- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.421
Amin hayırlısı olsun, ama şimdiden canını sıkma tatlım ya daha varmış senin gününe belli olmaz, belki de müjdeli haberi verirsin bize belli mi olurAslında belki de benim bu ay olmadığı iyi oldu, çok stresli ve üzgün bi ay geçirdim vücudum hep kasıldı stresten resmen çocuk olsa ona da kötü olurdu, çocuğum sakin ve huzurlu olsun isterim hep, anne karnında hissediyor da, iyi yani belki de. Ama bak sende varsa bişiler öyle yaparsan canını sıkarsan hisseder bebişin ona göre
İnşallah benimledir bebişim :)
ben sanki hamile kalsam hissedecekmişim gibi düşünüyorum
müneccimim ya
zuyalim, naber bebis?? iyimisin?? nasil gidiyor gebelik?huuuu huuu kimse yokmu GÜNAYDIIINNN:79:
Nikitammmmm bebem kurabiyem napıysınn özledim seni çoook dün konuşamadık hiç yaww işler bastırdı birden çıkana kadar başımı kaldıramadım
Koleramdan haberyok yaa ben merak ediyom çok
sanırım bi haber yok koleradan inşallah kötü bişey yoktur
zuyalim, naber bebis?? iyimisin?? nasil gidiyor gebelik?
evet, beklemistim bilgem seni dün, tam berrem gelmistiki benim cikmam gerekti
koleradan haber cikmadi degilmi?
ve listeye baktim, adimi yazmamis
sende ne var ne yok? iyimisin canim
kolerayı bende çok merak ediyorum yaa ulaşamadım ...
nikitam...
madamım...
berreemmmmmm bebişim hadi hamiş haberlerine azmı kaldı senindee ne diosunnn
zuyalim, naber bebis?? iyimisin?? nasil gidiyor gebelik?
kahveler gelmeye başladı bugün madamım olmadı bu ay benimde...
selam kızlar nasılsınız iyi haberler vardır inşallah
ben kendi adıma gayet iyiyim canım sadece koleramı çok merak ediyorummm( seni sormalı nasılsın
bende merak ettim kolerayi....sonuc umarim onu üzmez...hayirlisi ne ise o olsun bacimizakolerayı bende çok merak ediyorum yaa ulaşamadım ...
nikitam...
madamım...
canin sagolsun canimmm benimmm, sen iyi ol yeterki, madaminda dedigi gibi ''haziran anneleri ''oluruz insallahkahveler gelmeye başladı bugün madamım olmadı bu ay benimde...
oyyyy bitanem ağlama öle sakın haziran anneleriyiz biz üzülme emiibenimde bugün bitiyor adetim çalışmalara kaldığımız yerden devammm
Kızlar bugün regl olsum inanılmaz bi sancım var dayanamıyorum hastaneye gitsem bunun bi iğnesi ilacı var mı hemen kesen nolur bi cevap verin duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?