- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.021
çok sağol canıımmmmm sizlerin destekleri gerçekten çok önemli iyiki bulmuşuz birbirimiziKocacımda dr için erken dedi kendini sıkıpta stres yapma herşeyi oluruna bırak dua et dedi az önce konuştum canımmm benim yaaa Bi kaç gün sonra tekrar gidicem kan testine sonuca göre de dr giderim artık allahım bebişlerimizi bize bağışlaa:26::26:
bence iyi öğreneceğiz içini ferah tut.
AMİNNNNNNNNNNNNN canım benim.okadar güzel ve içten bır duaki çok teşekkür edrim...kesinlikle iyiki bulmuşuz birbirimizi)) hayırlı cumalar hepinize arkadaşlar dualarım sızınle sız de benı unutmazsanız sevınırım )) rabbım hamıle olan tum arkadaslarımın ıclerınde benımde bebişlerimizi sen koru nazarlardan sakla onları bıze bagısla hamıle olmak ısteyen arkadaslarımızada tez vakıtte bu haberı almayı nasıp et yarabbımm sen hepımızın yuzunu guldur amınnnnnn dıyelım sekerler
günaydınlar kızlar
günaydınlar kızlar
kesinlikle iyiki bulmuşuz birbirimizi)) hayırlı cumalar hepinize arkadaşlar dualarım sızınle sız de benı unutmazsanız sevınırım )) rabbım hamıle olan tum arkadaslarımın ıclerınde benımde bebişlerimizi sen koru nazarlardan sakla onları bıze bagısla hamıle olmak ısteyen arkadaslarımızada tez vakıtte bu haberı almayı nasıp et yarabbımm sen hepımızın yuzunu guldur amınnnnnn dıyelım sekerler
inş. Canım. Ya hamile derse doktor. Oturur ağlarım heralde sevinçten
şiiiii bana bakın face dalıp burayı unutmayın. burda facee girilmior
şiiiii bana bakın face dalıp burayı unutmayın. Burda facee girilmior
canım grubun adı ne
hehehe yok canım burası başka
Mayıs çiçekleri canım
günaydin güzel ülkemin ,güzel hatunlari
nasilsiniz kizlar?
herkes burdami??
günaydin güzel ülkemin ,güzel hatunlari
Nasilsiniz kizlar?
Herkes burdami??
kaynadi benim batimgüle güle seni çoook özlicembu arada nikitam senin listede hala adın yok biliyomusun şu batını söleda yazsın koleram listeye olmuyo böle ayrı gayrııı
hoşgeldin nikitamm :79::79:
nikitammmm şikitammmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn mcucucmckkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?