- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.941
benim bi arkadasımın 20 aylık oğlu var, hala testi saklıyormuş, hala çizgi aynı
ben de 2 gün saklamıştım, değişen bişi olmadı, hadi üşenme bi test daha yap da bize mujde ver:)
ekle canım biz biliyoz ya seni
hadi yap yapcnmm sabah yaptım bu bahsettıgım testı sımdı yapsam degısık bırr sonuc alırım dıe korkuorm ınanamalımıyım bılemırom yaaa ne yapcmm ben
Valla cnm ben ekleyim de önce bi eşime sorayım, bence sakıncası yok sizcede yok ama o adının mayıs çiçekleri die bi grupta bi sürü kız adının yanında geçmesini ister mi ööle bi sorun var. Bi de diorum ki grupta konunun ne olduğu belli olmasa. Hani dışardan kimse bilmesin die.
hadi yap yap
valla cnm ben ekleyim de önce bi eşime sorayım, bence sakıncası yok sizcede yok ama o adının mayıs çiçekleri die bi grupta bi sürü kız adının yanında geçmesini ister mi ööle bi sorun var. Bi de diorum ki grupta konunun ne olduğu belli olmasa. Hani dışardan kimse bilmesin die.
tmmm gelırom bırazdan kızlarrrrr
Neyse ben gidim evden bakıcam öptüm hepinizi koleram grubuna al beni hemencik emi bekletme gariii
Neyse ben gidim evden bakıcam öptüm hepinizi koleram grubuna al beni hemencik emi bekletme gariii
tatlım tebrik ediyorum o zaman seniii, inan çok sevindimm, resim koymayı biliyorsan bi de biz bakalım çünkü ben de emin olamamıştımkızlarrrr ya ben gormek ıstedıgım ıcın goruorm yada bu kez 10 dakkada bı sılık daha cıktı yaaavv aklım cokk karsık ne yapcm bılemıorm esım gelsın ben sımdı cok ıstıorm dıe olmayan cızgıyı goruo olabılırım ona sorcm bakalım o da var derse ole ıanncam benden haberler bole
tatlım tebrik ediyorum o zaman seniii, inan çok sevindimm, resim koymayı biliyorsan bi de biz bakalım çünkü ben de emin olamamıştım
kızlarrrr ya ben gormek ıstedıgım ıcın goruorm yada bu kez 10 dakkada bı sılık daha cıktı yaaavv aklım cokk karsık ne yapcm bılemıorm esım gelsın ben sımdı cok ıstıorm dıe olmayan cızgıyı goruo olabılırım ona sorcm bakalım o da var derse ole ıanncam benden haberler bole
canım sen hamilesin kaçarı yok hamgi testle yaptın zuyal hamileymiş batı benle aynıydı haberi olan var mı? kan testi mi yaptırdı benim 6 gün var bata meraktan ölcem dandirik bir test aldırdım eşime bebe time die sabaha denemeyi planlıyorum ama ne kadar belli olur bilemem:44:
kızlar agzınızdan bal damlıo umarım dedıgınz gıbıdır ve hamıleyımdır allah herkese nasıp etsınnn olursam bundan otesınde hep dualarım sızınleeeee.........canım sen hamilesin kaçarı yok hamgi testle yaptın zuyal hamileymiş batı benle aynıydı haberi olan var mı? kan testi mi yaptırdı benim 6 gün var bata meraktan ölcem dandirik bir test aldırdım eşime bebe time die sabaha denemeyi planlıyorum ama ne kadar belli olur bilemem:44:
googla tinypic yaz,ilk çıkanı seç, gözat diyip fotonu seç,defaluttan 320 ya da 640ı seç,upload now de, kodu gir,ikinci çıkan linki yapıştır canım, uzun ama umarım anlatabilmişimdircnmmm bılmıorm ama tarıf edersen belkı becerebelırım hemde mutlu olurum bı fıkır verrsınız
googla tinypic yaz,ilk çıkanı seç, gözat diyip fotonu seç,defaluttan 320 ya da 640ı seç,upload now de, kodu gir,ikinci çıkan linki yapıştır canım, uzun ama umarım anlatabilmişimdir
ayyyy cnmm benım du bı once resmı cekıp pc ye atmam lazım sanırım becermezsem kusuruma bakma sımdıden olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?