Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar zeytinyağı konusunda ne diyorsunuz?yorum yapan yopk mu?Önümüzdeki hafta ovulasyon haftam sanırım,kullansam mı acaba ya?MErak ediyorum cidden gebe kalmayı kolaylaştırıyo mu ki?:26:

kızlar zeytinyağı konusunda ne diyorsunuz?yorum yapan yopk mu?Önümüzdeki hafta ovulasyon haftam sanırım,kullansam mı acaba ya?MErak ediyorum cidden gebe kalmayı kolaylaştırıyo mu ki?:26:

ben hiç bilmiyorum ilk defada bu sayfada gördüm .kusura bakma yardımcı olamadım

iyiyim çok şükr paşamla (papağanımla uğraşıyorum) benim bebeğim yok o var oda yetiyor şimdilik ... banada bazen sinir duygusallık çöküyor ama düzeliyorum sonra sen çalışıyormusun
benim de paşam var (kedim) o benim canım kızım,ilk gözağrım:) aslında bu 4. oluyor, ama onlara annem bakmıştı, bu benim soumluluğunu tek başıma üstlendiğim ilk kedim,ben de onla ugrasıyorum şimdilik, herkesin bebeği zamanını bekliyor inan, allahım bekleyen herkese bir an önce yaşatsın o duyguyu inşallah
ben çalışıyorum canım ama hafta sonu böyle boş olunca pazar günleri genelde içim sıkılıyor
eşim de istanbuldan bi arkadası geldi diye çıktı, yalnız kaldık kedi kızımla

benim de fikrim yok canım, bacaklarını kaldırıp, karnına doğru çekip beklemeyi önerebilirim

sende dışarı çık bebek kıyafetlerine bak bir sürü çıtı pıtı şeyler var ... kızın olur oğlun olur giydirirsin . helede kızlara göre ne kadar güzel kıyafetler var zilli zilli .:) giydircen kısa eteği altınada tek küçük lastikli baksırlar varya üstünede sıfır kol birde şapka offf ne kadar güzel

bence de tedavin bitince korunmayı bırak beceste, ne olur ne olmaz

3 aylık dönemi atlatmadan alışverişe çıkmak istemiyorum, ne bileyim korkuyorum ama ona böyle kutunun içinde çok şirin 3lü bebek albümü aldık, mavi,pembe ve sarı vardı, sarı aldık
senin kızın olacak gibi bu anlattıklarına bakılırsa hayırlısı olsun hepimiz için

ben hamile değilim canım 8 aydır uğraşıyoruz ve hiç korunmadık ama intihablardanmı bilmiyorum olmadı nasip ya zorlamaya gerek yok verici allah

ben hamile değilim canım 8 aydır uğraşıyoruz ve hiç korunmadık ama intihablardanmı bilmiyorum olmadı nasip ya zorlamaya gerek yok verici allah

hamişsin diye söylemedim zaten, ilerisi için konuşuyorum tatlım
dediğin plan programa gerek yok, o ne zaman ol derse o zaman oluyor, bunu çevremde çok gördüm, sen rahat ol, iltihaplar için ne kullanıyosun?

beni yanlış anlamışsınız benim tedavim zaten gebe kalabilmek için o yüzden ilaç kullanıyorum hamile kalabilmek için rahim duvarı 8mm olmalıymış benimki 19 mm di. dr da ilaçla duvarı inceltiyo spermi tutabilmesi için kullanıyorum ilacı lütfen soruma da cevap verin arkadaşlar ilginiz için sağolun

herkese merhaba:) ben de mayısta hamiş olmak istiyorum, öğretmen için en uygun tarih, 4 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay çalışmalara başladık, inşallah olur:))):2:

gözün aydın tatLım cok sevındım Allah kucagına almayıda nasip etsın inşallah... benım sat bi takvıme göre 11 mayıs ı gösterıyor baska bır takvıme göre 13 mayıs ı gösteriyor benımde kafam karıstı 11mayısta test yapmıstım ama test negatif cıkmıstı hala adet olmadım doktorum kan tahlılı yaptırmamı istedı ama hala cesaret edipte gidemıyorum cok içim acıyor negatif cıktıgında adetım geldıgınde bu derece sıkılıp üzülmuyorum cok degısık bi psikolojı dua et canım benım ıcınde belki bende hamıleyımdır... Senı tekrar kutluyorum zafer bayragını kaldırdın

herkese merhaba:) ben de mayısta hamiş olmak istiyorum, öğretmen için en uygun tarih, 4 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay çalışmalara başladık, inşallah olur:))):2:

ben de öğretmenim canım,mayıs ya da haziran ayında gebe kalmak istiyorum senin gibi ,2. dönemi tamamen kapatırım izinle diye,umarım olur.

biz ilk defa denediğimiz için daha ilkten gelip sormuş der diye düşündüm.

biz ilk defa denediğimiz için daha ilkten gelip sormuş der diye düşündüm.

hiçbişey düşünmene gerek yok. rahat ol bence. bende yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. kimseye söylemedim doktora gideceğimi. yumurtalıklarıma sanci giriyor. korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…