa nasıl bişidir bu anlamadım gittiii koleram nasıl biri meselaaa
berrem nerisonam nikitam ayyyy ne bilim hepinizi çok merak ediyorummm işte

ya kızlar ne olur yardım edin bana.benim batıma 3 gün var.dayanamadım kan testi yaptırdım.ama deger kac olması lazım ne olur yazın.5 te sonucu alıcam.

burcum inşallah hamişsindir canım yaa

selam kızlar... Ben de katıldım face grubuna koleram:)

evet çok güzel olduu heheheh

[sıze="3"]herkese hayırlı günler arkadaşlar
nasılsınız
ne güzel bu ay umutla bekleyen ne çok kişi var
bende katılabilir miyim

[/sıze]

katıldın bile aramıza hoşgeldinnnnnnnnnn

Kızlaaaar ben eşimin face ini kullanıyorum, onu eklersem mayıs çiçekleri die küfürü yiyebilirim yani nasıl olcak bu iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…