- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.201
rüyamda 2 gecedir üst üste kendımı test yapmış ve 2 cizgi çıkmış görüyorum.bi mutlu oluyorum bi sevınıyorum.öle uyanıyorum.
allahım yaşatmayı nasip etsin. kimsecikler yok ama paylaşmak ıstedım işte:26:
personall -durum nedir ?
Haticemm- haziran bat nedir meleğim ?
gulburak -durum nedir?
sihirliada -durum nedir?
snek18 - durum nedir ?
22012010 - durum nedir ?
tolsan - durum nedir?
arkadaşlar günü geçen arkadaşlar belki yazmıştır ama gözden kaçırmış olabilirim. yardımcı olurmusunuz :26:
canım inşaallah rüyanın gerçek olduğunu da görürsün rabbim gönlüne göre versinnrüyamda 2 gecedir üst üste kendımı test yapmış ve 2 cizgi çıkmış görüyorum.bi mutlu oluyorum bi sevınıyorum.öle uyanıyorum.
allahım yaşatmayı nasip etsin. kimsecikler yok ama paylaşmak ıstedım işte:26:
ama ben naptım fazla zmn harcamadım arabamla gıttım aldım kocayı eve getırdım işimi gordum yolladım gerisin geriye
personall -durum nedir ?
Haticemm- haziran bat nedir meleğim ?
gulburak -durum nedir?
sihirliada -durum nedir?
snek18 - durum nedir ?
22012010 - durum nedir ?
tolsan - durum nedir?
arkadaşlar günü geçen arkadaşlar belki yazmıştır ama gözden kaçırmış olabilirim. yardımcı olurmusunuz :26:
tolsenimm, canımm, çok tebrik ederim, senin yumurtlaman geç olmuştu,demek ondan çıkmamış kuzumherkese selam özellikle koleram sana :) mutlu haberi dün yani ayın 14ünde aldım evet ben de hamileyim şükürler olsun ki. bu arada ayın 13üne kadar yaptığım tüm testler negatifti. hatta 13ü akşam üstü dr gittim vaginal ulturason la baktı ve yok sana söktürücü yazıyorum hemen kullan dedi. bir de hormon testi istedi prolaktin - tsh ve beta hcg ertesi gün yani dün sonuçlar çıkınca öğrendik ve şok oldum. düşünsenize dr bana söktürücü yazdı ve hatta dediki çıkarçıkmaz al bu akşam başla. neyse allah bebeğimi korudu. aa bu arada batımda 12 idi biliyosunuz . neyse ayrıntıları yarın yazarım. hepinizi öpüyorum koleram özellikle seni hatırlarsan biliyorum sen hamileysen içime doğdu sayende bende hamile olacam demiştim
tolsenimm, canımm, çok tebrik ederim, senin yumurtlaman geç olmuştu,demek ondan çıkmamış kuzum
ayyyy ne sevindim bilemezsin
kızlar hepimiz duyalım adetimiz 7-10 gün geçmeden söktürücü falan almayalım, hatta her şeyin doğalı güzel, ne gerek var bence hiç almayalım, bana yıllar önce doktor 5 gün gecikti diye vermişti,ben almadım,ertesi gün olmuştum.
bhcgye bakmadan nasıl ilaç yazmış, ona da ayrı kızdım
benim de içim dalgalanıyor, e kolay degil, kaç gundur regl olamadım, az önce hüngür hüngür ağladım
sağol canım, banyo yaptım şimdi daha iyiyim, evet dett yap bana,eşim de istemiyorum sandı zaten,ama ondan değil, ben her adet öncesi ağlarım, bi de genelde pazar günlerini seçerim,hiç sevmem pazarları,pek kasvetlidir benim için,ağlamamam lazım evet,sustum:26:nerinosa sen hamile değilmisin neden ağlayıorsun ki bebeğe zarar vereceksin .... dett yaparım seni
kızlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorumben daha çok yeniyimde
ben nisan ayında bebek düşündüğümüz için dr gittim ama farklı sorunlar çıktı onuda anlatıyım:85:
ben martta adet oldum ve 10 gün sonra tekrar lekelendim dr bebek düşündüğüm için gidecektim adet erken olunca korktum hemen gittim
bu arada ne zor yazması karşımda olsanız hemen anlatırımdr da rahim duvarın kalınlaşmış dedi onu atmamız lazım dedi ilaç verdi10 gün kullandım 21 nisanda adet oldum ama 30 nisana kadar devam etti adetim. dr tekrar ilaç verdi ve artık biz de korunmuyoruz 3 mayıstan beri
benim yumurtlama dönemim 14-15 mayıs galiba çünkü belim ve kasıklarım çok ağrıyo göğüs hassasiyetimde var (tabii bunları yine burdan öğrendim) benim merak ettiğim
ben şimdi ilaç kullanıyorum ya 20 sine kadar sonra bırakcam ve 5 gün içinde adet olcam adet olmama ihtimalim var mı yoksa bir dahaki aymı olmam:26: kusura bakmayın sorabileceğim kimsem yok
şimdiden teşekkür ederim bende hamile olmak istiyoruuuuuummmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?