Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ne güzel dileklerde bulunmuşsun canıımmm ama ben bi hastayım ki resmen sürünerek geldim işe sesim kısık boğazım yırtılıyo gibi öğleden sonra anacığıma gidip dinleneceğm biraz ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.....
bu arada sabah 8de kan verdim 9da sonucumu aldım değerim 77.56 sonucu netten öğrendim dr konuşmadım henüz sizin yorumlarınızı bekliyorum

bugün çokkk mutlu bir gün olsun enerji dolu çok güzel haberler alalım inşaallahhhh :) GUNAYDIN KIZLARRR NASILSINIZ ?????

HÜRREM SULTAAAANIM GÜNAYDINNNNN

ZUYALİM GÜNAYDINNNNNNNNN KISS SEN İLAÇ ALMAZSIN AMA YİNE DE SÖYLİM " İLAÇ ALMA" ZUYALİM HATIRLAYAMADIM SEN İDRAR TESTİ YAPMIŞTIN SADECE DİMİ İLK KAN TESTİMİ BU :44:

ooo kıyamam canım ya dıkkat et kendıne artık en onemlı donemımız bu hasta olmamamız gerekıyo.degerın ıyı canım masaallah benımde ılk 103 cıkmıstı masaallah bende dun aksam yaptırdım 274 e yukselmıs cok sukur 2 gunde nerdeyse 3 katı artmıs cok mutlu oldum aman kımseye bısey sorma bak bılıyorsun ben 2 gundur dıs gebelık mı var aceba dıye zırladım durdum bosu bosuna uzdum kendımıde etrafımdakılerıde guzel seyler dusunelım hersey guzel olsun inşaallah...

evet canım ilk kan testim ama düşük değil mi pazartesi yada salı bi kez daha yaptırcam regliminde bugün yada yarın falan olması lazım ona göre düşününce de normal gibi geliyo ayyy kafam karıştıı
sen kaçıncı günüde yaptırmıştın canım....

kızlar günaydın.bugun sabah kan tahlili verdim.14:00 alacagım dua edin lütfen.buna çok ihtiyacım var.içimden bir ses hamile değilsin diyo daoktorda adetin kaç gün geçti diye sordu.bende adet düzensizliğimi olduğunu söyledim.oda hamile değilsindir ozaman ama genede bakalım dedi moralimi bozduuuu

canım bence degerın gayet normal ben adetım 1 hafta gectıkten sonra yaptırdım dusuk deger dedı doktor ama gec dollenmede olmus olabılır dedı benım tahmınımce ben 1 hafta gerıden gelıyorum gec dollenme oldugu ıcın ama senın degerın normal hıc kafana takma 2-3 gun sonra tekrar test yaptır sonrada doktora gıt bana sorarsan dırek doktora gıdersen su an cok kucuktur keseyı goremez degerın bıraz yukselsın 1 hafta sonra gel falan der sende o 1 haftayı stres ıcınde gecırırsın tecrube konusuyooo :)))))

bozma moralını hatıcemmm sımdı sana dua ettım allah senın ıcın hayırlı olanı sana en hayırlı en guzel sekılde nasıp etsın ınsaallah ... Hıc bır seye uzulme bu rabbımın elınde olan bır sey vakıtsız kus ucmaz derler vaktı geldımı oluyo zaten ama sen guzel seyler dusun ınsaallah bebısın en yakın zamanda senınle olur ... Belkıde senınledır kım bılır

çok sağol canıımmmmm sizlerin destekleri gerçekten çok önemli iyiki bulmuşuz birbirimizi kocacımda dr için erken dedi kendini sıkıpta stres yapma herşeyi oluruna bırak dua et dedi az önce konuştum canımmm benim yaaa bi kaç gün sonra tekrar gidicem kan testine sonuca göre de dr giderim artık Allahım bebişlerimizi bize bağışlaa:26::26:

Günaydın güzel hatunlarrr

Haticem canım sıkma canını şu hayırlı cuma günün hatırına inşallah güzel haber alacaksın.Bu arada drhalt etmiş benimde adet düzensizliğim vardı.Onunla alakası yok.Geçenlerde bir arkadaş pkoluymuş normalde ilaçlarla adet oluyormuş.Kadın 3 ay adet olmamış sanmış pkodan ama mide bulantıları falan olunca kadın dr gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş.Sen sakın sıkma canını veren ALLAH'ım herkese verir.Yalnız zamanını o bilir.Ama gönlümüz hepimizin hamiş olmasından.Haydi arkadaşlar hepimiz birbirimiz için bol bol dua okuyalım.Bugün cumaaaa

Bu arada hayırlı cumalar hepinize

inş.canım doğru söylüyorsun.benim için hayırlısı neyse o olsun.

hiiiiç canını sıkma moralini de bozmaaa bak bizler yanındayız ve birbirimizin duacısıyız hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim dermansız dert vermesin:26::26:

sanada hayırlı cumalar canım.ins.bu mübarek günde güzel haberler alırım..ilk siz ögreneceksiniz iiyada kötü

hiiiiç canını sıkma moralini de bozmaaa bak bizler yanındayız ve birbirimizin duacısıyız hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim dermansız dert vermesin:26::26:

canım benim çok teşekkür edrim sizler yanımdasınızya daha ben ne isterim.ne güzel insanlarsınız siz ya...sizleri çok seviyorum
amin canım allahım hayırlısı neyse onu versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…