Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hicbirseyi takma kafana canim. benim bundan 1ay önce kist vardi, kendiliginden gitti. moralini düzgün tutmalisin bak gör ozaman hersey pozitif olacak insaallah

bebeğim benmde 6 cmlik kistim vardı düşük yaptığımda senn dediğin gibi kendilinden geçti. ama şimdi tam bebek isterken ister istemez kafaya takıyosun

aldım randevuyu pazartesi inşallah gidicem. aklımda soru kalmasın. bugünlerde habire doktorlardayız allah sonumuzu hayır etsin

bebeğim benmde 6 cmlik kistim vardı düşük yaptığımda senn dediğin gibi kendilinden geçti. ama şimdi tam bebek isterken ister istemez kafaya takıyosun

kac aylikti düsdügünde?bende bi düsük yaptim. benim 7haftalikken kalbi durmus. doktora gittigimde 3aylik oldu demesini beklerken kalbi durdugunu ögrendim. kanamam olmadi sadece bi bicak saplantisi gibi bi agrim vardi son zamanlarda

merhaba kızlar sihiradadan haberi olan var mı akşam çift çizgiyi silik gördüm bugün için hastaneye gitcem diyodu?

kac aylikti düsdügünde?bende bi düsük yaptim. benim 7haftalikken kalbi durmus. doktora gittigimde 3aylik oldu demesini beklerken kalbi durdugunu ögrendim. kanamam olmadi sadece bi bicak saplantisi gibi bi agrim vardi son zamanlarda

ben hamile olduğumu öğrendim kan testiyle. doktor çok küçük daha dedi. 3 4 haftalık bişeydi. pazartesi öğrendim. cumaya doktor çağırdı. cuma günü kanamam başladı. 1 aylık falandı heralde.

leader süpersiin ya ayni hatayi bende dün yaptim. dayanamadim kasiklarimda agri vardi sanki birsey düsecekmis gibiydi gittim test yaptim negatif.bugünde doktora gittim, meger yumurta catliyor.ama insan birazda rahatliyor. nedenmi? sonucu beklemek daha zor oluyor, stres yapiyor insan.

aman puf o kasık ağrıma saten bıktırdı beni 10 gündür dün felçli gibiydim bugün şükür iyiyim sanki hiç ağrım yok gibi hayırdır inşallah:44:

arkadaslar ben bugun dun kontrole gıttım yumurtalar tam buyumemiş yarın tekrar gel dedi bugun sabah gıttım çatlamış iğneye gerek kalmadı dedi ilişki önerdi hemen,dedım bu saatte kocayı nerden bulayım

arkadaslar ben bugun dun kontrole gıttım yumurtalar tam buyumemiş yarın tekrar gel dedi bugun sabah gıttım çatlamış iğneye gerek kalmadı dedi ilişki önerdi hemen,dedım bu saatte kocayı nerden bulayım

iste benimde dün aksam agrilarim bu yüzdenmis.yumurtalik catlamis. ama agridan insan duramiyorki ne yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…