Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

snek bebişim üzülme sakın dua etçez hep beraber bidahaki aya senle ben başı çekicez böyle düşünelim tamam mı
bende varım kızım yalnız bırakamam sizi
mayıs çiçekleri diye arama yapın. resim beyaz bir papatya eklenin gaaari
ekledim canm bende

hayırlısı olsun bakalım. kan testi yaptır bi de tam olsun için rahat etsin

hım yarın 5 günüm kalmış olcak sabah idrarımla yapsam acaba çıkar mı düşük bir olasılık gibi ama çok merak ediyorum:26:

daha çoook erken bebeğim yaa :26:

benim halimden en iyi annelerim anlar çok farklı bişi hissediyorum bünyemde kan vermekten korkmasam şimdiye giderdim ama tuhaf şeyler oluyo inanın ne uyutuyo ne hareket ettiriyo şu an allah esirgesin kalçamdan yukarsı felçli gibi gece hiç uyuyamadım normalden çoook farklı bu sebepr-tende merak ediyorum

tatlım benim ilk idrarımla yapmadığım daha koyuydu, cok merak ediyosan dene, ama sakın negatif diye hemen atma,5 dk sonra ekran iice byzlaşınca iice bak

tatlım benim ilk idrarımla yapmadığım daha koyuydu, cok merak ediyosan dene, ama sakın negatif diye hemen atma,5 dk sonra ekran iice byzlaşınca iice bak

aslında yani dahada yaklaşsın günlerim die erteledim sadece bilmem bu gece perşembe edilen dualar geri çevrşlmezmiş o yüzden cuma sabahı yapayım diyordum cumanın bizim ailede çok önemli bir yeri var annem babam cuma günü nikahlanmış,cuma günü evlenmiş,3kardeş 3müzde cuma saatleri dünyaya gelmişiz ben eşimle cuma günü nişanlandım cuma günü evlendim kardeşlerimin sünnet düğünü bile cuma günü oldu cumaya karşı önemli bir hissiyatım var ne bilim saplantımı acaba :44:

kızlar biraz moralim bozuk daha bat 3 gün var ama dayanamadım kan testi yaptırdım.0.100 cıktı.yani negatif.üzüldüm ne yalan söliyim.neyse artık hazirana kaldı.rabbim insallah nasip eder en yakın zamanda.

canım...başınız sağolsun:) kaç gündür giremedim doğru dürüst...bu ay benim de ümidim yok..çalışamadık hiç(( osun.....biz de haziran annesi oluruz....üzülme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…