Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyim canım sağol sen nasılsın

iyiyim desem yalan olur ama mutsuzda değilim :S ya 8 aydır bir problemim olmadğı halde hamile kalamıyorum doktora gitcem bu ay nasipse ama gitmekte istemiyroum idrarımda inihap varmış bu ay hamilelik hayal mi anlayamıyorum bu ara tek mutlu olduğum durum papağanım onunla oyalanıyorum

ya kzılar bende feyse girmek istiyorum ama kocam beni keser diye korkuyorum sevmiyo feysi falan kendiside kullanmıyo bende istiyorum ama

üzülme hicranım yaa senle ben kendimizi hayvanlar alemine vermişiz sanırım benimde muhabbet kuşumla ördeğim var ikisini de çoooooooooook seviyorummmmmm:111:

canimm, SIKMA canini bos yere, doktora gitme zaten, olduda fikrini degistirdin ve gittin, sana derki ; en azindan 1 yil deneseydin, ne hemen geldin sen bosuna üzme kendini ....olur Rabbimin takdiriyle insallah.
ya kzılar bende feyse girmek istiyorum ama kocam beni keser diye korkuyorum sevmiyo feysi falan kendiside kullanmıyo bende istiyorum ama

sakaciiii
benimkide takilmaz feyse meyse, bazen bir okey atar okadar...ama banada karismaz , ister bakarim ister bakmam.... (ama o evdeyken onunla ilgilenmemi ister,yada ufaklikla .....)

ördekiiin mi var senin anaaam nasıl bakıyon

balla kaymakla besliyorm valla terasımız var çok büyük orda evi var paşalar gibi bakılıyor zuyalcim küçükkene koynumuzda uyutur öle yatağına koyardık aslında bebek bakımını onunla öğrendim sayılır o benim için ön alıştırma oldu aynen bir bebek gibiydi yaa şimdi eşşek kadar oldu o başka ama benim gözümde hala minnacık bi bebek

canım biz hanımlar daima uygun bi dille söylemesini çok iyi bilirizz grubumuzu anlat ona kızkıza olduğumuzu ve o yanındayken söz seninle ilgilenicem bakmam dersen izin veririmiş gibime geliyooo

amaaan bu erkekner nie böle yaff ne sinirrr

benimkide takılmaz pek. arada bi kapatalım şu feysleri der avcunu yala derim bende bizimkide foto sevmiyo. çalarlar fotolarını diyo :26: 1-2 tane foto koyuyorum bende o kadar

üzülme hicranım yaa senle ben kendimizi hayvanlar alemine vermişiz sanırım benimde muhabbet kuşumla ördeğim var ikisini de çoooooooooook seviyorummmmmm:111:

ayyy, madamimmm, bizimde oglan icin iki muhabbet kuslari almistik, ailecek kus diye hitab edildigimiz icin tam yerinde bir evcil hayvan secimi olmustu bizim icün
isimleride ,abdulheyle mematiydi, kafesi temizlerken (damadinda o vakitler biraz daha kücüktü)
kafesin üst kismini kaldirdigi gibi (arkamdan, ikaz etmistim ,dinlemedi velet) iki kusta PIRRRR diye uctular , ogün bugündur haber alamadik ikisindende, neyse , simdilerde baliklarimiz var...gecen bir tane daha aldim , bu sabah mefta olmustu son aldigim,
satan kizda ikaz etmisti, bunu hasat ederler diye ama, ne yaparsin ...cocugum istedi, kiramadim aldim , 1 hafta cekmedi gelisi ve gitti balik

bende acayip derecede kedileri seviyorum. küçüklüğüm bi kedimiz vardı onla geçti. onu kaçırdı kiracı. gitti tekirbekirim sonra bi kedi daha aldık ama istemedim tekirbekir diye tutturdum annemde yeni alınan kediyi geri vermişti

ayyyyy canimmm, kedileri bende coook ama cokkkk seviiyorummmm, tüy birakmasalar, esimde istese hemen alirdimmmm......(bekarken nerden bulduysak almistik, cici koymustuk adini, kardeslerimde bayilirlardi , ama anam ne etti etti ve evden uzaklastirdi,tabi evde bizler yokken!)

benm de bi köpişim var. hayvanları çooookkkkk seviorummm. düşümü çok seviorum. onsuz bir hayat düşünemiorum yaaaa

ay nikitam gülimmi ağlimmi anlamadım yazık olmuş hayvanlara ama kuşlara üzüldüm ne yalan söylim valla benim en sevdiğim hayvanlar muhabbet kuşları bende bi tane var oturup seninle muhabbet eder resmen cümleler kuruyor artık ama aklınızda olsun muhabbet kuşunu evcil olsun istiyorsan tek alıcaksın ve erkek olucak biraz ilgi biraz şevkat 2 aya aklamaz senin dediklerini der

ya birde alt katta komşu var yeni bebeği oldu gece gündüz bebek sesi vıyak vıyak kedi gibi miyavlıyo aşağı inip niye ağlıyo bu bebek diyesim geliyo

ya birde alt katta komşu var yeni bebeği oldu gece gündüz bebek sesi vıyak vıyak kedi gibi miyavlıyo aşağı inip niye ağlıyo bu bebek diyesim geliyo

hımmmm şimdi bu iyi bişi mi kötü anlamaız biz tam uyku vaktinde bi bebek sesi evin içinde demekki rabbim sabrını veriyorki bakılıyorrr Allahtan çok uykuyla aram yok bebişlerinizi bana bırakabilirsinizz

kardesimin cüce papagani var madamm, bir gormelisin ,cokkk tatliii...gelip kardesimin agzindan cerez aliyor, illa ilgi istiyor, gelinin basina konuyor , kardesim islik calip seslendiginde hemen omzuna konuyor, acaip biseyyy, cokkkk tatliii cokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…