- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.461
şekerim ne zaman hamile kalıcaz peki :) adam olmadan da olmuyor bu işler. ben geçen sene haziran ayının sonunda geldim eşimde kuşadasındaydı yazı öle geçirdik. eylülde adam geldi ben kasımda hamile kaldım aralıkda o düşünce 6 ay bekleyin dedi doktor. nisanda bekleme süresi geçti eee mayıs haziran adam yine gidio eylüle kadar yok sorarım size ne zaman :))))))))))))))
öyle yapıcaz artık. şu araba kullanmayı tam bi halletsem.
htcgl sen adanalıydın di mi canım?cnm 6 ay uzun bır sure ben 3 ay bekledım şimdi çalışıyoruz yıne de sen doktoruna güven ama bende ebeyim
htcgl sen adanalıydın di mi canım?
bana normal doğumu destekleyen iyi doktor ismi(isimleri) verebilir misin? böyle hem ilgili, hem bilgili olanlarından
sneğim üzüdüm ama hayırlısı böyleymiş, demek ki sen haziran annişi olcan,inşallah canım, bak bu ay gülen yüzlü ovulasyon testinden dene, madem çok düzenli değil,kullanmak şart o zaman bebişim
canımm ben de senin için dua ediyorum,inşallah en kısa zamanda kuzucum
onu duydum da sanırım pek normal doğum yapmıyor?? selçuk gürbüz ve bayram bukan hakkında bilgin var mı canım?cnmcım ben adanalıyım fakat k.marasta yasıyorum ama ablam başkent hastanesınde hemşiredir ben bundan önce başkent hastanesınde ulkece ün yapmış cok bılgılı ebru tarım hanımı önerrim işinin çok ehlidir ben bıle kurtaj olurken ona gıtmiştim k.marastan
cnmcım ben adanalıyım fakat k.marasta yasıyorum ama ablam başkent hastanesınde hemşiredir ben bundan önce başkent hastanesınde ulkece ün yapmış cok bılgılı ebru tarım hanımı önerrim işinin çok ehlidir ben bıle kurtaj olurken ona gıtmiştim k.marastan
onu duydum da sanırım pek normal doğum yapmıyor?? selçuk gürbüz ve bayram bukan hakkında bilgin var mı canım?
canımm, çok geçmiş olsun güzelim, iyice dinlen, karnına sıcak su torbası koy, ben de ağrı kesiciyi zırt pirt alırdım, bak hamiş olunca alamıyosun,şimdiden kendini doğal yöntemlere alıştır kuzumAy nerinosam gelmiş, canım acaip sancılıydım da şimdi hafifledi, bi ara fena oldum ziyapaşa kadın doğumu aradım ağrı kesici fln yapıolarmı gelsem bi çözüm olur mu die biz ağrı kesici iğne yapmıoruz dedi kapadı kadın, neyse 2. ilacı içince geçti.
Canım sen hala doktoruna karar vermedin mi? Ben yine Ferat Erol dicem, ben gidenlerden biliorum mesela kadın illa sezeryan istedi doktor son ana kadar gel yapma, normal yap herşeyin normal dedi de kadın vazgeçmedi, çok diretmişti normal yap die. İstersen bi git gör begenmezsen başka doktora gidersin.
selçuk hocayı bılırım o da iidir bır de annemın 39 yasında yuksek tansıyona ragmen kardesımı dunyaya getıren hasan faruk demirdir onu da önerrim muayenesı var atatürk cad.de
Ebru Tarımı ben de duydum, sorunlu gebeliklerde çok başarılıymışEbru Tarım'ı ben de duydum özellikle kısırlık alanında, bi de ortadoğu da Filiz Kavi var o da normal doğumcu yaptıran ona da duymuştum.
cnm 6 ay uzun bır sure ben 3 ay bekledım şimdi çalışıyoruz yıne de sen doktoruna güven ama bende ebeyim
nereye gidiyosun canımmm?
canımm, çok geçmiş olsun güzelim, iyice dinlen, karnına sıcak su torbası koy, ben de ağrı kesiciyi zırt pirt alırdım, bak hamiş olunca alamıyosun,şimdiden kendini doğal yöntemlere alıştır kuzum
selçuk gürbüze hafta içi eşimle birlikte gidecez(yakınlarımız çok övdü), bakalım ona da bi kulp bulursam, aklımda senin doktorun var sneğiim
3 ay veya 6 ay işte sonuç olarak geçti o günler. bundan sonrası önemli benm için ama beklemek zorundayız bir daha ki sezonu. bari o zaman hamile kaldığımda düşmese de bir daha beklemek zorunda kalmasam :)
evet kocişimin yanına bebek yapmaya. ne büyük drammmmmmmmmmm
hemen bakıyorum topiğeGit tabi canım, referansla gidiyor herkes zaten, biraz da şans işi, elektrik meselesi geliyor bana birisinin çok övdüğü bi doktora gidiosun begenmiosun yani önemli olan kişinin gidince konuşunca içine sinmesi doktoru sevmesi tatlım. İnşallah ilk seferde aradığın doktoru bulursunaramada adana kadın doğum diyince bir topic var herkes doktorlar hakkında yorum yapmış
Git tabi canım, referansla gidiyor herkes zaten, biraz da şans işi, elektrik meselesi geliyor bana birisinin çok övdüğü bi doktora gidiosun begenmiosun yani önemli olan kişinin gidince konuşunca içine sinmesi doktoru sevmesi tatlım. İnşallah ilk seferde aradığın doktoru bulursunaramada adana kadın doğum diyince bir topic var herkes doktorlar hakkında yorum yapmış
Bernardocum belki de hava değişimi iyi gelir, pıt die hemen tutaröyle diolar şimdi bu enerji alanında araştırma yapanlar fln, bazen mekan değişince isteklerimizin gerçekleşmesi kolaylaşıyormuş. Ben de eşime desem her ay yumurtlama günlerinde tatile gidelim, benim ki belli de olmuyor 10 gün falan sürer ooohhh artık her sene bi tane doğururum
hemen bakıyorum topiğeelektrik konusunda haklısın şekerim,bu kaş alan,manikür yapan kızla arandaki elektriğe benziyo,ben pek sevilmeyenleri,az konuşanları severim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?