- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.961
ne demek cicim , sen hamiş ol yeter
bende varım kızım yalnız bırakamam sizisnek bebişim üzülme sakın dua etçez hep beraber bidahaki aya senle ben başı çekicez böyle düşünelim tamam mı
ekledim canm bendemayıs çiçekleri diye arama yapın. resim beyaz bir papatya eklenin gaaari
kızlarrrr ya ben gormek ıstedıgım ıcın goruorm yada bu kez 10 dakkada bı sılık daha cıktı yaaavv aklım cokk karsık ne yapcm bılemıorm esım gelsın ben sımdı cok ıstıorm dıe olmayan cızgıyı goruo olabılırım ona sorcm bakalım o da var derse ole ıanncam benden haberler bole
kızlar bebe time sihirliadadan başka kullanan oldumu? lütfen yardıncı olun
hım yarın 5 günüm kalmış olcak sabah idrarımla yapsam acaba çıkar mı düşük bir olasılık gibi ama çok merak ediyorum:26:
daha çoook erken bebeğim yaa :26:
benim halimden en iyi annelerim anlar çok farklı bişi hissediyorum bünyemde kan vermekten korkmasam şimdiye giderdim ama tuhaf şeyler oluyo inanın ne uyutuyo ne hareket ettiriyo şu an allah esirgesin kalçamdan yukarsı felçli gibigece hiç uyuyamadım normalden çoook farklı bu sebepr-tende merak ediyorum
mayıs çiçekleri yaz ,papatyaya gel canımKolerammm face ne yazimm
tatlım benim ilk idrarımla yapmadığım daha koyuydu, cok merak ediyosan dene, ama sakın negatif diye hemen atma,5 dk sonra ekran iice byzlaşınca iice bak
kuzenimin bebişi erken doğmuştu bir aydır küvezdeydi dün kaybetmişiz bide üzüntüden herhalde kırmızıyı görünce ben doldum taştım eşim çok teselli etti bugünde sizlerin sayesinde iyi olucam inşallahh
canım...başınız sağolsun:) kaç gündür giremedim doğru dürüst...bu ay benim de ümidim yok..çalışamadık hiç(( osun.....biz de haziran annesi oluruz....üzülme:))
madamcın seni face e beklioruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?