- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.981
canım...başınız sağolsun:) kaç gündür giremedim doğru dürüst...bu ay benim de ümidim yok..çalışamadık hiç(( osun.....biz de haziran annesi oluruz....üzülme:))
bnde hamiş kalmak istıomm
Yaa bende girmek istiyorum gruba ama kociş bakalım ne dicek onun face i kullanıyorum ya. Ama girince de benim resmi göremiceksiniz çünkü eşim babasıyla olan resmini koydu onu kaldıramam şimdi, yeni kaybetti ya.
Nerinosa seni gördüm de cnm ortak arkadaşlarımız var 4 tane, aslında eşimin arkadaşları da tanıorum biliorum 1.ini dilara adı. Bak canımsın ama kimseye deşifre etme beni, Adana'yı bilirsin hemen laf çıkar yok çocuğu olmuormuş fln die. Kızlar küçük şehir olunca insanlar bööle boş işlerle uğraşıor işte ne yazıkki dedikodu eksik olmuor. O yüzden dikkatli olmam lazım. Sonuçta burayı üye olan olmayan herkes okuyabiliyor yanlış anlamayın yani.
yok canım bişey olmaz. öle bişi olsa dr bakarmı hiç
yarın test alırsan yarın yaparsın onu ben söylimneg. çıkarsa moral bozma benimde neg. çıkmıştı 2 gün öncesi emi
hala diyo çıkarsa yaa kızım koş doktora diyoz yaa dinlemiyonmu hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım moralini bozma hiç. dr da yani öle sölenirmi olanıda kaybettircek he. sen güzelce tekrarla kan testini
migicim senin bat ne mayısın başı yazıyo listede ondan sonra adet gördün dimi. bat ını değiştirelim
2 mayısta regl oldum,şu anda bitti,bakıcaz bakalım.eğer tutmazsa haziran 2 de regl olurum büyük ihtimal.30 günlük döngüm var
hayır canım
canım sorun ne peki doktorlar bir şey söyledi mi??? 25 ay baya uzun bir de neden düşük oluyormuş??idrar testi yaptım negatif cıktı ve hala adet olmadım sat:9 du bende anlamadım nıe böyle oldu offf cok kötü birgün((( umudumu kaybetmek istemıyorumm 25 aydır hep ayn ı seyı yasıyorum birde arada düşük offf
canım sorun ne peki doktorlar bir şey söyledi mi??? 25 ay baya uzun bir de neden düşük oluyormuş??
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallahhhhhh.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var gece gece kafama takıldı??? yeni bir şey duydum varikosel... şimdi benim eşim 5 ay önce sipermiyogram yaptırdı tüm değerleri normalmiş doktor söyledi. peki bu sipermiyogram erkekte sorun olup olmadığını belirleme de yeterli mi.... biz başka bişey araştırmadık hiç. boşuna mı uğraşıyoruz acaba... neler yapmamız lazım her şeyin normal olduğunu anlamamız için??????
belki de varikosel var:))) biz çünkü 8 aydır bebek düşünüyoruz 3. ayımızda bu kontrolleri yaptık doktor her şey normal dedi diye başka da bişey yapmadık 5 aydır??? yapmaız gereken başka bişey var mı ???? bilgisi olan duyan yaşayan okuyan varsa beni aydınlatabilir mi ???????
kızlar biraz moralim bozuk daha bat 3 gün var ama dayanamadım kan testi yaptırdım.0.100 cıktı.yani negatif.üzüldüm ne yalan söliyim.neyse artık hazirana kaldı.rabbim insallah nasip eder en yakın zamanda.
bernardom gruba katıldım ama napıcamı bilemedim sonra napıcam ben şimdi ayoll
Yaa bende girmek istiyorum gruba ama kociş bakalım ne dicek onun face i kullanıyorum ya. Ama girince de benim resmi göremiceksiniz çünkü eşim babasıyla olan resmini koydu onu kaldıramam şimdi, yeni kaybetti ya.
Nerinosa seni gördüm de cnm ortak arkadaşlarımız var 4 tane, aslında eşimin arkadaşları da tanıorum biliorum 1.ini dilara adı. Bak canımsın ama kimseye deşifre etme beni, Adana'yı bilirsin hemen laf çıkar yok çocuğu olmuormuş fln die. Kızlar küçük şehir olunca insanlar bööle boş işlerle uğraşıor işte ne yazıkki dedikodu eksik olmuor. O yüzden dikkatli olmam lazım. Sonuçta burayı üye olan olmayan herkes okuyabiliyor yanlış anlamayın yani.
benimde 2 gün var reglime umarım bebeğim vardırr!!!
yok canım ben o değilim nazar boncuğum a 3 kişi var benzer nick le ama bende bazen üzülüyorum (kaynana)durumuna malum beraber oturuoyoruz bunalıma giriorum sürekli bide hamilelik stresi felan nete de çok giremiorm çok güzel işim wardı ewlendim işi bırakdım hayatım tamamen değişdi siz ne şanslısınız
Merhaba hanımlar, uzun zaman oldu giremiyordum nete...Neyse güzel haberleri okudum keyfim yerine geldi...Hmile arkadaşları tebrik ederim...Allah hayırlısı ve sağlıklısı ile kucağınıza almayı nasiip etsin inşallah...darısı başımıza...
kızlar yardımınıza ihtiyacım var gece gece kafama takıldı??? yeni bir şey duydum varikosel... şimdi benim eşim 5 ay önce sipermiyogram yaptırdı tüm değerleri normalmiş doktor söyledi. peki bu sipermiyogram erkekte sorun olup olmadığını belirleme de yeterli mi.... biz başka bişey araştırmadık hiç. boşuna mı uğraşıyoruz acaba... neler yapmamız lazım her şeyin normal olduğunu anlamamız için??????
belki de varikosel var:))) biz çünkü 8 aydır bebek düşünüyoruz 3. ayımızda bu kontrolleri yaptık doktor her şey normal dedi diye başka da bişey yapmadık 5 aydır??? yapmaız gereken başka bişey var mı ???? bilgisi olan duyan yaşayan okuyan varsa beni aydınlatabilir mi ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?