Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

rüyamda 2 gecedir üst üste kendımı test yapmış ve 2 cizgi çıkmış görüyorum.bi mutlu oluyorum bi sevınıyorum.öle uyanıyorum.
allahım yaşatmayı nasip etsin. kimsecikler yok ama paylaşmak ıstedım işte:26:

hayırlısı Canım benım İnşallah Allah yüzümüzü güldürür bu konuda..
bende gecenlerde dogum yapıyorum bi oglum oluyor öyle bıseyki gerçekmıs gibi yasadım

benim arkadaşım çocuk istemiyordu ama eşi istiyordu,o nedenle korunmayı bırakmış hemen hamile kalmam nasılsa diyerek,ama 1-2 ay içinde hamile kaldı,hatta ilk anda pek de sevinmedi.eşi istemese o çocuk falan yapmıcaktı,istemeyen hemen hamile kalıyor isteyenler 40 takla atıyor,nasıl iştir anlamadım?Bence gerçekten kasmamak lazım,istedikçe olmuyor

kızlar bakın netten tesadüfen araştırırken ne buldum,gebe kalmaya çalışanlarla ilgili bir şeyler okuyordum,sadece alttaki kısmı kopyalıyorum,sen de zeytinyağına taktın kafayı diceksiniz ama neden olmasın?:
alıntı:

Soru:"Arkadaşlar dün akşam misafirim geldi. Yaşlı bir teyze de vardı. Arap asıllı batmanlı bir teyze. Annesi bitki ilaçları yaparmış kel bir insandan saç çıkartacak kadar ilaçları varmış yani yerimseniben . Bana da gebe kalmak için bir tavsiyede bulundu dedi ki . İlişkiden önce pamukla rahim içine doğru (ya da size hangisi uygun olursa) zeytinyağı sür ve ilişkiye gir daha sonra da ayaklarınızı havaya doğru gelecek şekilde yarım saat falan yat dedi.bir de teyze dedi ki kaç kişi böyle hamile kaldı. Acaba spermlerin rahat ulaşmasını mı sağlıyor?"

Cevap :Biz sürekli zeytinyağı kullanırız ve gerçekten tedavi edici bir özelliği var.Örneğin pişiklere pamukla sürülüp yatıldığında sabah kalktığınızda geçmiş oluyor.Faydalı olabilir diye düşünüyorum.Hatta bununla ilgili bir atasözü bile var "arap zeytinyağını bol bulmuş g...ne bile sürmüş" diye.zeytinyağı mikrop kaptırmaz. zeytinyağını doğum yapacak hanımlar doğumdan 1 ay öncesinde genital bölgelerine sürmeye başlarlar ki doğumu kolaylaştırsın diye.sürüp de rahat doğum yapanlar cok yani. aslında denenebilir gebe kalmak için.eski insanların bilgisine tecrübesine inanımak gerek belki de..."

kızlar bebeklerde pişik ya da kabızlık olduğunda zeytinyağı kullanılıyor,arkadaşlarımdan biliyorum,piyasadaki kayganlaştırıcılar da sonuçta bir sürü kimyasal içeriyor,hatta preseed bile sonuçta kimyasal,zeytinyağı mucizevi bir şey,şifa kaynağı vs,gebe kalmayı kolaylaştırabilir mi acaba ya? :26:

çok üzgünüm çoooook

Son düzenleme:
canım inşaallah rüyanın gerçek olduğunu da görürsün rabbim gönlüne göre versinn

