- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.161
alemsin kiz. benimki iste ben nasil alayim? dün catladi daha yeni bugünde olur herhalde dimi?
negatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm
alemsin kiz. benimki iste ben nasil alayim? dün catladi daha yeni bugünde olur herhalde dimi?
negatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm
üzülme haticem. rabbim senin icin hayirlisini verir insaallah. adetin düzelsin insaallah birdahaki ay olur güzelim daha gencsin. saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin allah hepimize insaallah. birde cocuklarimizi saglikli kucagimiza aldikma cok sükür deriz hep beraber.
olur da ilk olarak gecıkmemesı gerek ya bu arada ben ebeyim bana çok bilmiş demeyin hee
olur da ilk olarak gecıkmemesı gerek ya bu arada ben ebeyim bana çok bilmiş demeyin hee
amin canım dogru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun
gercekten ebemisin??
gercekten ebemisin??
evet ebeyim cnm neler doğurttum ama bende tık yok bi düşük yaptım
sana hiç bişi dermiyiz yaww alemsin sen bizim biricik ebemizsin
şimdi benim sana bi sorum olacak bu ay ovulasyon çıbıklarından aldım adet döngüm 26 günde bir bugünde adetimin 2. günü sence ne zaman başlamalıyım yumurtlamamı ölçmeye biçmeye
hmmmm ozaman bendemi hazirani bekleyecegim???bu ay calismalara sonmu vereyim ebe hanim???
hayırlısı cnm..en kısa zamanda olur bebeğin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?