Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım...başınız sağolsun:) kaç gündür giremedim doğru dürüst...bu ay benim de ümidim yok..çalışamadık hiç(( osun.....biz de haziran annesi oluruz....üzülme:))

lunaladyim çokk teşekkür ederim ömrü o kadarmış diyip teselli ulucaz napalımm sağlıklı olsun bütün bebekler herşeyden önce bütün temennizmiz bu

Yaa bende girmek istiyorum gruba ama kociş bakalım ne dicek onun face i kullanıyorum ya. Ama girince de benim resmi göremiceksiniz çünkü eşim babasıyla olan resmini koydu onu kaldıramam şimdi, yeni kaybetti ya.
Nerinosa seni gördüm de cnm ortak arkadaşlarımız var 4 tane, aslında eşimin arkadaşları da tanıorum biliorum 1.ini dilara adı . Bak canımsın ama kimseye deşifre etme beni, Adana'yı bilirsin hemen laf çıkar yok çocuğu olmuormuş fln die. Kızlar küçük şehir olunca insanlar bööle boş işlerle uğraşıor işte ne yazıkki dedikodu eksik olmuor. O yüzden dikkatli olmam lazım. Sonuçta burayı üye olan olmayan herkes okuyabiliyor yanlış anlamayın yani.

canımmm saçmalama, hiç olur mu öyle şey, ama bizim facedeki sayfayı kimse göremiyor zaten,için rahat olsun, sen ne zaman istersen bana kendini deşifre edebilirsin tatlım, kim oldugunu merak ettim ama o kadar da önemli degil, tanısam da tanımasam da sneğimsin :)

2 mayısta regl oldum,şu anda bitti,bakıcaz bakalım.eğer tutmazsa haziran 2 de regl olurum büyük ihtimal.30 günlük döngüm var

yok canım ben o değilim nazar boncuğum a 3 kişi var benzer nick le ama bende bazen üzülüyorum (kaynana)durumuna malum beraber oturuoyoruz bunalıma giriorum sürekli bide hamilelik stresi felan nete de çok giremiorm çok güzel işim wardı ewlendim işi bırakdım hayatım tamamen değişdi siz ne şanslısınız

idrar testi yaptım negatif cıktı ve hala adet olmadım sat:9 du bende anlamadım nıe böyle oldu offf cok kötü birgün ((( umudumu kaybetmek istemıyorumm 25 aydır hep ayn ı seyı yasıyorum birde arada düşük offf

canım sorun ne peki doktorlar bir şey söyledi mi??? 25 ay baya uzun bir de neden düşük oluyormuş??
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallahhhhhh.

Merhaba hanımlar, uzun zaman oldu giremiyordum nete...Neyse güzel haberleri okudum keyfim yerine geldi...Hmile arkadaşları tebrik ederim...Allah hayırlısı ve sağlıklısı ile kucağınıza almayı nasiip etsin inşallah...darısı başımıza...

canım sorun ne peki doktorlar bir şey söyledi mi??? 25 ay baya uzun bir de neden düşük oluyormuş??
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallahhhhhh.

Bir de canım idrar testi net sonucu batın üzerinden biraz zaman geçince veriyor. bazıları bat tarihinde negatif oluyor iki gün sonra bakıyorlar pozitif oluyor. burada çok okudum böyle şeyler. İnşallah hamilesindir...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var gece gece kafama takıldı??? yeni bir şey duydum varikosel... şimdi benim eşim 5 ay önce sipermiyogram yaptırdı tüm değerleri normalmiş doktor söyledi. peki bu sipermiyogram erkekte sorun olup olmadığını belirleme de yeterli mi.... biz başka bişey araştırmadık hiç. boşuna mı uğraşıyoruz acaba... neler yapmamız lazım her şeyin normal olduğunu anlamamız için??????
belki de varikosel var:))) biz çünkü 8 aydır bebek düşünüyoruz 3. ayımızda bu kontrolleri yaptık doktor her şey normal dedi diye başka da bişey yapmadık 5 aydır??? yapmaız gereken başka bişey var mı ???? bilgisi olan duyan yaşayan okuyan varsa beni aydınlatabilir mi ???????

üzülme umudunu da kaybetme benim kuzenimin 8 ay olmadı 9. ayda hamile kaldı geç olsun ama sağlıklı olsun umudunu kaybetme çalışmaya devam moralini yüksek tut biliorum zor ama stres yapma

kızlar biraz moralim bozuk daha bat 3 gün var ama dayanamadım kan testi yaptırdım.0.100 cıktı.yani negatif.üzüldüm ne yalan söliyim.neyse artık hazirana kaldı.rabbim insallah nasip eder en yakın zamanda.

burcumm üzülme bitanem haziranda olur inşallahhh. hep burdayız olana kadar üzülme hiç

bernardom gruba katıldım ama napıcamı bilemedim sonra napıcam ben şimdi ayoll

madamımmmmmmmmm sohpet ediyos canlı canlı

insanlar insanlar offffffff ne sinir. bana da herkes soruyodu yaaaaaaa sanki aile planlamamı onlara göre yapças hayret bişi yaa

benimde 2 gün var reglime umarım bebeğim vardırr!!!

inşallah canım

aslında bu tarz şeyleri evlenmeden önce konuşmak lazım. eşim bana da dedi çalışmıcan kapancan evde oturcan. bende aynen şöyle dedim. aha kapı işte sapı bi insan bi insanı olduğu gibi kabul etmeli yaa fazla fedakarlık adamı şımartır. siz siz olun asla kendinizden ödün vermeyin.

allah hayırlısıyla sana da nasip etsin canım

benim bi arkadaşımda aynı bu durumda 1 senedir istiyolar ama olmuyo. kaç dr gezdi. ve doktorların hepsi de aynı şeyi söylüyor "PSİKOLOJİK" umursamamak lazım kafaya takmamak lazım. bide öle dene bebeğim. inşallah en kısa zamanda anne olursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…