- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.081
bende giremiyorum face'e .....ama face'tede artik mecburi bulundugumu hissediyorum, sogudum gercekten, kimilerinin beni yanlis anladigini hissediyorum, kendi arkadaslarimin face'i olmasa gercekten kapatacagim face'imi birdaha acmamak icin, amaan bu konuda doluyum madamimmm .....
hehehe ne güzel ömrü hayatım boyunca 52 kiloyu bırak 55leri filan bile göremedim bi evlenirken 59 kiloydum şimdi de 60 kiloyum ama Allahtan ben boyumdan kurtarıyorumzaten benim normalim hep 62dir zayıfım yani şuan kendime göre
eee sen çok zayıfsın nikitamm. bende 63 kiloyum doktor teyze çık tartıya dedi bi baktım 63. benim boy 1.68 ya çok göstermiyom allahtan kiloyu
ohhh iyi iyi yüreğime su serpildi koleram benimde boyum 172 kilom 60 bu konudada benziyoz selvi boylum al yazmalım bi benzemediğimiz yön hamişlikbende şimdi diyet yapıyorum baktım bu ay bebiş yokya hani ilerisi için hazırlık olsun diye tartıya çıkınca doktor baana zayıflada gel demesin sonram
eee sen çok zayıfsın nikitamm. bende 63 kiloyum doktor teyze çık tartıya dedi bi baktım 63. benim boy 1.68 ya çok göstermiyom allahtan kiloyu
aramıza hoşgeldin canımmm
genc kiz iken hep 52*53 kilo idim , hatirliyorum bir ara 48 bile olmustum ...igrencti yani. kiz boysuzum ben , minyon bidik biseyim.1.60 boyum var.... popom yere yakinbu konu vakti zamaninda canimi SIKTIGI olmustur, biraz yasimi kamufle eden cehrem var ( oyle diiiler:26:)
kilolu olmadim hic, bir hamileligimden sonra ...onuda verdim hemen . simdiki kilomuda indiririm istersem ama, icimden gelmiyor nedense, isteksizim.
aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kim seni yanlış anlıyor bebişim burdakilermii anlamadım da o yüzden soruyorum sen bilerek kimseyi kırmazsın genelde yazışmalarda mimikler çok iyi anlaşılmadığı için samimiyet anlaşılmayıp yanlış düşüncelere kaptırıyor insanı ister isteemezz o yüzden sen içini ferah tut kurabiyemmm
Sagol canim. cok seker, tatli dillisin bu arada.
eveettt basliyorum ozaman
26 yasindayim 3yillik evliyim. bir düsügüm oldu gecen yil. sebebini rabbim bilir. cocugum yok henüz. insaallah oda olur diye dua ediyorum. annelik cok güzel bi duygu olsa gerek. ben hamileligimde anlayamamistim annelik duygusunu ama kaybettikten sonra rüyalarimda yasiyordum. hamileligimi, dogumumu, emzirdigimi, hatta konustugunu bile görüyordum.
burda degil bebisim, face'te. ben oyle olunca ''cani sagolsun '' deyip geciyorum, kendimde ariyorum hatayi, demekki iyi aksettirememisim kendimi diyorum.bosver tontisim...bizim aramiz bozulmasinay madamimmm, inan bisey dedigim vakit aklima o an onun iki yönde bir anlam cikabilecegini düsünmeden diyebiliyorum, ama pozitif olan aklimda oldugu icin, karsimdakinin ilk etapta bu dedigimi negatif anlamda yoracagini hesap etmiyorum, kendim gibi biliyorumya
buda sanirim yükselenimin bana ettigi eziyet
Hosbulduk canimm. Nasilsin???
tamammm tamamm testimizi başarı ile tamamladınşimdi bize beklenen adet tarihini yazarsan (ki buna biz aramızda BAT diyoruz )koleram seni listemize ekler ilk sayfamızda bi listemiz var ordan takip edebilirsin hepimizi bende bu ay ümitliydim ama olmadı bende 7 aylık evliyim nasip kısmet rabbim ne zaman isterseeeee o zaman kabulüm
bat 28mayis. hadi hayirlisi bakalim. ilk sayfada derken anasayfadami bu liste bilgecim??
hoşgeldin canımm aramıza bu sayfanın altında sayfa sayıları yazıyo ya onun birincisinde canm listee
canim , aramiza hosgeldin...... hayirlisi olsun, Rabbim en tatlisini,en güzelini,sagliklisini versinSagol canim. cok seker, tatli dillisin bu arada.
eveettt basliyorum ozaman
26 yasindayim 3yillik evliyim. bir düsügüm oldu gecen yil. sebebini rabbim bilir. cocugum yok henüz. insaallah oda olur diye dua ediyorum. annelik cok güzel bi duygu olsa gerek. ben hamileligimde anlayamamistim annelik duygusunu ama kaybettikten sonra rüyalarimda yasiyordum. hamileligimi, dogumumu, emzirdigimi, hatta konustugunu bile görüyordum.
oooh, boylular arasinda kaldim tospaa gibineee sen çok zayıfsın nikitamm. bende 63 kiloyum doktor teyze çık tartıya dedi bi baktım 63. benim boy 1.68 ya çok göstermiyom allahtan kiloyu
ben kilolu gostermiyorum,ama 60in ustune cikmisim walla.....
senin boyun guzelll , bizim gelinde selvi boylu masallah, bayiliyorum ona....
ama yasimi gostermiyorum....bu konuda sansli hissediyorum kendimi , her ne kadar bu konuda canim SIKILDIYSADA, daha genc gostermem hosuma gidiyor. bazen illa yasimi demek zorunda kaliyordum benden kucuk olan beyefendilere ki mesafe alip abla desinler diye....
ohhh iyi iyi yüreğime su serpildi koleram benimde boyum 172 kilom 60 bu konudada benziyoz selvi boylum al yazmalım bi benzemediğimiz yön hamişlikbende şimdi diyet yapıyorum baktım bu ay bebiş yokya hani ilerisi için hazırlık olsun diye tartıya çıkınca doktor baana zayıflada gel demesin sonram
annneeeemm, yerim seniiigerek yok zaten nikitam kurabiyem çook tombik sayılmazsın bence düşünüyorum tahminlerime göre annem gibisin ve gayet fitsin yanii
canim , aramiza hosgeldin...... hayirlisi olsun, Rabbim en tatlisini,en güzelini,sagliklisini versin
oooh, boylular arasinda kaldim tospaa gibin
annneeeemm, yerim seniii
sagol nikitam hosbulduk. hepiniz tr.denmmisiniz? aranizda almanyadan katilan varmi?
Hosbulduk canimm. Nasilsin???
ahh ah bi zamanlar 56 kiloydum sonra bi baktım60 sonra bi baktım 63sonra bi bakıcam 85 :26:
canim , aramiza hosgeldin...... hayirlisi olsun, Rabbim en tatlisini,en güzelini,sagliklisini versin
sagol nikitam hosbulduk. hepiniz tr.denmmisiniz? aranizda almanyadan katilan varmi?
genelimiz evet nikitam sadece hollandadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?