Son düzenleme:

herkese selam özellikle koleram sana :) mutlu haberi dün yani ayın 14ünde aldım evet ben de hamileyim şükürler olsun ki. bu arada ayın 13üne kadar yaptığım tüm testler negatifti. hatta 13ü akşam üstü dr gittim vaginal ulturason la baktı ve yok sana söktürücü yazıyorum hemen kullan dedi. bir de hormon testi istedi prolaktin - tsh ve beta hcg ertesi gün yani dün sonuçlar çıkınca öğrendik ve şok oldum. düşünsenize dr bana söktürücü yazdı ve hatta dediki çıkarçıkmaz al bu akşam başla. neyse allah bebeğimi korudu. aa bu arada batımda 12 idi biliyosunuz . neyse ayrıntıları yarın yazarım. hepinizi öpüyorum koleram özellikle seni hatırlarsan biliyorum sen hamileysen içime doğdu sayende bende hamile olacam demiştim

tolsenimm, canımm, çok tebrik ederim, senin yumurtlaman geç olmuştu,demek ondan çıkmamış kuzum
ayyyy ne sevindim bilemezsin
kızlar hepimiz duyalım adetimiz 7-10 gün geçmeden söktürücü falan almayalım, hatta her şeyin doğalı güzel, ne gerek var bence hiç almayalım, bana yıllar önce doktor 5 gün gecikti diye vermişti,ben almadım,ertesi gün olmuştum.
bhcgye bakmadan nasıl ilaç yazmış, ona da ayrı kızdım
benim de içim dalgalanıyor, e kolay degil, kaç gundur regl olamadım, az önce hüngür hüngür ağladım

allah analı babalı büyütsün inşallah ne kadar güzel bir haber bir melek daha dünyaya geliyor allah isteyen herkese nasip eder inşalllaaaaaaaaaaaaaaaah

nerinosa sen hamile değilmisin neden ağlayıorsun ki bebeğe zarar vereceksin .... dett yaparım seni

nerinosa sen hamile değilmisin neden ağlayıorsun ki bebeğe zarar vereceksin .... dett yaparım seni
sağol canım, banyo yaptım şimdi daha iyiyim, evet dett yap bana,eşim de istemiyorum sandı zaten,ama ondan değil, ben her adet öncesi ağlarım, bi de genelde pazar günlerini seçerim,hiç sevmem pazarları,pek kasvetlidir benim için,ağlamamam lazım evet,sustum:26:
sen nasılsın canım?

kızlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum ben daha çok yeniyimde

ben nisan ayında bebek düşündüğümüz için dr gittim ama farklı sorunlar çıktı onuda anlatıyım:85:
ben martta adet oldum ve 10 gün sonra tekrar lekelendim dr bebek düşündüğüm için gidecektim adet erken olunca korktum hemen gittim

bu arada ne zor yazması karşımda olsanız hemen anlatırım dr da rahim duvarın kalınlaşmış dedi onu atmamız lazım dedi ilaç verdi10 gün kullandım 21 nisanda adet oldum ama 30 nisana kadar devam etti adetim. dr tekrar ilaç verdi ve artık biz de korunmuyoruz 3 mayıstan beri

benim yumurtlama dönemim 14-15 mayıs galiba çünkü belim ve kasıklarım çok ağrıyo göğüs hassasiyetimde var (tabii bunları yine burdan öğrendim) benim merak ettiğim

ben şimdi ilaç kullanıyorum ya 20 sine kadar sonra bırakcam ve 5 gün içinde adet olcam adet olmama ihtimalim var mı yoksa bir dahaki aymı olmam:26: kusura bakmayın sorabileceğim kimsem yok
şimdiden teşekkür ederim bende hamile olmak istiyoruuuuuummmm:26:

Son düzenleme:
iyiyim çok şükr paşamla (papağanımla uğraşıyorum) benim bebeğim yok o var oda yetiyor şimdilik ... banada bazen sinir duygusallık çöküyor ama düzeliyorum sonra sen çalışıyormusun

arkadaşım bence tedavini bitirdikten sonra hamilelik düşün .... ilaçlar v.s. midenide bozar senide rahatsız eder. benim ablama doktor antibiyotik verdi. bebeği yaralı doğdu doktor hatası o korunmadı sen kesinlikle korun geç olsun güç olmasın ama ilaçlarla korunma kocan korunsun ben kadının bebek sahibi olmadan korunmasına karşıyım rahimi kurutur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…