Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

negatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm

negatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm

üzülme haticem. rabbim senin icin hayirlisini verir insaallah. adetin düzelsin insaallah birdahaki ay olur güzelim daha gencsin. saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin allah hepimize insaallah. birde cocuklarimizi saglikli kucagimiza aldikma cok sükür deriz hep beraber.

4 gün kaldı bat ıma ama çok gerginim her adet öncesi böyle olur ben de..sinirlerim baya bi gevser..havalardandır diye teselli ediyorum kendimi ama sanırım bende hamile değilim

amin canım dogru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun

amin canım dogru söylüyorsun hayırlısı neyse o olsun

haticem bidahaki aya hazırla kendini benim gibi tamam mı bol bol dua edicez bigün bizde anne olucaz inşallahh rabbim sağlıklı sıhhatli versin önemli olan bu istediğimiz an veripte sağlıksız çocuklar vermesin inşallah bebeim tabi öyle olursa onada razıyız ama önemli olan hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olsun tamam mıı üzülme sakın

olur da ilk olarak gecıkmemesı gerek ya bu arada ben ebeyim bana çok bilmiş demeyin hee

sana hiç bişi dermiyiz yaww alemsin sen bizim biricik ebemizsin
şimdi benim sana bi sorum olacak bu ay ovulasyon çıbıklarından aldım adet döngüm 26 günde bir bugünde adetimin 2. günü sence ne zaman başlamalıyım yumurtlamamı ölçmeye biçmeye

ay saol efem teşekkuru bır borc bılırım cnm bende 26 gunde bir oluyorum benim yumurtam bu ay 12.gun catladı ıgneye gerek kalmadı 26 dan 14 çıkar 12.gune denk gelıyo işte ama bu ortalama bır deger her ay değişebılır stres,sıkıntı,vs sen 10.gunden ıtıbaran başla çıbıklarına

herkese merhaba hürremx senin adına çok sevindim,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…