- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.921
kuzum linki yazsana, ben bulamadım
8 mayıstan beri adet görmedinmi ki kaç gün geçmiş üstünden hamile olmayasın bacım:44:
yazıcam canım bi dakka :)
ya kızlar ne olur yardım edin bana.benim batıma 3 gün var.dayanamadım kan testi yaptırdım.ama deger kac olması lazım ne olur yazın.5 te sonucu alıcam.
canım zaten ben nerdeyse atıyordum ki 2.çizgiyi gördüm,bence hamilesin ama emin olmak için bi rame daha yap istersen
bazı lablar 5in, bazıları 10un üstünü + kabul ediyor
yaaaaa ole mı dıosun ama ustunden 3 4 saat gectı cnm dıkkate almayın fln dıolar yaa ne bılım yaa dundu benım bat yanı bır gun gectı bugun ıtıbarıyle ve goguslerımde olmayan damarlaım belırgınlestı umutluyum kendımden haylrsı allahtan
buldum canım, gönderdim:)
laborantlar da sana sonucu bildirir canımdegerler cok degişik degişik.anlam veremiyorum.bu saattede doktor bulamam
yazıcam canım bi dakka :)
laborantlar da sana sonucu bildirir canım
ya kızlar ne olur yardım edin bana.benim batıma 3 gün var.dayanamadım kan testi yaptırdım.ama deger kac olması lazım ne olur yazın.5 te sonucu alıcam.
selam kızlar... Ben de katıldım face grubuna koleram:)
[sıze="3"]herkese hayırlı günler arkadaşlar
nasılsınız
ne güzel bu ay umutla bekleyen ne çok kişi var
bende katılabilir miyim
[/sıze]
Herkese hayırlı günler arkadaşlar
nasılsınız
ne güzel bu ay umutla bekleyen ne çok kişi var
bende katılabilir miyim
kızlaaaar ben eşimin face ini kullanıyorum, onu eklersem mayıs çiçekleri die küfürü yiyebilirim yaniNasıl olcak bu iş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?