- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.001
bugün çokkk mutlu bir gün olsun enerji dolu çok güzel haberler alalım inşaallahhhh :) GUNAYDIN KIZLARRR NASILSINIZ ?????
ne güzel dileklerde bulunmuşsun canıımmm ama ben bi hastayım ki resmen sürünerek geldim işesesim kısık boğazım yırtılıyo gibi öğleden sonra anacığıma gidip dinleneceğm biraz ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.....
bu arada sabah 8de kan verdim 9da sonucumu aldım değerim 77.56 sonucu netten öğrendim dr konuşmadım henüz sizin yorumlarınızı bekliyorum
ne güzel dileklerde bulunmuşsun canıımmm ama ben bi hastayım ki resmen sürünerek geldim işesesim kısık boğazım yırtılıyo gibi öğleden sonra anacığıma gidip dinleneceğm biraz ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.....
bu arada sabah 8de kan verdim 9da sonucumu aldım değerim 77.56 sonucu netten öğrendim dr konuşmadım henüz sizin yorumlarınızı bekliyorum
HÜRREM SULTAAAANIM GÜNAYDINNNNN
GÜNAYDIN KOLERAM ... ŞEKER ANNE ADAYI ÇOK ŞÜKÜR BENIM DEGERLER 3 E KATLAMIS ALLAHA SUKUR DIS GEBELIK YOKKKK :) BUGUN COK MUTLUYUM ALLAHIM HEPIMIZI SEVINDIRSIN INSAALLAH UMARIM HEPIMIZ SORUNSUZ BIR HAMILELIK GECIRIRIZ SAGLIKLA BEBISLERIMIZI ELIMIZE ALIRIZ. ALLAH BURADA ISTEYEN TUM ARKADASLARA NASIP ETSIN INSAALLAH BEBİŞLERİMİZİ ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN
evet canım ilk kan testim ama düşük değil mi pazartesi yada salı bi kez daha yaptırcam regliminde bugün yada yarın falan olması lazım ona göre düşününce de normal gibi geliyo ayyy kafam karıştııHÜRREM SULTAAAANIM GÜNAYDINNNNN
ZUYALİM GÜNAYDINNNNNNNNN KISS SEN İLAÇ ALMAZSIN AMA YİNE DE SÖYLİM " İLAÇ ALMA"ZUYALİM HATIRLAYAMADIM SEN İDRAR TESTİ YAPMIŞTIN SADECE DİMİ İLK KAN TESTİMİ BU :44:
evet canım ilk kan testim ama düşük değil mi pazartesi yada salı bi kez daha yaptırcam regliminde bugün yada yarın falan olması lazım ona göre düşününce de normal gibi geliyo ayyy kafam karıştıı
Sen kaçıncı günüde yaptırmıştın canım....
kızlar günaydın.bugun sabah kan tahlili verdim.14:00 alacagım dua edin lütfen.buna çok ihtiyacım var.içimden bir ses hamile değilsin diyodaoktorda adetin kaç gün geçti diye sordu.bende adet düzensizliğimi olduğunu söyledim.oda hamile değilsindir ozaman ama genede bakalım dedi moralimi bozduuuu
canım bence degerın gayet normal ben adetım 1 hafta gectıkten sonra yaptırdım dusuk deger dedı doktor ama gec dollenmede olmus olabılır dedı benım tahmınımce ben 1 hafta gerıden gelıyorum gec dollenme oldugu ıcın ama senın degerın normal hıc kafana takma 2-3 gun sonra tekrar test yaptır sonrada doktora gıt bana sorarsan dırek doktora gıdersen su an cok kucuktur keseyı goremez degerın bıraz yukselsın 1 hafta sonra gel falan der sende o 1 haftayı stres ıcınde gecırırsın tecrube konusuyooo :)))))
