Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

insanlar insanlar offffffff ne sinir. bana da herkes soruyodu yaaaaaaa sanki aile planlamamı onlara göre yapças hayret bişi yaa

Kızlaaaar bugün giremedim, ve güzel bi gün geçirdim diyemicem, bi arkadaş bebeğini düşürdü 3 aylık, canım sıkıldı. Kabus dolu bi gece de geçirmiştim zaten, çok huzursuz uyandım. yarın daha güzel bi güne başlamayı umut ediyorum.

Canım arkadaşlarım, sırdaşlarım deşifre ederim size kendimi feda olsun, bugün yazılanları okuyamadım bi iki sayfaya baktım da hemen cvp yazayım dedim. Şimdi kaçıyorum. Herkes iyi, herşey yolundadır umarım. Bu arada ben regl olmadım ama biliyorum en azından güzel haber yok, iyi ki testi yaptırdım dün yoksa kesin hamileyim derdim bi de bugün mide bulantım çok vardı yemek bile yiyemedim, üşüttüm galiba.

kızlar bişi sorcam,sitedeki diğer forumlarda falan bebeyağı ya da zeytinyağı kayganlaştırıcı olarak kullananlar var okuduğum kadarıyla,hatta forumun birinde bebeyağını doktor önermiş kuruluk varsa diye.şunu merak ettim,zeytinyağı doğal ya,acaba spermleri öldürürmü ki? :26: Bebeyağında kimyasallar illaki vardır da acaba zeytinyağında durum nedir ki?Kimya bilgisi olan falan var mı?Cidden merak ettim,ilginç geldi

migicim şekercim...bizim kendi vajina sıvımız bile asidik yapısından dolayı spermleri öldürüyor... kulandığın pek çok kayganaştırıcı ve tükürük te aynı şekilde zararlı.... ben geçen ay preseed diye bi jel aldım.onu kullanıcam adetim geçince...hem zararsız bi kayganaştırıcı hem de içeriğindeki bazı maddeler sayesinde spermin yumurtaya daha hızlı hareket edip daha uzun yaşamasını sağlıyor..pek çok kişi denemesinin ilk yada ikinci ayında hamile kamış...fikir edinmek istersen google da bi arat istersen

onu duydum canım,hatta bu forumların birinde okumuştum,Ben zeytinyağını merak ettim ,hani doğal ya o nedenle...

vajına sıvısı sperm öldurmez,spermin motılıtesıne(hareketlılığine) yada olmesıne neden olacak şeyler;kadın vajınasını sıcak suyla yıkamak,kayganlaştırıclar,tukuruk,erkeğin ilişkıden önce sıcak suyla orasını yıkaması vs

peki zeytinyağı içerik olarak öldürür mü?hani doğal ya,o nedenle sordum

Gerçekten kımseye anlatılmıyor bu gibi seyler hele cocugu olan kıslere aslaa ...
Amann sende ne kadar sıkıntı yapıyorsun rahat ol biraz diyenmı ararsın , off olduktan sonrada bıkacaksın rahatına bak diyenmı... Dalga gecer gibi tamamen soguyorum cevremdekı ınsanlardan evlenmısler hemen cocuk sahıbı olmuslar bıde genc yasta simdide öyle havaya konusuyorlar Acaba Bizim çektigimiz sıkıntıları cekselerdi böyle konusabılırlermıydı cok merak edıyorum Cok canım yanıyor
Allah hepimize Nasip eder İnşallah ta bize karsı konusanların agzı kapanır Coookk istiyorumm yaa gözleriyle baksın ışıl ışıl gülümsesin yüzüme acayip bi duygu Off Sabır yarabbımm

negatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm

haticem üzülme nolur bidaha ki aya kısmet Allahın taktiri bebeğim. inşallah bidahaki aya hamile kalırsın dua edelim.

personall -durum nedir ?
Haticemm- haziran bat nedir meleğim ?
gulburak -durum nedir?
sihirliada -durum nedir?
snek18 - durum nedir ?
22012010 - durum nedir ?
tolsan - durum nedir?

arkadaşlar günü geçen arkadaşlar belki yazmıştır ama gözden kaçırmış olabilirim. yardımcı olurmusunuz :26:

kolerammm günaydınn

pek belirtim klmadı canım, demek hepsi psikolojikmiş
Bugun keseme bakıcazz
Sen naptın kuzum?

ay benim moralim çok bozuk. Dr mu hiç sevmedim. çok ilgisiz alakasız. Güya özel hastane ama çokk kalabalıktı. çok yoruldum geçen salı. Bu salıya randevu verdi ama gitmicem. Başka bi dr buldum kendime perşembe gününe randevu aldım. Perşembe gitçem. Ancak perşembeye randevu alabildim yaw. Doğuran doğurana mübarek

hiç sorma ben de memnun değilim, her yer kalabalık bebem, bana da sunu yap,bunu yapma demedi hiç, ne kan ne de idrar örneği aldı, en azından seninki onu yapmış,ben de arayıştayım, keşke aynı sehirde olsak da aynı yere gitseydik

Aynı dertten muzdaribim canım çarşamba gününden beri dr arayışındaydım.Nereyi hangi dr tavsiye üzerine arasam 23 Mayıstan sonrasına gün veriyorlar.ALLAH'tan 1 tane buldum oda salı akşam üstüne buldum.Bakalım hayırlısı inşallah memnun kalırım dr dan.

doktorlar olan elektrik çok önemli yaa insanın siniri bozuluyo :26: Düşün ben hamileyim ama ne kadar olduğunu bile bilmiyorum yaw. Hangi şehirdesin sen canım

hadi hayırlısı olsun canım inşallah memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…