- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.221
kızlar zeytinyağı konusunda ne diyorsunuz?yorum yapan yopk mu?Önümüzdeki hafta ovulasyon haftam sanırım,kullansam mı acaba ya?MErak ediyorum cidden gebe kalmayı kolaylaştırıyo mu ki?:26:
benim de paşam var (kedim) o benim canım kızım,ilk gözağrım:) aslında bu 4. oluyor, ama onlara annem bakmıştı, bu benim soumluluğunu tek başıma üstlendiğim ilk kedim,ben de onla ugrasıyorum şimdilik, herkesin bebeği zamanını bekliyor inan, allahım bekleyen herkese bir an önce yaşatsın o duyguyu inşallahiyiyim çok şükr paşamla (papağanımla uğraşıyorum) benim bebeğim yok o var oda yetiyor şimdilik ... banada bazen sinir duygusallık çöküyor ama düzeliyorum sonra sen çalışıyormusun
benim de fikrim yok canım, bacaklarını kaldırıp, karnına doğru çekip beklemeyi önerebilirimkızlar zeytinyağı konusunda ne diyorsunuz?yorum yapan yopk mu?Önümüzdeki hafta ovulasyon haftam sanırım,kullansam mı acaba ya?MErak ediyorum cidden gebe kalmayı kolaylaştırıyo mu ki?:26:
benim de paşam var (kedim) o benim canım kızım,ilk gözağrım:) aslında bu 4. oluyor, ama onlara annem bakmıştı, bu benim soumluluğunu tek başıma üstlendiğim ilk kedim,ben de onla ugrasıyorum şimdilik, herkesin bebeği zamanını bekliyor inan, allahım bekleyen herkese bir an önce yaşatsın o duyguyu inşallah
ben çalışıyorum canım ama hafta sonu böyle boş olunca pazar günleri genelde içim sıkılıyor
eşim de istanbuldan bi arkadası geldi diye çıktı, yalnız kaldık kedi kızımla
bence de tedavin bitince korunmayı bırak beceste, ne olur ne olmazkızlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorumben daha çok yeniyimde
ben nisan ayında bebek düşündüğümüz için dr gittim ama farklı sorunlar çıktı onuda anlatıyım:85:
ben martta adet oldum ve 10 gün sonra tekrar lekelendim dr bebek düşündüğüm için gidecektim adet erken olunca korktum hemen gittim
bu arada ne zor yazması karşımda olsanız hemen anlatırımdr da rahim duvarın kalınlaşmış dedi onu atmamız lazım dedi ilaç verdi10 gün kullandım 21 nisanda adet oldum ama 30 nisana kadar devam etti adetim. dr tekrar ilaç verdi ve artık biz de korunmuyoruz 3 mayıstan beri
benim yumurtlama dönemim 14-15 mayıs galiba çünkü belim ve kasıklarım çok ağrıyo göğüs hassasiyetimde var (tabii bunları yine burdan öğrendim) benim merak ettiğim
ben şimdi ilaç kullanıyorum ya 20 sine kadar sonra bırakcam ve 5 gün içinde adet olcam adet olmama ihtimalim var mı yoksa bir dahaki aymı olmam:26: kusura bakmayın sorabileceğim kimsem yok
şimdiden teşekkür ederim bende hamile olmak istiyoruuuuuummmm:26:
3 aylık dönemi atlatmadan alışverişe çıkmak istemiyorum, ne bileyim korkuyorum ama ona böyle kutunun içinde çok şirin 3lü bebek albümü aldık, mavi,pembe ve sarı vardı, sarı aldıksende dışarı çık bebek kıyafetlerine bak bir sürü çıtı pıtı şeyler var ... kızın olur oğlun olur giydirirsin . helede kızlara göre ne kadar güzel kıyafetler var zilli zilli .:)giydircen kısa eteği altınada tek küçük lastikli baksırlar varya üstünede sıfır kol birde şapka offf ne kadar güzel
3 aylık dönemi atlatmadan alışverişe çıkmak istemiyorum, ne bileyim korkuyorum ama ona böyle kutunun içinde çok şirin 3lü bebek albümü aldık, mavi,pembe ve sarı vardı, sarı aldık
senin kızın olacak gibi bu anlattıklarına bakılırsahayırlısı olsun hepimiz için
ben hamile değilim canım 8 aydır uğraşıyoruz ve hiç korunmadık ama intihablardanmı bilmiyorum olmadı nasip ya zorlamaya gerek yok verici allah
arkadaşım bence tedavini bitirdikten sonra hamilelik düşün .... ilaçlar v.s. midenide bozar senide rahatsız eder. benim ablama doktor antibiyotik verdi. bebeği yaralı doğdu doktor hatası o korunmadı sen kesinlikle korun geç olsun güç olmasın ama ilaçlarla korunma kocan korunsun ben kadının bebek sahibi olmadan korunmasına karşıyım rahimi kurutur diye düşünüyorum
herkese selam özellikle koleram sana :) mutlu haberi dün yani ayın 14ünde aldım evet ben de hamileyim şükürler olsun ki. bu arada ayın 13üne kadar yaptığım tüm testler negatifti. hatta 13ü akşam üstü dr gittim vaginal ulturason la baktı ve yok sana söktürücü yazıyorum hemen kullan dedi. bir de hormon testi istedi prolaktin - tsh ve beta hcg ertesi gün yani dün sonuçlar çıkınca öğrendik ve şok oldum. düşünsenize dr bana söktürücü yazdı ve hatta dediki çıkarçıkmaz al bu akşam başla. neyse allah bebeğimi korudu. aa bu arada batımda 12 idi biliyosunuz . neyse ayrıntıları yarın yazarım. hepinizi öpüyorum koleram özellikle seni hatırlarsan biliyorum sen hamileysen içime doğdu sayende bende hamile olacam demiştim
herkese merhaba:) ben de mayısta hamiş olmak istiyorum, öğretmen için en uygun tarih, 4 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay çalışmalara başladık, inşallah olur:))):2:
ama benimle hiiiççç ilgilenmiyosunuz sizzzz!!!!!!!!!:2:
ben de öğretmenim canım,mayıs ya da haziran ayında gebe kalmak istiyorum senin gibi ,2. dönemi tamamen kapatırım izinle diye,umarım olur.
bence bu sorunu doktora sorsan daha iyi olur. o sana bu yönde bir açıklama yapmadı mı
hayır canım yapmadı işin gerçeği soramadımöğretmen olmuş bunu bile bilmiyo demesin diye hani herkes bilir diye düşündüm
biz ilk defa denediğimiz için daha ilkten gelip sormuş der diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?