Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

İnşallah benimledir bebişim :)
ben sanki hamile kalsam hissedecekmişim gibi düşünüyorum
müneccimim ya

Nikitammmmm bebem kurabiyem napıysınn özledim seni çoook dün konuşamadık hiç yaww işler bastırdı birden çıkana kadar başımı kaldıramadım

Koleramdan haberyok yaa ben merak ediyom çok

İnşallah benimledir bebişim :)
ben sanki hamile kalsam hissedecekmişim gibi düşünüyorum
müneccimim ya

Valla bende ööle düşünüyorum ama ne bilim sanki hissetmeyim süpriz olsun diyorum. Ama hamile kalınca hemen anladım ben bilirim diyenler de var ama doğru ama yanlış

huuuu huuu kimse yokmu GÜNAYDIIINNN:79:
zuyalim, naber bebis?? iyimisin?? nasil gidiyor gebelik?
Nikitammmmm bebem kurabiyem napıysınn özledim seni çoook dün konuşamadık hiç yaww işler bastırdı birden çıkana kadar başımı kaldıramadım

Koleramdan haberyok yaa ben merak ediyom çok

evet, beklemistim bilgem seni dün, tam berrem gelmistiki benim cikmam gerekti
koleradan haber cikmadi degilmi?
ve listeye baktim, adimi yazmamis
sende ne var ne yok? iyimisin canim

kolerayı bende çok merak ediyorum yaa ulaşamadım ...

nikitam...
madamım...

nası yani yazmamış yaww sabah vardı koleranın adıısı orda gördüm ben bak şimdi daha çok merak ettim du bi listeye bakimm sonra kendimden bahsetçemmm

ben kendi adıma gayet iyiyim canım sadece koleramı çok merak ediyorummm( seni sormalı nasılsın

allah iyilik versin canım bende allaha şükür iyiyim haber yokmu koleradan hayırlısı inşallah güzel şeyler duyarız ben günleri sayasaya bitirmek istiyorum ama olmuyo biran önce 3 haziran gelse akmı kırmızımı belli olsa

kolerayı bende çok merak ediyorum yaa ulaşamadım ...

nikitam...
madamım...
bende merak ettim kolerayi....sonuc umarim onu üzmez...hayirlisi ne ise o olsun bacimiza
kahveler gelmeye başladı bugün madamım olmadı bu ay benimde...
canin sagolsun canimmm benimmm, sen iyi ol yeterki, madaminda dedigi gibi ''haziran anneleri ''oluruz insallah
oyyyy bitanem ağlama öle sakın haziran anneleriyiz biz üzülme emiibenimde bugün bitiyor adetim çalışmalara kaldığımız yerden devammm

hade iyisin madamim.... iki pehlivan cikti meydaneee, ikiside birbirinden merdaneee,İşte meydan, işte pehlivan
ALLAH Güreş edenlere yardım eder
artik güres koydum adini dermisim

Kızlar bugün regl olsum inanılmaz bi sancım var dayanamıyorum hastaneye gitsem bunun bi iğnesi ilacı var mı hemen kesen nolur bi cevap verin duramıyorum

kızlar bende yarın başka bir doktora gidecegim.adetim hala gelmedi.kandada çıkmadı.hormon tetsti isteyeceğim doktordan.bakalım bu doktor ne diyecek.ya hala mide bulantım geçmedi.ve göğüs uçlarım çok acıyor.umutlu değilim hamilelik konusunda ama en azından adetim düzene girsin

Kızlar bugün regl olsum inanılmaz bi sancım var dayanamıyorum hastaneye gitsem bunun bi iğnesi ilacı var mı hemen kesen nolur bi cevap verin duramıyorum

normaldede hep böyle mi olur canım ne yalan söylim hiç ağrı çekmedim ben adet dönemlerimde o yüzden bir yorumum yok ama ilk kez oluyosa bi danışabilirsin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…