kızlar günaydın.bugun sabah kan tahlili verdim.14:00 alacagım dua edin lütfen.buna çok ihtiyacım var.içimden bir ses hamile değilsin diyodaoktorda adetin kaç gün geçti diye sordu.bende adet düzensizliğimi olduğunu söyledim.oda hamile değilsindir ozaman ama genede bakalım dedi moralimi bozduuuu
inş.canım doğru söylüyorsun.benim için hayırlısı neyse o olsun.bozma moralını hatıcemmm sımdı sana dua ettım allah senın ıcın hayırlı olanı sana en hayırlı en guzel sekılde nasıp etsın ınsaallah ... Hıc bır seye uzulme bu rabbımın elınde olan bır sey vakıtsız kus ucmaz derler vaktı geldımı oluyo zaten ama sen guzel seyler dusun ınsaallah bebısın en yakın zamanda senınle olur ... Belkıde senınledır kım bılır
Günaydın güzel hatunlarrr
Haticem canım sıkma canını şu hayırlı cuma günün hatırına inşallah güzel haber alacaksın.Bu arada drhalt etmiş benimde adet düzensizliğim vardı.Onunla alakası yok.Geçenlerde bir arkadaş pkoluymuş normalde ilaçlarla adet oluyormuş.Kadın 3 ay adet olmamış sanmış pkodan ama mide bulantıları falan olunca kadın dr gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş.Sen sakın sıkma canını veren ALLAH'ım herkese verir.Yalnız zamanını o bilir.Ama gönlümüz hepimizin hamiş olmasından.Haydi arkadaşlar hepimiz birbirimiz için bol bol dua okuyalım.Bugün cumaaaa
Bu arada hayırlı cumalar hepinize
HÜRREM SULTAAAANIM GÜNAYDINNNNN
GÜNAYDIN KOLERAM ... ŞEKER ANNE ADAYI ÇOK ŞÜKÜR BENIM DEGERLER 3 E KATLAMIS ALLAHA SUKUR DIS GEBELIK YOKKKK :) BUGUN COK MUTLUYUM ALLAHIM HEPIMIZI SEVINDIRSIN INSAALLAH UMARIM HEPIMIZ SORUNSUZ BIR HAMILELIK GECIRIRIZ SAGLIKLA BEBISLERIMIZI ELIMIZE ALIRIZ. ALLAH BURADA ISTEYEN TUM ARKADASLARA NASIP ETSIN INSAALLAH BEBİŞLERİMİZİ ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN
Hİİİİİİ YAŞASINNNNNN ÇOK SEVİNDİMMM CANIMÇOK GÜZEL Bİ HABER BU YAA RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN. HAMİŞ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIDA BİRAN ÖNCE BEBİŞLERİNE KAVUŞTURSUNNN AMİNNNN (CUMA BUGÜN DUA EDELİM)
evet canım ilk kan testim ama düşük değil mi pazartesi yada salı bi kez daha yaptırcam regliminde bugün yada yarın falan olması lazım ona göre düşününce de normal gibi geliyo ayyy kafam karıştıı
sen kaçıncı günüde yaptırmıştın canım....
ZUYALİM ÇOK NORMAL ÇÜNKÜ DAHA ADETİN BİLE GEÇMEDİ HCG KATLANARAK ARTIYO YAA ARTACAK O DA. BEN ADETİM 4 GÜN GEÇTİKTEN SONRA GİTTİM DR A 341,60 ÇIKTI DÜŞÜN YANİ
AY NE SALAK Bİ DR O YAA SİNİR ETTİ ŞİMDİ BENİ. GİTME BİDAHA ONA YAA DUYGUSUZ MANYAK KADIN YAA. İNŞALLAH O KADINA İNAT HAMİLE OLURSUNDA MORS OLUR. HİÇ MORALİNİ BOZMA TATLIM EMİ SEN.
sanada hayırlı cumalar canım.ins.bu mübarek günde güzel haberler alırım..ilk siz ögreneceksiniz iiyada kötü
hiiiiç canını sıkma moralini de bozmaaa bak bizler yanındayız ve birbirimizin duacısıyız hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim dermansız dert vermesin:26::26:
günaydınlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?