Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

oooooooooooooooooooo sen benim muhabbetimi bi görsen istediğim melodi ile ıslık çalıyorum aynısını yapıyor yaa inanamazsın zaten hep üstümüzde başka yere hayatta konmaaz insancıl yani hatta biz ona eş alalım dedik paramparça etti hayvanı istemedi yüüz bile vermedi

inş.ben olucam.bakalım testin ne çıkacak.saat 2 de çıkacak sonuclar ben 3 de almaya gidecegim kalbim yerinden fırlayacak ya:)dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var
:18::18::18:
hayirlisi olsun canimmmm, bekliyoruzzzz
bebişim benimde faceim var ama ayda yılda bir bakıyorum o yüzden burası da benim için daha iyi eve gidince net açmak aklıma bile gelmezz

oyyyy, bana kalsa bende hic bakmak istemiyorum tatlim, cevrem elektronik haberlesmeyi kessede bende bakmasam....gercekten vakit kaybi diye kendime kiziyorum, isteyken güzel ama
sizi en guzele emanet ediyorum can yoldaslarimmmm (hehehhe idealist anne adaylariii)
ben cikiyorummmm, is bittiiiii.....kendinize iyi bakin, eger vaktim olursa hafta sonu bakarim topige , sizi seviyorum canlar....iyi haftasonu diliyorum hepinize

kendine iyi bak nikitammm öpüldün kocaman

son yarım saat:18::18::18::18::18::18:
allahım lütfen iyi haberlere döneyim hastaneden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…