Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

HOPPALAAAA

oda nerden cikti bebeem ?? niye küs olalim tontish??? (az evvel sana batimi yaz yaz demedimmi?)

hayirdir.....keyfin yok galiba?? anlat hele....

herkese laf attın bana atmadın kurabiyemm batlarımız yakın benimki 7 senin 6 bişiyim yok bebişim sadece haftasonu ya yorgunluk sanırımm bide hafif mutsuzum nedensiz ama

töbe töbe niyeki başınızda mı beklemiş o şaşkoloz ya böle bir dönem de bir de böylelerine çatıyor ya insan diyorum sabrımızı deniyorlar. kan veriyorsun zaten ona sorduk mu hamilemiyiz değil miyiz diye
sen bakma ona kan sonucun inşallah olumlu çıkarrrr çıkmazsa da en azından her gün bunu düşünmezsin inan o da rahatlatıyor insanı.

herkese laf attın bana atmadın kurabiyemm batlarımız yakın benimki 7 senin 6 bişiyim yok bebişim sadece haftasonu ya yorgunluk sanırımm bide hafif mutsuzum nedensiz ama

afedersin tatlimm...(hakketten oylemi yapmisim??)
olurmu? ben hemde soru bile sordum sana yanilmiyorsam...:26:
kisss kiyamam sana, canim arkadasim.....hayirdir ? takma bak bebisi....sen etkilendin biliyorum ben, cok üzme kendini gercekten, nedensiz mutsuzum dersen aklima hemen bu gelir, sen anne olmayi cokk istiyorsun , dikkat et kendine tatlimmm, kaptirmayasin kendini ......cevrenide üzersin sonra.

bitanecik madamım benim zaaten yüzüm küçük yaaa şimdi ekleme talebini kabul ettim görürsün beni ben seni gördüm burdaki gibi tatlısın tam tahmin ettiğim gibi

kolera benim hiç ümidim yok ama allahtan ümit kesilme<z değilmi ama benim bu ay idrarımda intihab olmuştu intiab oluncada gebelik olmaz zaten

belli olmaz kız benim arkadaş bu şeklde hamile kaldı o da şaşırdı. 2 aylık hamile şimdi

amannn sorma ayağa kalktıkça çok feci sancı giiyo bana da benim adetlerim çok sancılı olur ilaçla geçirirdim ne zaman geçecek acaba bu sancılarrr

enim kasıklarım yanıyo yanmayla beraber adet sancısı gibi hafiiiiiften sızliiii :26:

günaydın kızlar...

günaydın ferimmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya ne oluyor kizlar? Nerdesiniz?? Kimse yok topikte....
benim raporlar var nikitam onları tamamlamaya çalışıyom. Bitsin dolu dolu gelcem inş. Ay başı daha yeni geçti bende ay sonuna doğru rutine döncem inş. Daha çok burda olurum gibime gelio

şşş faceçiler kaçıp kaçıp face mi gidiyorsunuz siz bizim buralarda yasaklı öle şeyler ona göre bizi de düşünün yahuuuu

burası gözbebeğim benim canımmmmmmmmmmm

yoookk çevremi üzmek istemem hele seni hiç istemem bilmeden de olsa üzdüysem özür dilerim nikitam paremm bu arada facete dün akşam grubun içinde bir çocuk vardı ben onu sen zannettim bebişim damadım gözüyle baktım ben onaaa

sende benim hayalimdeki simaya benziyorsun zaten konuşmalardan anlaşılıyodu kibarcık çıtı pıtı bişi olduğun tatlımm uzaktannn çoookk tatlı görünüyorsun maşallah yakından kimbilir bal kaymaksındır

aaaaaaaaaaa, sunlara bak , sayfa yapmislar kendilerine, ben yokum len aranizda, cocuk mocuk benim degil hehehehhe, bosuna damadim gözüyle bakmissin hayatim
ooohh, masallahh adi ne sayfanizin??

artık çıtı çıtılıktan çıkçam ama madamımm kilom zirve yapçak. Evlendikten sonra 8 kilo aldım onun üstüne bide gebelik kilosu ohh valla Ama söz verdim kendime doğumdan sonra bir bir vercem bütün kiloları

aaaaaaaaaaa, sunlara bak , sayfa yapmislar kendilerine, ben yokum len aranizda, cocuk mocuk benim degil hehehehhe, bosuna damadim gözüyle bakmissin hayatim
ooohh, masallahh adi ne sayfanizin??

mayıs çiçekleri bebişim gel sende yani ben girdim ama henüz hiç bi faaliyetim olmadı arkadaşlarla çaktırma ama onların çoğu faceten görüşüyoooo bizim buralarda face mase açılmadığı için napalım onlara katılamıyoss burdan ilk göz ağrımızdan devam ediyoruzz

ayyy koleramm, bende evlendigimde dal gibiydim, 52 kiloydum ....esimde filinta gibiydi (ayy, simdilerde kilolu filinta gurban olurum ona) evlendim birden 55 oldum, 5 aylik hamileyken 57 civariydim ...neyse , toparladim ama bidaha 52 olmadim hehheha
simdi ise 63 (oda olmazdi ama, hic dikkat etmedim ....)

Selam bende araniza yeni katiliyorum
cumaniz mübarek olsun bayanlar.rabbim herkezin gönlüne göre versin insaallah.
bir kac günden beri bu sayfada yazilanlari okuyordum ve üye olsammi olmasammi diye cok düsündüm. kendimi sizlere yakin gördügüm icin üye olamya karar verdiiiiiimmmm

Kızlar gebe kaldığınızda turkcellde bi yer var ona üye olun. 9 ay 10 gün die mesaj gelio hergün. Hergün takip ediyo bugün bebeğiniz şu kadarlık diyo gelişimi şöyle diyo şunlara dikkan edin diyo. Güzel birşey. Hamile yazın 2222 ye gönderin

hehehe ne güzel ömrü hayatım boyunca 52 kiloyu bırak 55leri filan bile göremedim bi evlenirken 59 kiloydum şimdi de 60 kiloyum ama Allahtan ben boyumdan kurtarıyorum zaten benim normalim hep 62dir zayıfım yani şuan kendime göre

bende giremiyorum face'e .....ama face'tede artik mecburi bulundugumu hissediyorum, sogudum gercekten, kimilerinin beni yanlis anladigini hissediyorum, kendi arkadaslarimin face'i olmasa gercekten kapatacagim face'imi birdaha acmamak icin, amaan bu konuda doluyum madamimmm .....

bence mübarek cuma günü ve saatinde verdiğin en doğru karar bu hoş geldin nartanem nurtanem birtanemmm de bakalım şimdi yaş kaç ve kaç yıllık evlilik hiç bebiş varmı bunları cevaplarsan testmizi geçmiş olacaksın şaka şşaka tanışma amaçlı hoşgeldin tekrardan burda herkes aynı konudan muzdarip iyi anlaşırızzz merak etme

eee sen çok zayıfsın nikitamm. bende 63 kiloyum doktor teyze çık tartıya dedi bi baktım 63. benim boy 1.68 ya çok göstermiyom allahtan kiloyu

aramıza hoşgeldin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…