Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

cnm 6 ay uzun bır sure ben 3 ay bekledım şimdi çalışıyoruz yıne de sen doktoruna güven ama bende ebeyim

cnm 6 ay uzun bır sure ben 3 ay bekledım şimdi çalışıyoruz yıne de sen doktoruna güven ama bende ebeyim
htcgl sen adanalıydın di mi canım?
bana normal doğumu destekleyen iyi doktor ismi(isimleri) verebilir misin? böyle hem ilgili, hem bilgili olanlarından

htcgl sen adanalıydın di mi canım?
bana normal doğumu destekleyen iyi doktor ismi(isimleri) verebilir misin? böyle hem ilgili, hem bilgili olanlarından

cnmcım ben adanalıyım fakat k.marasta yasıyorum ama ablam başkent hastanesınde hemşiredir ben bundan önce başkent hastanesınde ulkece ün yapmış cok bılgılı ebru tarım hanımı önerrim işinin çok ehlidir ben bıle kurtaj olurken ona gıtmiştim k.marastan

Ay nerinosam gelmiş, canım acaip sancılıydım da şimdi hafifledi, bi ara fena oldum ziyapaşa kadın doğumu aradım ağrı kesici fln yapıolarmı gelsem bi çözüm olur mu die biz ağrı kesici iğne yapmıoruz dedi kapadı kadın, neyse 2. ilacı içince geçti.

Canım sen hala doktoruna karar vermedin mi? Ben yine Ferat Erol dicem, ben gidenlerden biliorum mesela kadın illa sezeryan istedi doktor son ana kadar gel yapma, normal yap herşeyin normal dedi de kadın vazgeçmedi, çok diretmişti normal yap die. İstersen bi git gör begenmezsen başka doktora gidersin.

onu duydum da sanırım pek normal doğum yapmıyor?? selçuk gürbüz ve bayram bukan hakkında bilgin var mı canım?

Ebru Tarım'ı ben de duydum özellikle kısırlık alanında, bi de ortadoğu da Filiz Kavi var o da normal doğumcu yaptıran ona da duymuştum.

canımm, çok geçmiş olsun güzelim, iyice dinlen, karnına sıcak su torbası koy, ben de ağrı kesiciyi zırt pirt alırdım, bak hamiş olunca alamıyosun,şimdiden kendini doğal yöntemlere alıştır kuzum
selçuk gürbüze hafta içi eşimle birlikte gidecez(yakınlarımız çok övdü), bakalım ona da bi kulp bulursam, aklımda senin doktorun var sneğiim

Son düzenleme:

3 ay veya 6 ay işte sonuç olarak geçti o günler. bundan sonrası önemli benm için ama beklemek zorundayız bir daha ki sezonu. bari o zaman hamile kaldığımda düşmese de bir daha beklemek zorunda kalmasam :)

nereye gidiyosun canımmm?

evet kocişimin yanına bebek yapmaya. ne büyük drammmmmmmmmmm

Git tabi canım, referansla gidiyor herkes zaten, biraz da şans işi, elektrik meselesi geliyor bana birisinin çok övdüğü bi doktora gidiosun begenmiosun yani önemli olan kişinin gidince konuşunca içine sinmesi doktoru sevmesi tatlım. İnşallah ilk seferde aradığın doktoru bulursun aramada adana kadın doğum diyince bir topic var herkes doktorlar hakkında yorum yapmış

Bernardocum belki de hava değişimi iyi gelir, pıt die hemen tutar öyle diolar şimdi bu enerji alanında araştırma yapanlar fln, bazen mekan değişince isteklerimizin gerçekleşmesi kolaylaşıyormuş. Ben de eşime desem her ay yumurtlama günlerinde tatile gidelim, benim ki belli de olmuyor 10 gün falan sürer ooohhh artık her sene bi tane doğururum

hemen bakıyorum topiğe elektrik konusunda haklısın şekerim,bu kaş alan,manikür yapan kızla arandaki elektriğe benziyo,ben pek sevilmeyenleri,az konuşanları severim mesela

bu elektrik işine bende çk katılıyorum. arkadaşımın gittiği doktora gittim bende dün. şu kasık ağrılarım için baksın die. hemde dedim 120 lira vermiyim şimdi die. arkadaş da çok iyi anlatmıştı doktoru. güler yüzlü falan die. anaaa 3 gün öncesinden randevu alıp gittim kadın bana 2 dak. baktı yolladı. gittiğim dolmuşla geri döndüm düşünün. doğru dürüst soru bile soramadım. benm ardımdan bir hemşire girdi onu muayene edecekti. salladı resmen beni. morelim bozuldu yaa. kendi doktorumun kıymetini bir kez daha anladım :) canm doktorum. seni bir başkası ile aldattığım için çok pişmanım :)

çılgın şey. amannnnn şu yumurtlama şeysine göre de yaşamak istemiyorum açıkçası. geçen sefer hiç takip etmeden hamile kalıverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…