Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy kurabiyem alemsin yaaa hehhehehe

Selam canlarım ;

Nasılsınız bakim ben birkaç gündür o kada yoğunumki bir türlü tpiğe gelmek nasip olmadı.Hamiş haberleri varmı bakim.Ben bugün dr gidiyorum bana şans dileyin.Bakalım bugün kesemizmi görünecek ne olacak.İnşallah alttan muayane olmam çok korkuyorum.

hayirlisi olsun canimmm
listede kimler hamile gosteriyor Rabia.

anlamadimki? pek bir hevesliydi herkes, sanirim cok yogunlar.... bernardo, bizdemi ciksak?:26:
bizbize olduk simdi, eeeee ne anlatsak?
sen nerden yaziyorsun canim?? bat'ina ne kadar var?

hayatım bende işteyim. okulda işlerden arta kalan zamanlarda buraya da takılıyoruz işte. 3 haziran benm batım ama çok büyük ihtimal hamile kalamam. çünkü bu ay eşim seyehatte olacak. hatta bugün gitti. pazar dönecek. o yüzden şansım çok az. hayırlısı diyorum artık. nasıl olsa şu dünyaya kimin geleceği belli değil mi. ondan gayrısı yalan değil mi

anlamadimki? Pek bir hevesliydi herkes, sanirim cok yogunlar.... Bernardo, bizdemi ciksak?:26:
Bizbize olduk simdi, eeeee ne anlatsak?
Sen nerden yaziyorsun canim?? Bat'ina ne kadar var?

fururum seni haaaa ne demek bizdemi çıksak biz napıcez şekerim ben öle molasındaydım bi geldim ki ne görem kurabiyem canavar olmauş kurabiye canavarı gibin

dogru dedin canimm, katiliyorum sana, bizimkide bu hafta sabahci, pek kiyamiyorum desem yeridir, sabahin köründe kalkip ise gidiyor, gelde sirnas adama :78: bakalim,hayirlisi valla.
fururum seni haaaa ne demek bizdemi çıksak biz napıcez şekerim ben öle molasındaydım bi geldim ki ne görem kurabiyem canavar olmauş kurabiye canavarı gibin

de get! sabahtan beridir varligin yoklugun belli degil ,
eee, ne var ne yok ?? beni canavara cevirtme heee

aa benim güzel bebişimm canavarım iyilik güzellik var valla çok şükürr hava mis gibi ohhhhhhh akşam olsada eve gittsem diye debeleniyorum buralarda 19 mayısta geldi çattı tatil yapıcam onun güzelliği var içimde hava güzel ben güzel sen nasılsın bitanem nikitam canparemm iyimisin bu koleram da nerde yaaaaaaaa üzüyor beni çok gelsede su serpse yüreğimize....

dogru dedin canimm, katiliyorum sana, bizimkide bu hafta sabahci, pek kiyamiyorum desem yeridir, sabahin köründe kalkip ise gidiyor, gelde sirnas adama :78: bakalim,hayirlisi valla.

şekerim ne zaman hamile kalıcaz peki :) adam olmadan da olmuyor bu işler. ben geçen sene haziran ayının sonunda geldim eşimde kuşadasındaydı yazı öle geçirdik. eylülde adam geldi ben kasımda hamile kaldım aralıkda o düşünce 6 ay bekleyin dedi doktor. nisanda bekleme süresi geçti eee mayıs haziran adam yine gidio eylüle kadar yok sorarım size ne zaman :))))))))))))))

ayy ben sana hiç kıyamıyom ya niye acabaa şşşş bana bak ben sana ne dedim adam gelemiosa sen gidicen çıkarı yok bu iş ya olacak ya olacakk

Valla cnm bu sabah itibari bu ayın umutları tükendi, bayaı bi gecikme ile sabah oldum. Sende durum nedir?

Belli olmaz canım ya eğer bi umut varsa, tam sistemi bilemediğim için yorum yapamıyorum, o zaman neden olmasın. İnşallah geçersin liseye dua ediyorum senin için canım benim

sneğim üzüdüm ama hayırlısı böyleymiş, demek ki sen haziran annişi olcan,inşallah canım, bak bu ay gülen yüzlü ovulasyon testinden dene, madem çok düzenli değil,kullanmak şart o zaman bebişim
canımm ben de senin için dua ediyorum,inşallah en kısa zamanda kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…