- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.141
inşallah kist falan yoktur. en son gittiğimde hiç bişey yoktu. ama şimdi olmayacağı anlamına gelmior. korkuyorum.
son yarım saat:18::18::18::18::18::18:
allahım lütfen iyi haberlere döneyim hastaneden
hicbirseyi takma kafana canim. benim bundan 1ay önce kist vardi, kendiliginden gitti. moralini düzgün tutmalisin bak gör ozaman hersey pozitif olacak insaallah
son yarım saat:18::18::18::18::18::18:
allahım lütfen iyi haberlere döneyim hastaneden
bebeğim benmde 6 cmlik kistim vardı düşük yaptığımda senn dediğin gibi kendilinden geçti. ama şimdi tam bebek isterken ister istemez kafaya takıyosun
kac aylikti düsdügünde?bende bi düsük yaptim. benim 7haftalikken kalbi durmus. doktora gittigimde 3aylik oldu demesini beklerken kalbi durdugunu ögrendim. kanamam olmadi sadece bi bicak saplantisi gibi bi agrim vardi son zamanlarda
merhaba kızlar sihiradadan haberi olan var mı akşam çift çizgiyi silik gördüm bugün için hastaneye gitcem diyodu?
bu arada ben dayanamaıdm bata 5 gün kala o bebe time testinden yaptım sonuç tek çizgiyi yedim.
canm benm tepkin süper yalnız.
arkadaslar ben bugun dun kontrole gıttım yumurtalar tam buyumemiş yarın tekrar gel dedi bugun sabah gıttım çatlamış iğneye gerek kalmadı dedi ilişki önerdi hemen,dedım bu saatte kocayı nerden bulayım
iste benimde dün aksam agrilarim bu yüzdenmis.yumurtalik catlamis. ama agridan insan duramiyorki ne yapsin.
ama ben naptım fazla zmn harcamadım arabamla gıttım aldım kocayı eve getırdım işimi gordum yolladım gerisin geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?