Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kesinlikle iyiki bulmuşuz birbirimizi )) hayırlı cumalar hepinize arkadaşlar dualarım sızınle sız de benı unutmazsanız sevınırım )) rabbım hamıle olan tum arkadaslarımın ıclerınde benımde bebişlerimizi sen koru nazarlardan sakla onları bıze bagısla hamıle olmak ısteyen arkadaslarımızada tez vakıtte bu haberı almayı nasıp et yarabbımm sen hepımızın yuzunu guldur amınnnnnn dıyelım sekerler

AMİNNNNNNNNNNNNN canım benim.okadar güzel ve içten bır duaki çok teşekkür edrim...

günaydınlar kızlar

bernardommmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn günydınnnnnn :80:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inş. Canım. Ya hamile derse doktor. Oturur ağlarım heralde sevinçten

ağlanıyo bacım elin ayağın titriyo heycandan direk ağlıyosun. Inşallah bugün bu duyguları yaşarsn haticemmm

ağlanıyo bacım elin ayağın titriyo heycandan direk ağlıyosun. Inşallah bugün bu duyguları yaşarsn haticemmm[/QUOTE]

inş.canım ya saat 2 yi nasıl beklicem ay zamanda geçmez artık.bari kendimi işe vereyim hemencicik bitsin

güle güle seni çoook özlicem bu arada nikitam senin listede hala adın yok biliyomusun şu batını söleda yazsın koleram listeye olmuyo böle ayrı gayrııı
kaynadi benim batim 6 haziran tontisim....yaz yaz yazz
hoşgeldin nikitamm :79::79:
hgordum canimmm, naber?? bende diyordumki ,bu zuyal verdi kiraya orta kati, kayboldu nasil gidiyor canim?
nikitammmm şikitammmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn mcucucmckkkk

gunaydinnn canikommm , naber? nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…