- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.041
kaynadi benim batim6 haziran tontisim....yaz yaz yazz
hgordum canimmm, naber?? bende diyordumki ,bu zuyal verdi kiraya orta kati, kayboldu nasil gidiyor canim?
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmherkes iyimi nikitammm ?
koleramm? hürremcim? zuyalim ? bernardomm? haticemmm? ve daha daha herkes
hamişlerrr sizlere sesleniyorum bol bol hurma yiyinn emi demedi demeyin güzel bi hamişlik olur sizin için
hoşgeldin madamıııımmmm ay bayılırım hurmaya
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHerkes iyimi nikitammm ?
Koleramm? Hürremcim? Zuyalim ? Bernardomm? Haticemmm? Ve daha daha herkes
Hamişlerrr sizlere sesleniyorum bol bol hurma yiyinn emi demedi demeyin güzel bi hamişlik olur sizin için
kızlar karın ağrım başladı regl olcak galiba
madamımmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben hala regl olacakmışım gibi ağrı çekiyom ona takılma sen
he ya, geldide gittiler bileayyyy sorma çok kötüyüm bi hastayım ki ayakta duramıyorum vallahi :2::2: ilaç falanda alamıyorumsen nasılsın halanlar gelmiş sanırım bi daha ki aya inşallah rabbim ne zaman ol derse :26:
oyyy annem yaa bende özledim senii çok dün şimdi facete ne oldu ben kimseyi net göremedim ama bi tek seni anlayabildim oda yönetici vasfındanama yüzünüde kücücük gördüm fotoğraf çok minik kuzucummm eee başka kim kim ordaa baktım baktım anlamadım
ben hala regl olacakmışım gibi ağrı çekiyom ona takılma sen
amannn sorma ayağa kalktıkça çok feci sancı giiyo bana da benim adetlerim çok sancılı olur ilaçla geçirirdim ne zaman geçecek acaba bu sancılarrr
ama siz adet olmayacağınızı biliyorsunuz en azından birde biz bilseydik :26::26::26:
nikitam küsmüyükkk
şekerim saat 14:00 te bileceksin adet olmayacağını inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?