- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.441
bende merak ettim kolerayi....sonuc umarim onu üzmez...hayirlisi ne ise o olsun bacimiza
canin sagolsun canimmm benimmm, sen iyi ol yeterki, madaminda dedigi gibi ''haziran anneleri ''oluruz insallah
hade iyisin madamim.... iki pehlivan cikti meydaneee, ikiside birbirinden merdaneee,İşte meydan, işte pehlivan
ALLAH Güreş edenlere yardım eder
artik güres koydum adini dermisim
ayy kurabiyem alemsin yaaa hehhehehe
Selam canlarım ;
Nasılsınız bakim ben birkaç gündür o kada yoğunumki bir türlü tpiğe gelmek nasip olmadı.Hamiş haberleri varmı bakim.Ben bugün dr gidiyorum bana şans dileyin.Bakalım bugün kesemizmi görünecek ne olacak.İnşallah alttan muayane olmam çok korkuyorum.
koleradan haber yok galiba
evet ya kimsecikler yok. neden böyle oldu. noldu bizim topiğimize
anlamadimki? pek bir hevesliydi herkes, sanirim cok yogunlar.... bernardo, bizdemi ciksak?:26:
bizbize olduk simdi, eeeee ne anlatsak?
sen nerden yaziyorsun canim?? bat'ina ne kadar var?
anlamadimki? Pek bir hevesliydi herkes, sanirim cok yogunlar.... Bernardo, bizdemi ciksak?:26:
Bizbize olduk simdi, eeeee ne anlatsak?
Sen nerden yaziyorsun canim?? Bat'ina ne kadar var?
dogru dedin canimm, katiliyorum sana, bizimkide bu hafta sabahci, pek kiyamiyorum desem yeridir, sabahin köründe kalkip ise gidiyor, gelde sirnas adama :78: bakalim,hayirlisi valla.hayatım bende işteyim. okulda işlerden arta kalan zamanlarda buraya da takılıyoruz işte. 3 haziran benm batım ama çok büyük ihtimal hamile kalamam. çünkü bu ay eşim seyehatte olacak. hatta bugün gitti. pazar dönecek. o yüzden şansım çok az. hayırlısı diyorum artık. nasıl olsa şu dünyaya kimin geleceği belli değil mi. ondan gayrısı yalan değil mi
fururum seni haaaa ne demek bizdemi çıksak biz napıcez şekerim ben öle molasındaydım bi geldim ki ne görem kurabiyem canavar olmauş kurabiye canavarı gibin
dogru dedin canimm, katiliyorum sana, bizimkide bu hafta sabahci, pek kiyamiyorum desem yeridir, sabahin köründe kalkip ise gidiyor, gelde sirnas adama :78: bakalim,hayirlisi valla.
de get! sabahtan beridir varligin yoklugun belli degil ,
eee, ne var ne yok ??beni canavara cevirtme heee
dogru dedin canimm, katiliyorum sana, bizimkide bu hafta sabahci, pek kiyamiyorum desem yeridir, sabahin köründe kalkip ise gidiyor, gelde sirnas adama :78: bakalim,hayirlisi valla.
şekerim ne zaman hamile kalıcaz peki :) adam olmadan da olmuyor bu işler. ben geçen sene haziran ayının sonunda geldim eşimde kuşadasındaydı yazı öle geçirdik. eylülde adam geldi ben kasımda hamile kaldım aralıkda o düşünce 6 ay bekleyin dedi doktor. nisanda bekleme süresi geçti eee mayıs haziran adam yine gidio eylüle kadar yok sorarım size ne zaman :))))))))))))))
kıslarrrr günaydın,
kolera annemizden haberi olan?
ayy ben sana hiç kıyamıyom ya niye acabaa şşşş bana bak ben sana ne dedim adam gelemiosa sen gidicen çıkarı yok bu iş ya olacak ya olacakk
Valla cnm bu sabah itibari bu ayın umutları tükendi, bayaı bi gecikme ile sabah oldum.Sende durum nedir?
Belli olmaz canım ya eğer bi umut varsa, tam sistemi bilemediğim için yorum yapamıyorum, o zaman neden olmasın. İnşallah geçersin liseye dua ediyorum senin için canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?