Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kim seni yanlış anlıyor bebişim burdakilermii anlamadım da o yüzden soruyorum sen bilerek kimseyi kırmazsın genelde yazışmalarda mimikler çok iyi anlaşılmadığı için samimiyet anlaşılmayıp yanlış düşüncelere kaptırıyor insanı ister isteemezz o yüzden sen içini ferah tut kurabiyemmm

genc kiz iken hep 52*53 kilo idim , hatirliyorum bir ara 48 bile olmustum ...igrencti yani. kiz boysuzum ben , minyon bidik biseyim.1.60 boyum var.... popom yere yakin bu konu vakti zamaninda canimi SIKTIGI olmustur, biraz yasimi kamufle eden cehrem var ( oyle diiiler:26:)
kilolu olmadim hic, bir hamileligimden sonra ...onuda verdim hemen . simdiki kilomuda indiririm istersem ama, icimden gelmiyor nedense, isteksizim.

Sagol canim. cok seker, tatli dillisin bu arada.
eveettt basliyorum ozaman
26 yasindayim 3yillik evliyim. bir düsügüm oldu gecen yil. sebebini rabbim bilir. cocugum yok henüz. insaallah oda olur diye dua ediyorum. annelik cok güzel bi duygu olsa gerek. ben hamileligimde anlayamamistim annelik duygusunu ama kaybettikten sonra rüyalarimda yasiyordum. hamileligimi, dogumumu, emzirdigimi, hatta konustugunu bile görüyordum.

gerek yok zaten nikitam kurabiyem çook tombik sayılmazsın bence düşünüyorum tahminlerime göre annem gibisin ve gayet fitsin yanii

burda degil bebisim, face'te. ben oyle olunca ''cani sagolsun '' deyip geciyorum, kendimde ariyorum hatayi, demekki iyi aksettirememisim kendimi diyorum.bosver tontisim...bizim aramiz bozulmasin ay madamimmm, inan bisey dedigim vakit aklima o an onun iki yönde bir anlam cikabilecegini düsünmeden diyebiliyorum, ama pozitif olan aklimda oldugu icin, karsimdakinin ilk etapta bu dedigimi negatif anlamda yoracagini hesap etmiyorum, kendim gibi biliyorumya
buda sanirim yükselenimin bana ettigi eziyet

tamammm tamamm testimizi başarı ile tamamladın şimdi bize beklenen adet tarihini yazarsan (ki buna biz aramızda BAT diyoruz )koleram seni listemize ekler ilk sayfamızda bi listemiz var ordan takip edebilirsin hepimizi bende bu ay ümitliydim ama olmadı bende 7 aylık evliyim nasip kısmet rabbim ne zaman isterseeeee o zaman kabulüm

olabilir şekerim bana dilediğin gibi davranabilirsin ben hep pozitifffffffffffffffff

bat 28mayis. hadi hayirlisi bakalim. ilk sayfada derken anasayfadami bu liste bilgecim??

canim , aramiza hosgeldin...... hayirlisi olsun, Rabbim en tatlisini,en güzelini,sagliklisini versin

Hosbulduk canimm. Nasilsin???

iyiyim canım sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…