Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkes iyimi nikitammm ?

koleramm? hürremcim? zuyalim ? bernardomm? haticemmm? ve daha daha herkes

hamişlerrr sizlere sesleniyorum bol bol hurma yiyinn emi demedi demeyin güzel bi hamişlik olur sizin için

kaynadi benim batim 6 haziran tontisim....yaz yaz yazz

hgordum canimmm, naber?? bende diyordumki ,bu zuyal verdi kiraya orta kati, kayboldu nasil gidiyor canim?

ayyyy sorma çok kötüyüm bi hastayım ki ayakta duramıyorum vallahi :2::2: ilaç falanda alamıyorum sen nasılsın halanlar gelmiş sanırım bi daha ki aya inşallah rabbim ne zaman ol derse :26:

hoşgeldin madamıııımmmm ay bayılırım hurmaya

madamımmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar karın ağrım başladı regl olcak galiba

ben hala regl olacakmışım gibi ağrı çekiyom ona takılma sen

hürremcim çok sevindim bebişim yaa böyle güzel şeyler duymak bizlere moral oluyorr inanınn devam devamm durmak yok herkes hamişim desin hadi bakalımm bayıs olmadı haziran olmadı temmuz ağustos hayat bize güzel şekeklerr

madamımmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben hala regl olacakmışım gibi ağrı çekiyom ona takılma sen

oyyy annem yaa bende özledim senii çok dün şimdi facete ne oldu ben kimseyi net göremedim ama bi tek seni anlayabildim oda yönetici vasfından ama yüzünüde kücücük gördüm fotoğraf çok minik kuzucummm eee başka kim kim ordaa baktım baktım anlamadım

kolera benim hiç ümidim yok ama allahtan ümit kesilme<z değilmi ama benim bu ay idrarımda intihab olmuştu intiab oluncada gebelik olmaz zaten

ayyyy sorma çok kötüyüm bi hastayım ki ayakta duramıyorum vallahi :2::2: ilaç falanda alamıyorum sen nasılsın halanlar gelmiş sanırım bi daha ki aya inşallah rabbim ne zaman ol derse :26:
he ya, geldide gittiler bile uyuzlar
napalim, kismet degilmis
insallah dedigin gibi gelecek ay'a

neler oluryor?? face'te sayfami actiniz

okunan selalar ve mübarek cuma günü hürmetine yaa rabbim tüm hamilelerimizin hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını tüm isteyenlerinde hayırlısıyla hamile olmalarını nasip et ALLAHIIMMM
(AMİİİİİİNNNNNNN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…