- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.181
canımmm saçmalama, hiç olur mu öyle şey, ama bizim facedeki sayfayı kimse göremiyor zaten,için rahat olsun, sen ne zaman istersen bana kendini deşifre edebilirsin tatlım, kim oldugunu merak ettim ama o kadar da önemli degil, tanısam da tanımasam da sneğimsin :)
kızlar bişi sorcam,sitedeki diğer forumlarda falan bebeyağı ya da zeytinyağı kayganlaştırıcı olarak kullananlar var okuduğum kadarıyla,hatta forumun birinde bebeyağını doktor önermiş kuruluk varsa diye.şunu merak ettim,zeytinyağı doğal ya,acaba spermleri öldürürmü ki? :26: Bebeyağında kimyasallar illaki vardır da acaba zeytinyağında durum nedir ki?Kimya bilgisi olan falan var mı?Cidden merak ettim,ilginç geldi
migicim şekercim...bizim kendi vajina sıvımız bile asidik yapısından dolayı spermleri öldürüyor... kulandığın pek çok kayganaştırıcı ve tükürük te aynı şekilde zararlı.... ben geçen ay preseed diye bi jel aldım.onu kullanıcam adetim geçince...hem zararsız bi kayganaştırıcı hem de içeriğindeki bazı maddeler sayesinde spermin yumurtaya daha hızlı hareket edip daha uzun yaşamasını sağlıyor..pek çok kişi denemesinin ilk yada ikinci ayında hamile kamış...fikir edinmek istersen google da bi arat istersen
migicim şekercim...bizim kendi vajina sıvımız bile asidik yapısından dolayı spermleri öldürüyor... kulandığın pek çok kayganaştırıcı ve tükürük te aynı şekilde zararlı.... ben geçen ay preseed diye bi jel aldım.onu kullanıcam adetim geçince...hem zararsız bi kayganaştırıcı hem de içeriğindeki bazı maddeler sayesinde spermin yumurtaya daha hızlı hareket edip daha uzun yaşamasını sağlıyor..pek çok kişi denemesinin ilk yada ikinci ayında hamile kamış...fikir edinmek istersen google da bi arat istersen
vajına sıvısı sperm öldurmez,spermin motılıtesıne(hareketlılığine) yada olmesıne neden olacak şeyler;kadın vajınasını sıcak suyla yıkamak,kayganlaştırıclar,tukuruk,erkeğin ilişkıden önce sıcak suyla orasını yıkaması vs
canım benimm hepinizi çok seviyorumm kimseye anlatamıyosunn bunları yakın arkadaşlarımın hepsi çocuk sahibi kimseye anlatsanda olan olmayanın derdinden anlamazkiibiz burda genelde aynı şeylerden muzdarip olduğumuz için konuşabiliyoruzz canlarım benimm
bu bebekler bu kadar nazlı yaaa gelince artık poposuna poposuna şöle sevgi tokatından vurmak lazım niye geç kaldın diee :90::90:
negatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm
kolerammm günaydınnpersonall -durum nedir ?
Haticemm- haziran bat nedir meleğim ?
gulburak -durum nedir?
sihirliada -durum nedir?
snek18 - durum nedir ?
22012010 - durum nedir ?
tolsan - durum nedir?
arkadaşlar günü geçen arkadaşlar belki yazmıştır ama gözden kaçırmış olabilirim. yardımcı olurmusunuz :26:
pek belirtim klmadı canım, demek hepsi psikolojikmişgünaydın bebeğimm nasıl gidiyo gebelik
pek belirtim klmadı canım, demek hepsi psikolojikmiş
Bugun keseme bakıcazz
Sen naptın kuzum?
hiç sorma ben de memnun değilim, her yer kalabalık bebem, bana da sunu yap,bunu yapma demedi hiç, ne kan ne de idrar örneği aldı, en azından seninki onu yapmış,ben de arayıştayım, keşke aynı sehirde olsak da aynı yere gitseydikay benim moralim çok bozuk. Dr mu hiç sevmedim. çok ilgisiz alakasız. Güya özel hastane ama çokk kalabalıktı. çok yoruldum geçen salı. Bu salıya randevu verdi ama gitmicem. Başka bi dr buldum kendime perşembe gününe randevu aldım. Perşembe gitçem. Ancak perşembeye randevu alabildim yaw. Doğuran doğurana mübarek
ay benim moralim çok bozuk. Dr mu hiç sevmedim. çok ilgisiz alakasız. Güya özel hastane ama çokk kalabalıktı. çok yoruldum geçen salı. Bu salıya randevu verdi ama gitmicem. Başka bi dr buldum kendime perşembe gününe randevu aldım. Perşembe gitçem. Ancak perşembeye randevu alabildim yaw. Doğuran doğurana mübarek
günaydın kızlar çalışıyormusunuz bugün
ben evdeyim canım, sen?:)günaydın kızlar çalışıyormusunuz bugün
hiç sorma ben de memnun değilim, her yer kalabalık bebem, bana da sunu yap,bunu yapma demedi hiç, ne kan ne de idrar örneği aldı, en azından seninki onu yapmış,ben de arayıştayım, keşke aynı sehirde olsak da aynı yere gitseydik
aynı dertten muzdaribim canım çarşamba gününden beri dr arayışındaydım.nereyi hangi dr tavsiye üzerine arasam 23 mayıstan sonrasına gün veriyorlar.allah'tan 1 tane buldum oda salı akşam üstüne buldum.bakalım hayırlısı inşallah memnun kalırım dr dan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?