- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.121
Neden bugün hiç hamiş haberi yok yaaaa(((
:) :) yok ben en iyiysi bu klupten devam edicem ölmeye niyetim yok daha bebeğim bile yok
inş.ben olucam.bakalım testin ne çıkacak.saat 2 de çıkacak sonuclar ben 3 de almaya gidecegim kalbim yerinden fırlayacak ya:)dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var
inş.ben olucam.bakalım testin ne çıkacak.saat 2 de çıkacak sonuclar ben 3 de almaya gidecegim kalbim yerinden fırlayacak ya:)dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var
kardesimin cüce papagani var madamm, bir gormelisin ,cokkk tatliii...gelip kardesimin agzindan cerez aliyor, illa ilgi istiyor, gelinin basina konuyor , kardesim islik calip seslendiginde hemen omzuna konuyor, acaip biseyyy, cokkkk tatliii cokkkkk
:18::18::18:inş.ben olucam.bakalım testin ne çıkacak.saat 2 de çıkacak sonuclar ben 3 de almaya gidecegim kalbim yerinden fırlayacak ya:)dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var
bebişim benimde faceim var ama ayda yılda bir bakıyorum o yüzden burası da benim için daha iyi eve gidince net açmak aklıma bile gelmezz
:18::18::18:
oyyyy, bana kalsa bende hic bakmak istemiyorum tatlim, cevrem elektronik haberlesmeyi kessede bende bakmasam....gercekten vakit kaybi diye kendime kiziyorum, isteyken güzel ama
sizi en guzele emanet ediyorum can yoldaslarimmmm (hehehhe idealist anne adaylariii)
ben cikiyorummmm, is bittiiiii.....kendinize iyi bakin, eger vaktim olursa hafta sonu bakarim topige , sizi seviyorum canlar....iyi haftasonu diliyorum hepinize
kızlar yumurtalıklarda iltihap olduğu zaman akıntı olur demi
kızlar bana bi cevap yok mu
bebişim ben hiç bilmiyom bu konuyla ilgili bişicik valla
ohhh yaa nezamandır kasıklarımda ara ara bir ağrı oluo. resmen iki yumurtalığımı da hissediorum. bazen ikisine birden bazen tek tarafa girio. anlamadım gitti.
bebişim ben hiç bilmiyom bu konuyla ilgili bişicik valla
kızlar bana bi cevap yok mu
evet canim akintin cok olur ozaman, birde koku gelir
kızlar peki doktora gitsem mi acaba. daha adetim bitmeden başladı bu ağrı. biraz daha geç olsa yumurtluyorum dicem ama
evet bu durumda en uygunu doktora gidilmesi
evet bu durumda en uygunu doktora gidilmesi
adetliykende bu tür agrilarin olmasi normal benim bildigim. tabi herkezde farklidir. bazilari adetliyken yerde kivranir sancidan bazilari ise hafif bas agrisiyla atlatir adet dönemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?