- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.101
ben bi gidip gelcem nikitammmm muckksssss
canim , aramiza hosgeldin...... hayirlisi olsun, Rabbim en tatlisini,en güzelini,sagliklisini versin
sagol nikitam hosbulduk. hepiniz tr.denmmisiniz? aranizda almanyadan katilan varmi?
bende dis hatlardan baglaniyorum buraya nartanesi,,,,sen almanya'dami yasiyorsun canim?
iyiyim canım sen nasılsın ?
ahh ah bi zamanlar 56 kiloydum sonra bi baktım60 sonra bi baktım 63sonra bi bakıcam 85 :26:
yok koleram o kadar görmezsin inşallah canımmmm
iyim canım sağol sen nasılsın
iyiyim desem yalan olur ama mutsuzda değilim :S ya 8 aydır bir problemim olmadğı halde hamile kalamıyorum doktora gitcem bu ay nasipse ama gitmekte istemiyroum idrarımda inihap varmış bu ay hamilelik hayal mi anlayamıyorum bu ara tek mutlu olduğum durum papağanım onunla oyalanıyorum
üzülme hicranım yaa senle ben kendimizi hayvanlar alemine vermişiz sanırım benimde muhabbet kuşumla ördeğim var ikisini de çoooooooooook seviyorummmmmm:111:
canimm, SIKMA canini bos yere, doktora gitme zaten, olduda fikrini degistirdin ve gittin, sana derki ; en azindan 1 yil deneseydin, ne hemen geldiniyiyim desem yalan olur ama mutsuzda değilim :S ya 8 aydır bir problemim olmadğı halde hamile kalamıyorum doktora gitcem bu ay nasipse ama gitmekte istemiyroum idrarımda inihap varmış bu ay hamilelik hayal mi anlayamıyorum bu ara tek mutlu olduğum durum papağanım onunla oyalanıyorum
ya kzılar bende feyse girmek istiyorum ama kocam beni keser diye korkuyorum sevmiyo feysi falan kendiside kullanmıyo bende istiyorum ama
ördekiiin mi var senin anaaam nasıl bakıyon
ya kzılar bende feyse girmek istiyorum ama kocam beni keser diye korkuyorum sevmiyo feysi falan kendiside kullanmıyo bende istiyorum ama
canimm, SIKMA canini bos yere, doktora gitme zaten, olduda fikrini degistirdin ve gittin, sana derki ; en azindan 1 yil deneseydin, ne hemen geldinsen bosuna üzme kendini ....olur Rabbimin takdiriyle insallah.
sakaciiii
benimkide takilmaz feyse meyse, bazen bir okey atar okadar...ama banada karismaz , ister bakarim ister bakmam.... (ama o evdeyken onunla ilgilenmemi ister,yada ufaklikla .....)
üzülme hicranım yaa senle ben kendimizi hayvanlar alemine vermişiz sanırım benimde muhabbet kuşumla ördeğim var ikisini de çoooooooooook seviyorummmmmm:111:
ayyy, madamimmm, bizimde oglan icin iki muhabbet kuslari almistik, ailecek kus diye hitab edildigimiz icin tam yerinde bir evcil hayvan secimi olmustu bizim icün
isimleride ,abdulheyle mematiydi, kafesi temizlerken (damadinda o vakitler biraz daha kücüktü)
kafesin üst kismini kaldirdigi gibi (arkamdan, ikaz etmistim ,dinlemedi velet) iki kusta PIRRRR diye uctular, ogün bugündur haber alamadik ikisindende, neyse , simdilerde baliklarimiz var...gecen bir tane daha aldim , bu sabah mefta olmustu son aldigim,
satan kizda ikaz etmisti, bunu hasat ederler diye ama, ne yaparsin ...cocugum istedi, kiramadim aldim , 1 hafta cekmedi gelisi ve gitti balik
bende acayip derecede kedileri seviyorum. küçüklüğüm bi kedimiz vardı onla geçti. onu kaçırdı kiracı. gitti tekirbekirimsonra bi kedi daha aldık ama istemedim tekirbekir diye tutturdum annemde yeni alınan kediyi geri vermişti
ayyy, madamimmm, bizimde oglan icin iki muhabbet kuslari almistik, ailecek kus diye hitab edildigimiz icin tam yerinde bir evcil hayvan secimi olmustu bizim icün
isimleride ,abdulheyle mematiydi, kafesi temizlerken (damadinda o vakitler biraz daha kücüktü)
kafesin üst kismini kaldirdigi gibi (arkamdan, ikaz etmistim ,dinlemedi velet) iki kusta PIRRRR diye uctular, ogün bugündur haber alamadik ikisindende, neyse , simdilerde baliklarimiz var...gecen bir tane daha aldim , bu sabah mefta olmustu son aldigim,
satan kizda ikaz etmisti, bunu hasat ederler diye ama, ne yaparsin ...cocugum istedi, kiramadim aldim , 1 hafta cekmedi gelisi ve gitti balik
canım biz hanımlar daima uygun bi dille söylemesini çok iyi bilirizz grubumuzu anlat ona kızkıza olduğumuzu ve o yanındayken söz seninle ilgilenicem bakmam dersen izin veririmiş gibime geliyooo
ya birde alt katta komşu var yeni bebeği oldu gece gündüz bebek sesi vıyak vıyak kedi gibi miyavlıyo aşağı inip niye ağlıyo bu bebek diyesim geliyo
ay nikitam gülimmi ağlimmi anlamadım yazık olmuş hayvanlara ama kuşlara üzüldüm ne yalan söylim valla benim en sevdiğim hayvanlar muhabbet kuşları bende bi tane var oturup seninle muhabbet eder resmen cümleler kuruyor artık ama aklınızda olsun muhabbet kuşunu evcil olsun istiyorsan tek alıcaksın ve erkek olucak biraz ilgi biraz şevkat 2 aya aklamaz senin dediklerini der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?